• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beyaz esya mobilya

Profiloya vericegin parayı git çöpe at o marka beyaz esya alma. Halım merinos ve cok menmunum. Beyaz esya olarak arçelik bekodan şaşma.annemin evinde senelerve kullandık maşAllahları var

Ütümde
aslinda bascan parayi hepsini en kalitesinden alcan bide az sans lazim
Aynen oyle arçelik ve beko ürünleri pahalı ama deger. Tabikide şans lazım. Sonuçta Allah işi degil bu kul işiı. İllaha bi sorun cıkıyor

Ütümde

Aynen oyle arçelik ve beko ürünleri pahalı ama deger. Tabikide şans lazım. Sonuçta Allah işi degil bu kul yapımı. İllaha bi sorun cıkıyor
ewt dedigin gibi cok skldik . persembe gunu kombinin servisi aradi temizletmek istermisiniz diye temizleyin dedik nerdeyse kombi 1 haftadir su akitiyor bozup gittiler artik nerdeyse kimse isini duzgun yapmaz oldu bugunde gelmez olurlarsa tuketici haklarina sikayet etcez

ewt dedigin gibi cok skldik . persembe gunu kombinin servisi aradi temizletmek istermisiniz diye temizleyin dedik nerdeyse kombi 1 haftadir su akitiyor bozup gittiler artik nerdeyse kimse isini duzgun yapmaz oldu bugunde gelmez olurlarsa tuketici haklarina sikayet etcez
Edin vAllaha :) biz oyle telefon ddgiştirdik açtıgımız telefonu

Annem yıllardır beko kullanıyor ve maşallah hala ilk günkü gibi mükemmel yıkıyor çamaşırları.
Buzdolabı desen yine beko çok güzel.

Ama benim evdekilerden bende hiç memnun değilim çamaşır makinesi hariç. Buzdolabı bosch ama hiçbir şey alamıyorum hemen bozuluyor. İki gün içinde peynir çöp oluyor. O yüzden evde peynir zeytin hiçbir şey alamıyorum.

Kısacası beko iyidir, güzeldir, candır :)
servis çağırdık güya yaptılar ama hiçbir şey düzelmedi.

Annem yıllardır beko kullanıyor ve maşallah hala ilk günkü gibi mükemmel yıkıyor çamaşırları.
Buzdolabı desen yine beko çok güzel.

Ama benim evdekilerden bende hiç memnun değilim çamaşır makinesi hariç. Buzdolabı bosch ama hiçbir şey alamıyorum hemen bozuluyor. İki gün içinde peynir çöp oluyor. O yüzden evde peynir zeytin hiçbir şey alamıyorum.

Kısacası beko iyidir, güzeldir, candır :)
canim galiba eski esyalrin hepsi iyi simdi isimiz sansa kalmis :/

bnde bidaha alirsam ya samsung yada bosh alcam ins. :))
Kuzum annem boshtan çok memnun samsung da son dönemde çok piyasa yapti ;) ikisi de olur ama mutlaka tavsiye üzerine al ,yazik o kadar para veriyorsun . Bi de internette kullanici sikayetlerini oku ne akacaksan. Bak bakalım ne gibi sikintilari oluyormus diye :KK54:

Kuzum annem boshtan çok memnun samsung da son dönemde çok piyasa yapti :KK66: ikisi de olur ama mutlaka tavsiye üzerine al ,yazik o kadar para veriyorsun . Bi de internette kullanici sikayetlerini oku ne akacaksan. Bak bakalım ne gibi sikintilari oluyormus diye :KK54:
cok bakiyim cok arastiriyom butun yorumlari okiyorum ama iste sans meselesi olmayunca olmuyor :( ama hic olmassa yazdiklarindan iyice bilgileniyoruz :)

Back
X