• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz Dişler için özel karışımlar...Paylaşalım

arkadaşlar şöyle bi gerçek de var ki bazı insanların dişleri yapısal olarak sarıdır.yani diş mineleri sarıdır ve ne yaparsanız yapın beyazlamaz.diş hekimi bi arkadaşımın dediğine göre de sarı diş beyaz dişten daha sağlam olurmuş.dişlerinizi ve dişetlerinizi hırpalamayın beyazlatıcam diye çok beyazlatmak isterseniz diş hekiminize danışın en iyisi bu.ama tabi bi kere beyazlattığınızda devamınıda getirmek zorunda kalabilirsiniz.cünkü bu beyazlatma işlemi geçici ve sonunda eski diş rengine dönecek ve belkide bu sefer psikolojik olarak daha sarı gelicek o renk size.ve boşuna dişlerinize zarar vermiş olacaksınız.bence önemli olan temiz dişlerin olması.düzenli olarak fırçalandığında zaten renginde farklılık oluo dişler parlıo.beyaz olmasa da temiz görünüyo ve evet ben ağız temizliğime özen gösteriorum diosunuz kelimelere dökmeseniz bile.

arkadaşım benimde başıma böyle bir dişçi geldi diş iltihabı için gitmiştim çamaşır suyu sürdü şok geçirdim .şaşırdığımı görünce mikrop öldürsün diye dedi. o an kalkmalıydım o masadan ama kalkmadım sonuçta 1 dişim gitti tabi

canım ben de kanal tedavisi yaptırdım kanalları hipo denen sulandırılmıs çamasır suyuyla temizledi.bana da cok garip geldi diş hekimi bi arkıma sordum bunu hepsi yapıomuş yani kaflarına göre takılmıolarmıs.ama sen dişini neden kaybettin anlamadım.belki başka bişey sebep olmustur.

şekerler bu süper bi fikir olabilir çünki ben çamaşırlarımı beyazlatme konusunda kabartma tozu kulanmam gerektiğini sizden duyduğumda çok güldüm sonra bigün denedim
domestos, civit, çamaşır suyu hepsi hikaye oldu şimdi bütün beyazlarım kar beyazı

merhaba pınar ipek arkadaşım..a.s. benimde merak ettiğim ve takıldığım konu çamaşırlarındaki beyazlık..
lütfen söylermisin kabartma tozunu nasıl uyguluyorsun çamaşırlara ve hangi ölçü ve usullerle?? CADIARZU

Süper formül!

-1 çay kaşığı limonun suyu
-1 çay kaşığı karbonat
-1 çay kaşığı zaytin yağı

karıştır ve dişine sür.dişine 3 gün ya da 1 hafta arayla sür.sadece 1 kere sürersen kalıcı olmaz!

arkadaşlar diş rengi kemik rengiyle ilgili, sigara içiyorsanız eğer ve çay kahve lekelerini çıkaran diş macunları var onlarla günde iki kere düzenli dişlerinizi fırçalayın ama kendi renginizi sadece doktorların verdiği bir sıvı ve lazerle açabilirsiniz diye biliyorum. örneğin ben sigara+çay+kahve çılgınıyım ama dişlerim insanların hayret edeceği kadar beyazdır. kemik rengi sonuçta.

arkadaşlar diş rengi kemik rengiyle ilgili, sigara içiyorsanız eğer ve çay kahve lekelerini çıkaran diş macunları var onlarla günde iki kere düzenli dişlerinizi fırçalayın ama kendi renginizi sadece doktorların verdiği bir sıvı ve lazerle açabilirsiniz diye biliyorum. örneğin ben sigara+çay+kahve çılgınıyım ama dişlerim insanların hayret edeceği kadar beyazdır. kemik rengi sonuçta.
Kesinlikle arkadaşın dediği gibi kemik rengiyle alakalı mesela benimde arkadaşımın dişleri hafif sarıydı neler neler yaptı dişlerine ama hiç beyazlamadı benimde beyazdır düzenli fırçalarım dişlerimi sizde düzenli fırçalayın kaliteli diş macunu ve fırçası kullanın tamamdır a.s.

kızlar dişlerimi karbonatla haftada bir fırçalalıyordum. kısa bir süre sonra. kahve çay içerken ki hayatta zaten kaynar içemem normalde. hep ılıtarak içerim. öyle olduğu halde dişlerimde büyük hassaslık oldu ve uzun süre geçmedi. sonra kendiliğinden geçti.
kızlar diş mineleri zarar görünce. o çizilen yerlerde çürük oluşabiliyormuş. benden size soylemesi. aradan seneler geçti ve hala arada sırada sızlar dişlerim. karbonat tuz yanı pütürcüklü şeyleri sokmayın ağzınızdan içeri. hmm ama limonu tek olarak denicem kızlar:)))

SİGARA KÜLÜNÜ BİRAZ KORKARAKTA OLSA DENEDİM.. DİŞ ETLERİME TEMAS ETTİRMEDEN HAFİF HAREKETLERLE OVARAK. HAFİF BİR DEĞİŞİM SÖZ KONUSU...
BENCE DAHA ETKİLİ BİR YÖTEM ARIYORSANIZ ORAL B NİN BEYAZLATICI SULARINI VE DİŞ MACUNLARINI DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM.

KULLANIYORUM...

ÇOK ETKİLİ:teytey:

arkadaşlar bugün eczaneden diş beyazlatıcı jel aldım markası PLUS+WHİTE diş hekimlerinin kullandığı oksitleştirici beyazlatan jellerdenmiş bunu deneyen ve sonucunu alan oldumu aranızda

kizlar sigara külüyle falan ugrasmayin sglikli degil

ben normal fircadan sonra tuzla fircaliyorum dislerimi discimede danistim yapabilirsin dedi
cidden bi fark görünüyor dislerde deneyin bi sonucu kendiniz görün

bende denedim şu kül ve limon karışımını beyazlama göremedim ama bi parlaklık verdiği doğru, bir daha dener miyim asla; çünkü bütün gece dişetlerim sızladı limon fena yaktı..

Back
X