• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz Dişler için özel karışımlar...Paylaşalım

kuzen yurtdışından bantlar almış..inanılmaz beyazlatmş ,çok şaşırdım..adını bulursam yazarım..ya da bılen varsa?

dişlerle bence fazla oynamayın dönüşü olmayan hasara yol açarsınız diş hekimi tanıdıklarım var bana hiç bir şey önermedi
özellikle dişlerinizi gece yatmadan fırçalayın.Diş minenizi öldürmeyin...

eskiden beyazlatıcı macunlar vardı diş macunundan sonra kullanırdık, hani diş hekimlerinin bi aletle vıyyyyyy diye sürüp temizledikleri alçı gibi bi karışım var ya (beyazlatmak için kullanılan diil, hani cilalar gibi yapıyolar o) onun tadındaydı aslında onu mu bulsak???

eskiden beyazlatıcı macunlar vardı diş macunundan sonra kullanırdık, hani diş hekimlerinin bi aletle vıyyyyyy diye sürüp temizledikleri alçı gibi bi karışım var ya (beyazlatmak için kullanılan diil, hani cilalar gibi yapıyolar o) onun tadındaydı aslında onu mu bulsak???

o alet diş minelerine zararmış dişi çiziyormuş.hem bence çok zor bulunurrr

arkadaşlar ne diyeceğimn sizeeeeee;
1 haftadır aloe vera nın diş macununu kullanıyorum.
zaten o markalı ürünlerdoğal ürünler.
dişlerimin gerçekten temizlendiğini hissediyorum
nefesim daha ferah.
kullanmanızı tavsiye ederim
ben çok memnun kaldım

nefesim daha ferah.
ben çok memnun kaldım

aaa hiç duymadım nerden aldın?

kızlar saten benı aldıgm aynı dıs macunu gıbı goruntusu tadı aynıııııı ve bayadır yapıyorum gercekden beyazladı gıbı gercı zaten beyazdı ama sımdı daha canlııııı fıyatı ucuz zaten

nefesim daha ferah.
ben çok memnun kaldım

Bir Şey diyeceğim bu aloe veralı diş macunu LR diye bi ürünmü?

Kızlaaar merhaba.Ben de aloe veranın diş macununu kullanıyorum.Çok memnunum.Ayrıca içinde propolis de var.Propolis arının kovanına balı koymadan önce ağaç reçineleriyle kovanını sıvadığı steril bir madde.Yaşam arkadaşımızın dediği gibi çoğu ürünü doğal.ben çoğu ürününü kullanıyorum ve memnunum.(özellikle cilt bakımı)Canım bu arada firma adı LR değil.sitesine bakabilirsiniz.www.flptr.com

Back