arkadaşlar merhaba,kısmetse bu yaz evleniyorum ve en yakın zamanda beyaz eşyalarımı almayı düşünüyorum.
gönlüm bosch almaktan yana ama bazı şeyleri pahalı kaçabiliyor.
siz tecrübelilere araştırmış olanlara bir kaç sorum olacaktı![KK51 :51: :51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
bu arada beyaz renkte alacağım beyaz eşyalarımı bunu da belirtiyim.
1) ocaklı fırın alacağız biraz araştırdım.çift gözlü ve tek gözlü olmak üzere iki çeşidi var.bundan hangisi önerirsiniz ayrıca bu tür fırın bizim evde de yoktu bunlarda kek vs oluyor mu?hangi markayı önerirsiniz?
2) teknosa darty gibi elektronik eşya satan mağazalarımı yoksa bayilerimi önerirsiniz?bayilerde pazarlık fırsatı oluyor mu hangisinden almak daha uygun olur?
3) elektrik süpürgesinde hangi markayı önerirsiniz?boschun şu uzun kablolusu süper ama çok pahalı
toz torbalı mı toz torbasız mı önerirsiniz?
4) buzdolabı olarak da dondurucusu altta olanlardan almak istiyorum kullanışlı mı boyutları yeterli mi?bu türlerden alıp da pişman olan var mı?
şimdiden herkese çok teşekkürler,yardımlarınızı bekliyorum..
![En Büyük KK :kkk: :kkk:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk01.gif)
gönlüm bosch almaktan yana ama bazı şeyleri pahalı kaçabiliyor.
siz tecrübelilere araştırmış olanlara bir kaç sorum olacaktı
![KK51 :51: :51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
bu arada beyaz renkte alacağım beyaz eşyalarımı bunu da belirtiyim.
1) ocaklı fırın alacağız biraz araştırdım.çift gözlü ve tek gözlü olmak üzere iki çeşidi var.bundan hangisi önerirsiniz ayrıca bu tür fırın bizim evde de yoktu bunlarda kek vs oluyor mu?hangi markayı önerirsiniz?
2) teknosa darty gibi elektronik eşya satan mağazalarımı yoksa bayilerimi önerirsiniz?bayilerde pazarlık fırsatı oluyor mu hangisinden almak daha uygun olur?
3) elektrik süpürgesinde hangi markayı önerirsiniz?boschun şu uzun kablolusu süper ama çok pahalı
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
4) buzdolabı olarak da dondurucusu altta olanlardan almak istiyorum kullanışlı mı boyutları yeterli mi?bu türlerden alıp da pişman olan var mı?
şimdiden herkese çok teşekkürler,yardımlarınızı bekliyorum..
![KK6 :6: :6:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk6.gif)
![En Büyük KK :kkk: :kkk:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk01.gif)