- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
saol arkadaşım paylaşıma, deniycem :)
insallah size de işe yarar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol arkadaşım paylaşıma, deniycem :)
bence dişlerin çizilmesine yol açar. bu şekilde beyazlatmaya çalışmayın dişlerinizi. tabi bu bnm fikrim sadece. sevgiler..
saol cnm paylaştığın için deniycem bende saol..
kabartma tozu yerine karbonat daha etkili olmazmı ki??
Dişlerinizi bembeyaz yapıp napıcaksınız ki..Dişlerin doğal hali asla beyaz değildir,kremsi bir rengi vardır.Böyle karışımlarla diş minelerinizi ve diş etlerinizi boşuna zedelemeyin derim.Önce kullandığınız şeyleri azaltmaya bakın,çay,sigara vs...Hem bunları kullanıp hem de dişlerim bembeyaz olsun diyosanız siz bilirsiniz tabiki...Ama benim bildiğim kadarıyla sağlığınıza zararlı...
Dişlerinizi bembeyaz yapıp napıcaksınız ki..Dişlerin doğal hali asla beyaz değildir,kremsi bir rengi vardır.Böyle karışımlarla diş minelerinizi ve diş etlerinizi boşuna zedelemeyin derim.Önce kullandığınız şeyleri azaltmaya bakın,çay,sigara vs...Hem bunları kullanıp hem de dişlerim bembeyaz olsun diyosanız siz bilirsiniz tabiki...Ama benim bildiğim kadarıyla sağlığınıza zararlı...
kizlar limonun disyapisina zarar verdigini,yumusattigini okumustum,
o yüzden cesaret edemiyorumfisfisfis
ne çay ne sigara ne kahve kullanmam ama zamanla dişlerim sararıyor yemek yemeyide mi bıraksam??? bembeyaz dişleri zaten bu yöntemlerle elde etmek mümkün değil, sadece dişlerimizi normal rengine çevirmeye çalışıyoruz