Ben de 2 haftadir her gun vucudumu kuru fircaliyorum fircaladigimda catlaklarim sisiyor resmen benim catlaklarim beyaz ve bacaklarimin neredeyse her yerinde var kortizon yuzunden catladim umarim iyi gelir
Ben de pazartesi itibariyle başlayacağım, ben de Gratis'ten almıştım. Geçmiş olsun size de... En azından selülitler geçiyormuş, çatlaklar geçmese bile.
Kalçamdaki selülit neredeyse sıfıra indi, sadece kalçalarımı sıkınca ortaya çıkıyor. Bunun yanı sıra şekillendi de. Bir yandan ufak ufak evde egzersiz de yapıyorum. Olabildiğince düzgün beslenmeye çalışıyorum. Ayrıca çatlaklarım da daha inceldi ve daha az gözle görülür bir duruma geldi.
Kalçamdaki selülit neredeyse sıfıra indi, sadece kalçalarımı sıkınca ortaya çıkıyor. Bunun yanı sıra şekillendi de. Bir yandan ufak ufak evde egzersiz de yapıyorum. Olabildiğince düzgün beslenmeye çalışıyorum. Ayrıca çatlaklarım da daha inceldi ve daha az gözle görülür bir duruma geldi.
Uygulama yaptığınız fırçayı atar mısınız? Nasıl gkdiyor uygulama selülit ve çatlaklar ne durumda acaba? Beyaz miydi çatlaklariniz? Olumlu yanıt alırım inşallah sizden öyle olursa bende başlarım. Ek bir şey yapıyor musunuz?