- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.921
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
saol canim :) ciktiniz mi yola ?Öncelikle hayirli uzun zamanli olsun canimm :) benimm de beyez esya profillo memnunumm ankara mobilyasını aldi oda cok iyi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canim :) ciktiniz mi yola ?Öncelikle hayirli uzun zamanli olsun canimm :) benimm de beyez esya profillo memnunumm ankara mobilyasını aldi oda cok iyi:)
aslinda bascan parayi hepsini en kalitesinden alcan bide az sans lazimProfiloya vericegin parayı git çöpe at o marka beyaz esya alma. Halım merinos ve cok menmunum. Beyaz esya olarak arçelik bekodan şaşma.annemin evinde senelerve kullandık maşAllahları var
Aynen oyle arçelik ve beko ürünleri pahalı ama deger. Tabikide şans lazım. Sonuçta Allah işi degil bu kul işiı. İllaha bi sorun cıkıyoraslinda bascan parayi hepsini en kalitesinden alcan bide az sans lazim
ewt dedigin gibi cok skldik . persembe gunu kombinin servisi aradi temizletmek istermisiniz diye temizleyin dedik nerdeyse kombi 1 haftadir su akitiyor bozup gittiler artik nerdeyse kimse isini duzgun yapmaz oldu bugunde gelmez olurlarsa tuketici haklarina sikayet etcezÜtümde
Aynen oyle arçelik ve beko ürünleri pahalı ama deger. Tabikide şans lazım. Sonuçta Allah işi degil bu kul yapımı. İllaha bi sorun cıkıyor
Edin vAllaha :) biz oyle telefon ddgiştirdik açtıgımız telefonuewt dedigin gibi cok skldik . persembe gunu kombinin servisi aradi temizletmek istermisiniz diye temizleyin dedik nerdeyse kombi 1 haftadir su akitiyor bozup gittiler artik nerdeyse kimse isini duzgun yapmaz oldu bugunde gelmez olurlarsa tuketici haklarina sikayet etcez
iyi yapmissiniz koca da cildirdi benim hele bi gelmesinler mahkemeye vercem diyi tuketuci gerzman hakli cikarmis mahkeme parsinida krsi taraf oduyirmusEdin vAllaha :) biz oyle telefon ddgiştirdik açtıgımız telefonu
liyi yapmissiniz koca cildirdi benim hele bi gelmesinler mahkemeye vercem diyi tuketuci gerzman hakli cikarmis mahkeme parsinida krsi taraf oduyirmus![]()
bnde bidaha alirsam ya samsung yada bosh alcam ins. :))Bizim evdeki beyaz esyalarin hepsi bosh :) kanepeler yağmur du sanirim
canim galiba eski esyalrin hepsi iyi simdi isimiz sansa kalmis :/Annem yıllardır beko kullanıyor ve maşallah hala ilk günkü gibi mükemmel yıkıyor çamaşırları.
Buzdolabı desen yine beko çok güzel.
Ama benim evdekilerden bende hiç memnun değilim çamaşır makinesi hariç. Buzdolabı bosch ama hiçbir şey alamıyorum hemen bozuluyor. İki gün içinde peynir çöp oluyor. O yüzden evde peynir zeytin hiçbir şey alamıyorum.
Kısacası beko iyidir, güzeldir, candır :)
Ne bileyim canım ya inan yaka silkiyorum buzdolabı yüzünden.canim galiba eski esyalrin hepsi iyi simdi isimiz sansa kalmis :/
ozamnsen eskiyi gotur yeniyi al yapcan yoksa hic yiyemicen :)Ne bileyim canım ya inan yaka silkiyorum buzdolabı yüzünden.
Peynir yemeyi özledim peyniiiiir![]()
Kuzum annem boshtan çok memnun samsung da son dönemde çok piyasa yaptibnde bidaha alirsam ya samsung yada bosh alcam ins. :))
Evimi taşıyacağım Allah nasip ederse yeni evde alırız diye bekliyoruz, yani bir sene daha peynir yok bizeozamnsen eskiyi gotur yeniyi al yapcan yoksa hic yiyemicen :)
cok bakiyim cok arastiriyom butun yorumlari okiyorum ama iste sans meselesi olmayunca olmuyorKuzum annem boshtan çok memnun samsung da son dönemde çok piyasa yaptiikisi de olur ama mutlaka tavsiye üzerine al ,yazik o kadar para veriyorsun . Bi de internette kullanici sikayetlerini oku ne akacaksan. Bak bakalım ne gibi sikintilari oluyormus diye
![]()
sen tadimlik al canim peynirini :))Evimi taşıyacağım Allah nasip ederse yeni evde alırız diye bekliyoruz, yani bir sene daha peynir yok bize![]()
bende 1 kanepemden televizyonumdaz buzdolabimdan memnununm hihhhBizde arcelik bulaşık ve çamaşır makinesi,çok memnunuuzzz :))