• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz Dişler için özel karışımlar...Paylaşalım

ya arkadaslar dişlerimizi beyazlatıcaz diye diş etlerinize zarar vermeyin

bu siteden bir arkdasin tavsiyesi üzerine BLANX sensitive teeth diş beyazlatici macun aldim
birde BLANX antımacchıa var oda dişdeki sarı lekeri cıkarmaya yarıyor (özellikle sigara cay kahve cok tüketenler yanında bunuda alsın)

1 tanesi 14 veya 16 ytl civari sanirim

bir süre sonra gercerkten faydasını görüyorsunuz, denemenizi tavsiye ederim

hımm.karbonatı ben kullanıorm bende çok işe yarıyor.külü de denicem.hergün kullanmayın arkadaşlar 3 4 günde 1 falan yapın.külün diş minesine zarar vereceğini sanmıorm ama karbonat zararlı olur sık kullanımda

Size çok ilginç gelicek ama ,bir diş doktoruna sormuştum ve bana en etkili yöntemin çamaşir suyu oldugunu söylemişti,papixle sürebilirsin dedi ve agzini bol suyla çalkala demişti.. Denedim aciyor rengini, ve sorun da omadi.. Diş etlerinize temas ettirmeden ve cok cok az miktarda papixin ucu ile ...

bende bır yerde ceviz yapragı ile dudaga degdırmeden(cunku dudak rengını degıstırıyormus) dısler sılınırse beyazlar dıye okudum..henuz denemedım ama daha dogal gorunuyor yanı dişlere cok zarar verecegını dusunmuyorum..aktardan alıp denıycem..

ceviz yaprağı değil de ,taze cevizin kabuğunu ya da taze cevizin sütünü sürmek lazım.
dudaklara değerse kahverengi yapıyor.ruj sürmüş gibi oluo ve epey kalıyor renk.

ceviz yaprağı değil de ,taze cevizin kabuğunu ya da taze cevizin sütünü sürmek lazım.
dudaklara değerse kahverengi yapıyor.ruj sürmüş gibi oluo ve epey kalıyor renk.

Çok merak ettim o meslektaşımı:1shok: ASLA ASLA AMA ASLA Yapmayın böyle bir şey arkadaşlar.Çamaşırsuyu( ya da diğer adıyla sodyum hipoklorit) çok zararlı bir madde.Bırakın doğal dişleri damak denilen protezlere önermiyoruz kırılganlaştırıyor diye...Kendinize bunu yapmayın lütfen...

Çok merak ettim o meslektaşımı:1shok: ASLA ASLA AMA ASLA Yapmayın böyle bir şey arkadaşlar.Çamaşırsuyu( ya da diğer adıyla sodyum hipoklorit) çok zararlı bir madde.Bırakın doğal dişleri damak denilen protezlere önermiyoruz kırılganlaştırıyor diye...Kendinize bunu yapmayın lütfen...

arkadaşım benimde başıma böyle bir dişçi geldi diş iltihabı için gitmiştim çamaşır suyu sürdü şok geçirdim .şaşırdığımı görünce mikrop öldürsün diye dedi. o an kalkmalıydım o masadan ama kalkmadım sonuçta 1 dişim gitti tabi

doğruluk ihtamali mantıksal olarak çok yüksek. çünkü kül eksidende çamaşırları beyazlatmada ve temizlemede kullanılırmış babaannem öle söylerdi hep. kesinlikle deneyeceğim çok teşekkür ederim paylaşım için. işime yararsa çok mutlu olucam.

bence yapmayın arkadaşLAr ben biras önce denedim sızLio biras.. yani hassas diiLse deneyin ama beyasLamadı benim dişLerim

bende yaptim arkadaslar cok cok beyazlama olmuyor zatende ama en azindan sanki disciye gitmisim hissi verdi bana daha bi temiz ve daha bi parlaklar. tabi butun gece sigarani acayip bi tadi kaldi bende :)))

ekolayda bi haber okudum

Dişleriniz çok sarı
Doğuştan sarımtırak dişler için yapacak fazla bir şey yok. Ancak çay, kahve, sigara gibi etkenlerle zamanla sararan dişleri beyazlatmanın birçok yolu var.

Bunlardan biri de, hidrojen peroxide... Her eczanede bulunabilen hidrojen peroxide ile dişlerinizin tonunu en az iki kat açabilirsiniz

diyo deneyen varmı ve nasıl uygulanıyoo?

H2o2 diş beyazlatmada kullanılıyor ...ancak alıp sürerek değil arkadaşlar üzgünüm.farklı bir jel formu farklı bir ışık dalga boyuyla aktive ediliyor ve hidrojen ve peroksit ayrışarak bu beyazlatmayı yapıyor...bu işlemide evde kendiniz ev için satılan kitlerle deneyebilirsiniz.

karbonat diş eti çekilmesi yapıyor diş etini kanatıyor çünkü bu yöntemide diş etlerine fazla deydirmeyin derim diş etlerimiz hassas çünkü

Karbonatın dişlere ve diş etlerine hic bir zararı yok.Bana dis hekimi onermisti."15 gun karbonatla fırcala bembeyaz dişlerin olur,sakın bizim burada uyguladıgımız parlatma yontemlerini kullanma,dişlere zarar veriyor demişti." diş minesine dişcilerin kullandıgı yontem zarar veriyormus.hep tanıdık discilere gittim ve hic birini dislerimi parlatmaya ikna edemedim.hepsi aynı seyi soyledi.Karbonatla fırcalıyorum ama dis etlerim kanamıyor.Nazikce fırcalamak gerekiyor cunku.Halı fırcalar gibi fırcalarsanız elbette kanar diş etleri.

Bu sigara külü mevzusunu merak edip denedim.Hic bir sonuc alamadım.Oyle cok sigara kulu biriktirmisim ki bitirene kadar denemeye devam edecegim.Bakalım bir yararı olacak mı?diş yuzeyindeki plaklardan sikayetciyim ben.kullandıgım antibiyotikler nedeniyle asla :bembeyaz dişlerim olmayacak zaten:1no2:

ya ben denedim ama pek bi etkisi olmadı bana bende onunyerine tuzla fırçalıyom hem okadar midemi kaldırmıyo hem ağzımdaki mikropları öldürüp diş etlerimi temizliyo hemde dişlerim parlıyoo

Back