- 2 Ağustos 2013
- 34.280
- 102.372
Birazda şans işi. Annemin vestel buzdolabı vardı sürekli bozuldu durdu. Şimdi Samsung aldık koku yapıyordu sonra motoru arızalandı yenisiyle değiştirdiler. Bunda koku sorunu vs yok meselaAnnemin buzdolabı vestel çok memnun. Bulaşık makinesi de vestel ama o kadar memnun değil mesela
Rondomu bekarlıktan getireceğim arzum o da. Şu masterchefte kullanılan rendelesin diye sürekli sallanılan alet ahahahaBenim de arzum hepsi, tek sorunum rondonun motoru havuç rendelemeye yetersiz diğerlerinden memmunumbozunca onu alırım bir braun falan Ktrmtm
Valla her şey artık İnternet alemine geçti tv almaktansa dedik bir projektör alır laptoptan duvara yansıtırızKtrmtm tv alacaksanız küçük almayın eve göre almayın kira olacağı için, biz evimizin inşaati bitmediği için geçici bir yerde oturduk hala eşim söylenir keşke daha büyük alsa idim adamı 65 inç kesmiyor.. geniş bir eviniz olursa tv minik kalıyor ilerde aklınızda olsun
Ya şimdi benim müstakbel eşim doğulu. Malum onlarda kalabalık aileler hep. O yüzden mecbur masa alıcam. Çoğu yerde sofra kuruyor ama bizde o kültür olmadığından rahat edemem. Mecbur masa alınacak yani"Salon yapma sevdan yoksa" başına yemek masasını bela etme :)
Biz salonumuzu oturma odası yaptık ve misafir odası yapmadık gereksiz geliyor bize
Mutfağına kullanışlı güzel bir masa alsan yeter, her Allahın günü evde ziyafet şöleni verilmiyor. Sakın 8-12 kişilik masa alıp kendinize eziyet etmeyin. Seviyorsanız ayrı tabi zevk meselesi
Sandalye tiyosu veriyorum, alacağınız robot süpürge bacaklarının arasından geçebilsin, bakın bunu kimse söylemez ama sandalyeler bela oluyor. Ölçüler önemli
Benim canım kocam da öyle diyorduValla her şey artık İnternet alemine geçti tv almaktansa dedik bir projektör alır laptoptan duvara yansıtırız
Masa al mutlaka, ama devasa almaYa şimdi benim müstakbel eşim doğulu. Malum onlarda kalabalık aileler hep. O yüzden mecbur masa alıcam. Çoğu yerde sofra kuruyor ama bizde o kültür olmadığından rahat edemem. Mecbur masa alınacak yani
Ya ahahahahah bakalım bizimki dayanacak mıBenim canım kocam da öyle diyorduişler reelde öyle olmuyor kendi elleri ile aldı Tv'yi şöyle yaparım böyle duvar olsun perde olsun , yok şu projektör orda burda derken, nur topu gibi tv var evde şimdi xbox ile mutlu mesut takılıyor ikili olarak
8li alırım açılınca 12li olsun diyorum çok mu? Yoksa direkt 6lı açılınca 8li olandan mı alıyımMasa al mutlaka, ama devasa almabaşına bela olur ben de yerde yiyemem lazım size zaten
Evet yani Siemens Bosch Profilo aynı firmaya ait üç marka. Bu üç markanın arasında bazı teknik detaylar değişiyor garanti süresi özellikler vs ama ama üretildiği fabrikaya göre kalite değişmez beyaz eşyada pek. Bu olay genelde gıda sektöründe olur. X ülkesindeki hammaddeyi y deki fabrikaya ulaştırmak fazla maliyetli ise hammaddeyi x ülkesinden farklı bir firmadan tedarik edebilir. Raf ömrü ve bozulma gibi meseleler de oluyor işin içinde çünküYani marka satıyor diyorsunuz
Masa bir matematiksel problem, oturulan ev , taşınılacak ev ve duracağı oda8li alırım açılınca 12li olsun diyorum çok mu? Yoksa direkt 6lı açılınca 8li olandan mı alıyım
Benimde beyaz eşya Profilo gram memnun değilimKoltuklarını bir mobilya ustasinin kizi olarak söylüyorum sakin keten ya da deri alma beybifest diye kumas var ondan al saticilara aldanma aldatirlar satmak icin mümkünse İnegöl falan tercih et pisman olmazsin beyaz esya profilo kullaniyorum asiri memnunum ama beyaz esya biraz sans isi diyorlar bilemiycem bende bir senelik falan evliyim ama kendim memnunum mobilya da dikkat etmen gereken sey kumaşı bin pisman olursun sonrasinda söyleyim
Asla keten koltuk takımı alma perişan oldum. Beyaz eşyalarım beko cok memnunum. Çamaşır makinesi için kg ve devir yüksek olursa iyi olurMerhaba hanımlar,
Evlilik hazırlığındayım bu aralar beyaz eşya ve koltuk takımı almak için araştırma yapıyorum. Ama sanki dipsiz bir denizde yüzüyor gibiyim bu da inanılmaz stres yapıyor bende. Bir sizlere tecrübelilere sormak istedim. Özellikle çamaşır ve bulaşık makinesi beni düşündürüyor. Bunları alırken dikkat etmem gereken nedir? Hangi markanın hangi ürünü daha iyidir?
Koltuk takımında hangi marka ve ne gibi özelliklere dikkat etmeliyim?
Teşekkür ederim.
Evin kiralıksa büyük eşyalar almamalısın8li alırım açılınca 12li olsun diyorum çok mu? Yoksa direkt 6lı açılınca 8li olandan mı alıyım
Evet bendekı v8 butun evı supurebılıyorumDik olmayanlar bana çok hantal geliyor sürekli çekiştirmek ne bileyimdik dyson 40dkya kadar çalışabiliyormuş herhalde işimi görürüm 40dkya
Merhaba hanımlar,
Evlilik hazırlığındayım bu aralar beyaz eşya ve koltuk takımı almak için araştırma yapıyorum. Ama sanki dipsiz bir denizde yüzüyor gibiyim bu da inanılmaz stres yapıyor bende. Bir sizlere tecrübelilere sormak istedim. Özellikle çamaşır ve bulaşık makinesi beni düşündürüyor. Bunları alırken dikkat etmem gereken nedir? Hangi markanın hangi ürünü daha iyidir?
Koltuk takımında hangi marka ve ne gibi özelliklere dikkat etmeliyim?
Teşekkür ederim.