öncelikle çok teşekkür ederim niipek cevabın için:)
açıkçası buzdolabında 2000 tl yi aşmak istemiyorum pek.boschta bulduğum bir model var buzluğu altta olan 1700-1800 civarında ama niye fiyatı düşük anlamadım:s
bulaşık makinesinde ve fırında da max 1100er tl falan düşünüyorum.çamaşır makinem var almayacağım.
elektrik süpürgesinde de sanırım 300e kadr çıkabilirim...
rica ederim sahra87..
bosch'ta bulduğun buzdolabının modelini söylesen daha çok yardım edebilirim...
bulaşık makinesinde kaç programlı istersin? ve ne renk?
fırında kesinlikle bosch almanı öneririm.. model bakarım senin için.. ve ne renk?
elektrik süpürgesinde torbasız olanlar pek ucuz olmuyor ama bunu da araştıracağım...
bu arada Allah kolaylık versin valla zor işler bunlar :)
Benim fırınım hariç bütün beyaz eşyalarım bosch ve şunu söleyebilirim ki sadece fırından memnunummm
buzdolabını ( senin dediğin dondurucusu altta olan model ) 2 sene önce evlenirken 2.250 ye aldım, evlendikten 3 ay sonra yenisiyle değiştirmek zorunda kladık. o 3 ay içindede en az 3 kere servis geldi. traktör gibi sesler çıkarıyordu, sebzeler çok çabuk bozuluyordu. En sonunda değiştirdiler.
Bulaşık mak. içinde en az 2 kere servis çağırdım.
Çamaşır mak. içiin pek bişi söliyemicemm, 8kg kapasiteli, bi çok özellliği olan bi ürün ama performansı vasatın biraz üstü, lekeleri çokta iyi çıkarmıyorr, deterjandandır dedim kullanmadığım kalmadı ama ara sıraa kötü yıkıyor.
ben bi kullanıcı olarak fikirlerimi söledim, hepsi böle diyemem. beyaz eşya şans işi. Ben bu 2 ürüne dünya para ödedim 2 sene önce hatta ailem ve arkadaşlarım üstüne biraz daha koyar araba alırdın die dalga geçtiler.
buzdolabının modeli KGN57X01NE.bulaşık makinesinde de 3-4 program kafi yani az bulaşık ve hızlı programı olsun yeterli.ben bütün beyaz eşyalarımı beyaz renkte alacağım.elektrik süpürgesi torbasız daha iyi gibi dursada sanırım torbalı alacağım genelde torbasızlarda pek memnun kalan olmamış.
gerçekten çok zor işler herşey ayrı dert bişeyin biyerini beğensen biyerini beğenmiyorsun hiçbirşey tam olamıyor
tekrar merhaba,
verdigin buzdolabi modelini inceledim.. guzel bir buzdolabi fakat ondan bence cok daha iyi cok daha ucuzunu buldum... bosch bazen beni sasirtiyor acikcasi.. tabi ben kullanabilecegim kapasiteye, enerji tasarrufuna, gurultu seviyesine vs bakarim... o yuzden benim icin KGE58AW30N modeli daha iyi gozuktu...
senin model A sinifi iken benim dedigim A++
elektrik kesildiginde senin model 20 saat saklayabilirken, benim dedigim 40 saat...
seninki 1.888TL benimki 1.616TL... ki internetten veya teknomarketlerden ozellikle mediamark'ta daha ucuza bulabilirsin...
brut hacim KGE8AW30N de daha fazla.... boyutlari senin modelden biraz daha buyuk...
istersen buna da bir bak....
simdilik buzdolabini arastirdim bulasik makinesi ve supurgeye bakacagim...
arkadaşlar merhaba,kısmetse bu yaz evleniyorum ve en yakın zamanda beyaz eşyalarımı almayı düşünüyorum.
gönlüm bosch almaktan yana ama bazı şeyleri pahalı kaçabiliyor.
siz tecrübelilere araştırmış olanlara bir kaç sorum olacaktı
bu arada beyaz renkte alacağım beyaz eşyalarımı bunu da belirtiyim.
1) ocaklı fırın alacağız biraz araştırdım.çift gözlü ve tek gözlü olmak üzere iki çeşidi var.bundan hangisi önerirsiniz ayrıca bu tür fırın bizim evde de yoktu bunlarda kek vs oluyor mu?hangi markayı önerirsiniz?
2) teknosa darty gibi elektronik eşya satan mağazalarımı yoksa bayilerimi önerirsiniz?bayilerde pazarlık fırsatı oluyor mu hangisinden almak daha uygun olur?
3) elektrik süpürgesinde hangi markayı önerirsiniz?boschun şu uzun kablolusu süper ama çok pahalıtoz torbalı mı toz torbasız mı önerirsiniz?
4) buzdolabı olarak da dondurucusu altta olanlardan almak istiyorum kullanışlı mı boyutları yeterli mi?bu türlerden alıp da pişman olan var mı?
