• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beyaz esya mobilya

selamin aleykum kizlar ..ewinize alipta cok memnun kaldiginiz mobilya beyaz esyaniz varsa paylasirmisiniz ? biziim maleseef beyaz esya ve mobilyadan hic yuzumuz gulmuyor bazilari en ucuzlarindan aliyor mukemmel oluyor biz aliyoz sadece yer isgal ediyor . daha 1 sene olmadi camasir makinasi aldik camasirlari kirli koyuyom kirli cikiyor utu desen oyle baya savasiyon utulerken dunde dondurucu aldik umarim iyi cikar .4 yil oncede ewlendigimiz zaman kilimin kanepe takimini aldik hemen cöktuler ..vs vs burda memnun kaldiginiz urunleri yazalim ki herkes alinca pisman olmasin
Gülüm böyle şeyler şans işi, bir komşum iyi markalardan birinin buzdolabını almıştı sağlam bir meblağ ödeyip 2 sonra buzdolabı pertti, ben dünya kadar elektrik süpürgesi, ütü attım çöpe, aldıktan 3-5 ay sonra mutlaka bir yerlerine birşey oluyordu, hepsi de Türkiye de iyi diye bilinen markaların ürünleriydi sözüm ona, sonra tepem attı piyasada bulabileceğin en ucuz elektrik süpürgesi ve ütüsünü aldım 5 senedir tık demediler.

Gülüm böyle şeyler şans işi, bir komşum iyi markalardan birinin buzdolabını almıştı sağlam bir meblağ ödeyip 2 sonra buzdolabı pertti, ben dünya kadar elektrik süpürgesi, ütü attım çöpe, aldıktan 3-5 ay sonra mutlaka bir yerlerine birşey oluyordu, hepsi de Türkiye de iyi diye bilinen markaların ürünleriydi sözüm ona, sonra tepem attı piyasada bulabileceğin en ucuz elektrik süpürgesi ve ütüsünü aldım 5 senedir tık demediler.
benim iste profilo camasir makinasu ewlendikten 3 yil sonra anca alabildik yikamiuor insan sinirde kudurcak

benim iste profilo camasir makinasu ewlendikten 3 yil sonra anca alabildik yikamiuor insan sinirde kudurcak
Dediğim gibi şans işi, profilodan memnun olanda var bir daha almam diyende var, diğer markalarda da memnun olan kadar hurdacıya verip oh be kurtuldum bir daha mı tövbe bu markayı almam diyen arkadaşlarım var.
Bende bir buzdolabı almıştım 5 yıl önce öyle berbat bir buzdolabı görmedim hayatımda, soğutmaya eriniyordu resmen, sonunda bozuldu ki buzdolabı 4 yılda bozulur mu, millet alıp 15-20 yıl kullanıyor, geçen sene resmen çöpe attım başka bir marka aldım rahat ettim.

Dediğim gibi şans işi, profilodan memnun olanda var bir daha almam diyende var, diğer markalarda da memnun olan kadar hurdacıya verip oh be kurtuldum bir daha mı tövbe bu markayı almam diyen arkadaşlarım var.
Bende bir buzdolabı almıştım 5 yıl önce öyle berbat bir buzdolabı görmedim hayatımda, soğutmaya eriniyordu resmen, sonunda bozuldu ki buzdolabı 4 yılda bozulur mu, millet alıp 15-20 yıl kullanıyor, geçen sene resmen çöpe attım başka bir marka aldım rahat ettim.
ayni marka ayni urun amaa makinenin farkli iyi veya kotu olmasinin nedeni daha fazla satma cabasi :/

Beyaz essa harici yeni evleneceklere siddetli tavsiyem shefer den tabak takimi ALMASİNLAR ALMAYİN ASLA ALMAYACAKSİNUZ :))) Cunku elde yikamak zorndasin makina mafedio bir de solemiolr elde yikanio diye sonradan dedilr bizim tabak setlerimiz makinaya uygun deil makinaya atmstm bnde yaldizlri cikti guc bela deistirdik ama simdi hep elde yikamam gerk :((((

Beyaz essa harici yeni evleneceklere siddetli tavsiyem shefer den tabak takimi ALMASİNLAR ALMAYİN ASLA ALMAYACAKSİNUZ :))) Cunku elde yikamak zorndasin makina mafedio bir de solemiolr elde yikanio diye sonradan dedilr bizim tabak setlerimiz makinaya uygun deil makinaya atmstm bnde yaldizlri cikti guc bela deistirdik ama simdi hep elde yikamam gerk :KK43:(((
gelde satani boğmaaaa simdi elde yikama anca birkac bisey oldu mu oyle hep makinada yikaniyor bunlarin yaptiklari hak mi dünyanin civisi cikmis

gelde satani boğmaaaa simdi elde yikama anca birkac bisey oldu mu oyle hep makinada yikaniyor bunlarin yaptiklari hak mi dünyanin civisi cikmis
Aynen ama helal etmiorm kesinlikle eskileri bile biz goturduk getirdik ole deistiler dua etsinler yeni evlenmstm ugrasamadm yksa mahkemeye verecktm pislikleri

Aynen ama helal etmiorm kesinlikle eskileri bile biz goturduk getirdik ole deistiler dua etsinler yeni evlenmstm ugrasamadm yksa mahkemeye verecktm pislikleri
arada dusunuyim bunlar gercek mi diye :D amaa ewet bu insanlarin yaptiklari gerceeek belkide soylemeyi de unutmus olabilir

Simens beyaz esya da özellikle bulaşık makinesin de , tefal kazanlı kullanıyordum ama onu da her aksam açmak sıkıntı ,sıcak hava da buharı maffediyor şahsen beni, onun için tek o yönden memnun değilim plips onun yerine düşünülebilir, mobilya olarak bellona olabilir daha dayanıklı olduğuna bir çok kez şahit oldum , bana sorarsan önemli olan mobilya da sağlam işçilik kesinlikle marka değil , zaten kalitesi bakınca da anlaşıyor .

Simens beyaz esya da özellikle bulaşık makinesin de , tefal kazanlı kullanıyordum ama onu da her aksam açmak sıkıntı ,sıcak hava da buharı maffediyor şahsen beni, onun için tek o yönden memnun değilim plips onun yerine düşünülebilir, mobilya olarak bellona olabilir daha dayanıklı olduğuna bir çok kez şahit oldum , bana sorarsan önemli olan mobilya da sağlam işçilik kesinlikle marka değil , zaten kalitesi bakınca da anlaşıyor .
tesekkurler ♡♡ bellona gercekten cok iyi diyolar ama mesela ben kanepelere 3 bin verdiyesem bellonafa 7 bin falanmis tabi omurluk oluyirmus :))

Back
X