Merhaba canım. Ben evleneli 3,5 ay oldu. Sana yardımcı olmaya çalışayım.
Çift gözlü derken çift kapaklı fırınları kastediyorsun sanırım. Benim bir arkadaşım çok memnundu çift kapaklılardan. Ama alttaki bölmeden tepsi falan çıkarırken biraz eğilmek zorunda kalıyorsun. Gerçi tepsiler eğimle kendiliğinden çıkıyor o modellerde ama bayi bana tavsiye etmemişti. Tercih meselesi tabi.
Eğer bildiğin, tavsiye edilen bir ürün varsa en ucuz bulduğun yerden al. Bayiler hem pazarlık açısından hem de kampanya açısından bazen çok avantajlı olabiliyor bunu da unutma.
Süpürgede kesinlikle Arnica Bora öneriyorum. Tamam temizliği falan zahmetli ama o shaggy halılar yepyeni oluyor süpürünce. Çekiş gücü de mükemmel.
Buzdolabı olarak kombi buzdolabımdan çok çok memnunum. İkide birde eğilmek zorunda değilim. Bir tek kısa boyluysan en üst rafı kullanmak zor oluyor. Onu da kendin çözebilirsin. Kombi dolapların buzluk kısmı diğerlerine göre daha geniş. Ben çalışan bir bayan olduğum için bu özellik çok işime yarıyor. Benim dolabım Arçelik. Buzluk kısmı 3 raf. Etleri ve sebzeleri ayrı bölmelere koyarak bir çok şey saklıyorum. Kalan yemekler, börekler, haşlanmış bakliyatlar. Hızlı dondurucu bölmesi var. Kurbanda acayip işime yaradı.
Başka soruların varsa cevaplayabilirim![]()
Allah mesut etsin
çok teşekkürler canım vakit ayırıp cevap yazdığın için.
evet çift kapaklıları bahsediyorum.ama sanırım ben de tek kapaklı alıcam.büyük ihtimalle ankastre almak zorunda kalıcaz çünkü.
süpürgede uzun araştırmalarım sonunda toz torbalı almaya karar verdim.ben biraz pratikliği seven bir insanım ve sulular süpürme sonrasında zahmetliymiş diye duydum boşaltması temizlemesi doldurması vs. bişey dökülse yere hemen 2 dk çıkarayım süpüreyim denilemiyormuş o yüzden üşenip temizlik yapmam diye korktuğumdan en pratik olanı toz torbalısından almaya karar verdim.kafamda 3 model belirledim.
buzdolabı konusunda hala kararsızım.evet dondurucusu altta olanlar çok pratik çünkü ben zaman zaman alttaki sebzeleri almak kahrına salata yapmadığım oluyor çürüyüp atılıyor.böyle herşey elinin altında çok şükür boyumda 1.70-1.72 civarında o konudan da sıkıntı yok:)tek sıkıntı diğer buzdolaplarıyla arasında olan fiyat farkı olması.aynı paraya çok daha hacimli buzluğu üstte olan bir buzdolabı almak mı yoksa pratik olarak hacme bakmadan buzluğu altta olanı mı almak karar veremiyorum.