şimdiden herkese çok teşekkürler,yardımlarınızı bekliyorum..
öncelikle zaman ayırıp araştırdığınz ilgilendiğiniz için çok teşekkürler. söylediğiniz model no-frost değil normal iki kapılı dolap olarak geçiyor. no frost almamak sorun yaratmaz mı?
Aklım hep boschtaydı şimdiye kadar, siemens ve samsung övenler de var tabii. ancak bunların fiyatları da düşük modelleri seçsek 5000i bulurken biraz daha ii olsun dersek 7000-8000 bulacak..oldukça fazla geldi bize, kısa süre içinde söz-nişan-düğün yapma planında olunca fazla pahalı olmayan ama yine de kalitesinden ödün vermeyen bir marka arayayım dedim.
Arçelik markasını göklere çıkaranlar da olmuş, yerin dibine geçirenler de.. aynı şey bu 3 marka dışındaki çoğu marka için geçerli.
Ciddi anlamda bu başlık çok doğru olmuş, beyaz eşya sorunsalı... kafam o kadar karıştı ki, herkes bişeyler söylüyor
merhaba bacım.hayırlı olsun allah tamamına erirsin.benim beyaz eşyalarımın bazıları profilo bazıları vestel.buzdolabı çamaşır makinası ve ocaklı fırınım profilo hepside çok kullanışlı ve güzel 7 yıldır hiç bozulmadı.özellikle fırın süper herkes yaptığım keklere kurabiyelere bayılıyo yapmak kadar fırında çok önemli:)).bulaşık makinasını 1 yıl oldu alalı ben bosch istiyodum çünkü tek sepet yıkama özelliği vardı ama eşimin ısrarlarıyla(yerli malı yurdum malı diye tutturdu) vestel aldım 4 programlı bu özellik yok benimkinde ama 9 programlısında var yıkaması falan güzel..buzdolabım normal yani dondurucu üst tarafta.süpürgeden yana şansım olmadı 7 yılda 4. süpürgem arçelik regal arnica boradan sonra şimdi vestel aldım toz torbalı çekişi çok ii fakat biraz sesi yüksek..süpürge philips öneririm toz torbasız bize biraz yüksek geldi fiyatı onun için almadık annemlerde var sessiz muhteşem çekişi..beyaz eşyalarıda bayisinden almanı öneririm pazarlık yapabilirsin tekrar hayırlı olsun...
rica ederim de sizin dediğiniz modelde no-frost değil... bir yanlışlık olmasın...
benim bir tanıdığım herşeyini arçelikten aldı ve en iyilerin aldı pşin para aldığı için fiyatta kolaylık da sağladlar ve 5750ye gelmiş buzdolabı çamaşır mak fırın bulaşık mak mikrodalga vs..
gerçekten büyük br sorun.hem iyi hem uygun fiyat olsun istiyoruz...aslında elektronik aletler biraz şans işi iyi dediğimiz bi marka bir model bazı kişilerde çok çabuk bozulabiliyor.ben vestel kullanıyorum şuan bekar evimde ve gayet memnunum ki e basit en ucuz modelleri...aslında biraz da önemli olan teknik destek ve takip mekanizmaları.vestel bu açıdan çok iyi aradığım anda hep geldiler ve 7 sene garatili aldığım için hnüz hiç para ödemedim...zaten sadece çamaşır makinemin lastiği değişti şimdiye kadar..
hele vestel hakkında okumadığım kalmadı,bu kadar mı kötülenir yaa.
arçelikten memnun mu arkadaşın peki?
walla haklısın cnm o açıdan,kesinlikle şans işi.. bakalım bizim şansımız neyden yana olacak
arkadaşlar merhaba,kısmetse bu yaz evleniyorum ve en yakın zamanda beyaz eşyalarımı almayı düşünüyorum.
gönlüm bosch almaktan yana ama bazı şeyleri pahalı kaçabiliyor.
siz tecrübelilere araştırmış olanlara bir kaç sorum olacaktı
bu arada beyaz renkte alacağım beyaz eşyalarımı bunu da belirtiyim.
1) ocaklı fırın alacağız biraz araştırdım.çift gözlü ve tek gözlü olmak üzere iki çeşidi var.bundan hangisi önerirsiniz ayrıca bu tür fırın bizim evde de yoktu bunlarda kek vs oluyor mu?hangi markayı önerirsiniz?
2) teknosa darty gibi elektronik eşya satan mağazalarımı yoksa bayilerimi önerirsiniz?bayilerde pazarlık fırsatı oluyor mu hangisinden almak daha uygun olur?
3) elektrik süpürgesinde hangi markayı önerirsiniz?boschun şu uzun kablolusu süper ama çok pahalıtoz torbalı mı toz torbasız mı önerirsiniz?
4) buzdolabı olarak da dondurucusu altta olanlardan almak istiyorum kullanışlı mı boyutları yeterli mi?bu türlerden alıp da pişman olan var mı?
şimdiden herkese çok teşekkürler,yardımlarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?