- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
teşekkürler bilgi için sigara çay mahvetti dişleimi ya deniycem bunu inşallah beyazlar:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bembeyaz Dişlere Sahip Olmak Istiyorsaniz Adaçayi Yapraklarini Ufalayin, Küçük Tozlar Haline Getirin.firçayi Suya,daha Sonra Da Bu Adaçayi Yapraklarina Batirip Dişlerinizi Ovun.bu Uygulamayi Gece Yatmadan önce Düzenli Olarak Yaparsaniz Beyaz Dişlere Kavuşabilirsiniz.
arkadaşlar bakın ne buldum okudum kendim yaptım ve faydasını gördüm sizlerle paylaşmak istedim
1 çay kaşığı kabartma tozu
tatlı kaşığı tarçın tozu
5_6 dmla limon suyu
bunlatı karıştırdım ve dişlerimi fırçaladıktan sonra bu karışımla bir kez daha fırçaladım inşallah sizin de işinize yarar
yerimseniben
Hep bunla mi fircalayacagiz,ayriyeten dis macunuyla karistirmiyoruz degil mi??Birde tarcin tozu nasil oluyor?Bildigimiz tarcin degil mi bu?
ben sadece karbonat ve limonla yapıyorum
işe yarıyor
yanlız devamlı bunla fırcalamayın
diş etleriniz zarar görebilir
arada bir
mızmzım sana sadece tavsiye etmem.hiçbi faydasıda olmuyor.iğreç bitadıvar canım.karbonatla fırçala daha iyiolur.iyi akşamlar.
Mızmızcığım sakın kullanma derim biz eşimle çok çok pahalı bir ürünü kullandık fiyatına göre öyle ahım şahım bir beyazlatma yapmadı bende sinir oldum herakşam 30dk kalıbıyla ağzımda bekliyodum..o ara eşim diş doktoruna muayeneye gitti doktor kesinlikle kullanmayın demiş dişi zamanla eritiyormuş...
bende acaba lazerle kendi beyazlatmak istiyo o yüzden söylemiştir diye düşündüm bi gün eczaneye gittiğimizde eczacıda aynı şeyi söyledi..gücün yeterse diş lazerleri var eczanede yok pahalı dersen doğal yöntemler kullan karbonat gibi..a.s.
açıkcası çok da zararlı olacağını düşünmüyom çünkü çoğu dişmacunlarının içinde karbonat var limon da yediğimiz çoğuyerde tarçın ise temizlemeye yarıyor
ben de kullandığım için fikrimi söyledim canım
bilmiyorum dişetlerimi acıtıyo
sigara kullandığım için haftada bi kez ben de yapıyorum
dediğim gibi
dişetlerim hassaslaşıyo