- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
arkadaşlar kül yerine karbonatı denemelisiniz ben arada yapıyorum çok hoş oluyo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım benimde başıma böyle bir dişçi geldi diş iltihabı için gitmiştim çamaşır suyu sürdü şok geçirdim .şaşırdığımı görünce mikrop öldürsün diye dedi. o an kalkmalıydım o masadan ama kalkmadım sonuçta 1 dişim gitti tabi
şekerler bu süper bi fikir olabilir çünki ben çamaşırlarımı beyazlatme konusunda kabartma tozu kulanmam gerektiğini sizden duyduğumda çok güldüm sonra bigün denedim
domestos, civit, çamaşır suyu hepsi hikaye oldu şimdi bütün beyazlarım kar beyazı
Kesinlikle arkadaşın dediği gibi kemik rengiyle alakalı mesela benimde arkadaşımın dişleri hafif sarıydı neler neler yaptı dişlerine ama hiç beyazlamadı benimde beyazdır düzenli fırçalarım dişlerimi sizde düzenli fırçalayın kaliteli diş macunu ve fırçası kullanın tamamdır a.s.arkadaşlar diş rengi kemik rengiyle ilgili, sigara içiyorsanız eğer ve çay kahve lekelerini çıkaran diş macunları var onlarla günde iki kere düzenli dişlerinizi fırçalayın ama kendi renginizi sadece doktorların verdiği bir sıvı ve lazerle açabilirsiniz diye biliyorum. örneğin ben sigara+çay+kahve çılgınıyım ama dişlerim insanların hayret edeceği kadar beyazdır. kemik rengi sonuçta.
Bu bildiğimiz, ucunu yaktığımızda kül tablasına dökülen kül mü ? o.0