Merhaba canım. Ben evleneli 3,5 ay oldu. Sana yardımcı olmaya çalışayım.
Çift gözlü derken çift kapaklı fırınları kastediyorsun sanırım. Benim bir arkadaşım çok memnundu çift kapaklılardan. Ama alttaki bölmeden tepsi falan çıkarırken biraz eğilmek zorunda kalıyorsun. Gerçi tepsiler eğimle kendiliğinden çıkıyor o modellerde ama bayi bana tavsiye etmemişti. Tercih meselesi tabi.
Eğer bildiğin, tavsiye edilen bir ürün varsa en ucuz bulduğun yerden al. Bayiler hem pazarlık açısından hem de kampanya açısından bazen çok avantajlı olabiliyor bunu da unutma.
Süpürgede kesinlikle Arnica Bora öneriyorum. Tamam temizliği falan zahmetli ama o shaggy halılar yepyeni oluyor süpürünce. Çekiş gücü de mükemmel.
Buzdolabı olarak kombi buzdolabımdan çok çok memnunum. İkide birde eğilmek zorunda değilim. Bir tek kısa boyluysan en üst rafı kullanmak zor oluyor. Onu da kendin çözebilirsin. Kombi dolapların buzluk kısmı diğerlerine göre daha geniş. Ben çalışan bir bayan olduğum için bu özellik çok işime yarıyor. Benim dolabım Arçelik. Buzluk kısmı 3 raf. Etleri ve sebzeleri ayrı bölmelere koyarak bir çok şey saklıyorum. Kalan yemekler, börekler, haşlanmış bakliyatlar. Hızlı dondurucu bölmesi var. Kurbanda acayip işime yaradı.
Başka soruların varsa cevaplayabilirim
Allah mesut etsin