• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz Dişler için özel karışımlar...Paylaşalım

Bembeyaz Dişlere Sahip Olmak Istiyorsaniz Adaçayi Yapraklarini Ufalayin, Küçük Tozlar Haline Getirin.firçayi Suya,daha Sonra Da Bu Adaçayi Yapraklarina Batirip Dişlerinizi Ovun.bu Uygulamayi Gece Yatmadan önce Düzenli Olarak Yaparsaniz Beyaz Dişlere Kavuşabilirsiniz.

COK GUZEL SAOL YAA DISLERIM SARI DEIL AMA BEYAZDA DEIL DELI OLMAK UZEREYDIM IYI OLDU PUUUU

Hmmmm Cok Guzel Denemekde Yarar Var Ben Kabartma Tozu Ve Limonu Karistirp Suratima Surodum Siyah Noktolar Icin Ise Yariodu Birde Bole Deniyelim Saoll

arkadaşlar bakın ne buldum okudum kendim yaptım ve faydasını gördüm sizlerle paylaşmak istedim

1 çay kaşığı kabartma tozu
tatlı kaşığı tarçın tozu
5_6 dmla limon suyu
bunlatı karıştırdım ve dişlerimi fırçaladıktan sonra bu karışımla bir kez daha fırçaladım inşallah sizin de işinize yarar
yerimseniben

evet bende bir arkadaşımdan duymuştum bayağı faydası olmuş..ama yessillim in dediği arada bir olmalıki diş etlerimiz zarar görmesin..
paylaşımın için teşekkürler arkadaşımm..a.s.

ben sadece karbonat ve limonla yapıyorum
işe yarıyor
yanlız devamlı bunla fırcalamayın
diş etleriniz zarar görebilir
arada bir

açıkcası çok da zararlı olacağını düşünmüyom çünkü çoğu dişmacunlarının içinde karbonat var limon da yediğimiz çoğuyerde tarçın ise temizlemeye yarıyor

5515.jpg
kızlarrrr dıs patası dıye bırsey var kullanan varmııı dıslerı beyezlatmak ıcın kullanılıooomus bugun bır markette gordum aldım bır bucuk mılyon acaba kullanıpda faydasını goren varmı

mızmzım sana sadece tavsiye etmem.hiçbi faydasıda olmuyor.iğreç bitadıvar canım.karbonatla fırçala daha iyiolur.iyi akşamlar.

mızmzım sana sadece tavsiye etmem.hiçbi faydasıda olmuyor.iğreç bitadıvar canım.karbonatla fırçala daha iyiolur.iyi akşamlar.

ABLAM VALLA BUNUN TADII AYNI BILDIGMIZ DIS AMCUNLARI GIBIIII HIC FARKI YOK GENEDE BILEN BIRINDEN DUYMAK DAHA IYI TABI ABLAM KARBONAT ALDIM AMA O DAHA KOTU YAWWWWW TADI IGRENC TUZ RESMEN BENIM DISLER BEYAZ AMA DAHA BEYAZ OLSUN ISTIOM SIGARAM YOK OLE CAY KAHFEM OLE COK YOK

evet mızmızım bi ara bende kullanmıştım..igrençti..meryılıma katılıom ...karbonatla fırçala daha güzel sonuç olacaktır bence..

Mızmızcığım sakın kullanma derim biz eşimle çok çok pahalı bir ürünü kullandık fiyatına göre öyle ahım şahım bir beyazlatma yapmadı bende sinir oldum herakşam 30dk kalıbıyla ağzımda bekliyodum..o ara eşim diş doktoruna muayeneye gitti doktor kesinlikle kullanmayın demiş dişi zamanla eritiyormuş...
bende acaba lazerle kendi beyazlatmak istiyo o yüzden söylemiştir diye düşündüm bi gün eczaneye gittiğimizde eczacıda aynı şeyi söyledi..gücün yeterse diş lazerleri var eczanede yok pahalı dersen doğal yöntemler kullan karbonat gibi..a.s.

Mızmızcığım sakın kullanma derim biz eşimle çok çok pahalı bir ürünü kullandık fiyatına göre öyle ahım şahım bir beyazlatma yapmadı bende sinir oldum herakşam 30dk kalıbıyla ağzımda bekliyodum..o ara eşim diş doktoruna muayeneye gitti doktor kesinlikle kullanmayın demiş dişi zamanla eritiyormuş...
bende acaba lazerle kendi beyazlatmak istiyo o yüzden söylemiştir diye düşündüm bi gün eczaneye gittiğimizde eczacıda aynı şeyi söyledi..gücün yeterse diş lazerleri var eczanede yok pahalı dersen doğal yöntemler kullan karbonat gibi..a.s.

cok saol canım

açıkcası çok da zararlı olacağını düşünmüyom çünkü çoğu dişmacunlarının içinde karbonat var limon da yediğimiz çoğuyerde tarçın ise temizlemeye yarıyor

ben de kullandığım için fikrimi söyledim canım
bilmiyorum dişetlerimi acıtıyo
sigara kullandığım için haftada bi kez ben de yapıyorum
dediğim gibi
dişetlerim hassaslaşıyo

Back