Beyaz çamaşırlarınızı nasıl yıkıyorsunuz?

Ben ön yıkamalı 90da yıkıyorum.
Bir çorba kaşığı kadar da çamaşır suyu kullanıyorum.
Gece atıyorum, ana yıkamada suyu ısınınca makineyi durduruyorum. Bekliyor. Ertesi gün devam ediyorum.
Durulamaz korkusundan dolayı bitince 15 dklık kısa programda deterjansız bi daha yıkıyorum. Hatta yumuşatıcıyı da ikinci yıkamada atıyorum.
Leke falan kalmıyor.

Beyaz çamaşırları defalarca yıkamama rağmen bilhassa her ay olan leke çıkmıyor. Çamaşırların beyaz olması için ne yapabilirim?
dolu dolu 2 ölçek omo birazda domestos ekliyorum 2 saat 15 dk da ön yikamasi 60 derecede kesin çıkar mutlaka dene

Tampon kullan.

Bütün beyazları mı 90 da yıkıyorsunuz. Ben de 90da yıkamak istiyorum ama o ısıda yıkanabilecek kadar çamaşır birikmiyor

Evet. Kağıt havlu rahatsız etmiyor mu peki. Bende denemiştim bi zaman ama çok rahatsız olmuştum.

Bütün beyazları mı 90 da yıkıyorsunuz. Ben de 90da yıkamak istiyorum ama o ısıda yıkanabilecek kadar çamaşır birikmiyor
makinede beyazlar bölümü var bende 90 dereceyle yıkıyorum
domestos suyu azicik atiyorum. leke çikartmasi için.. napayim..
zararli dediler bana. omo kullaniyorum. sadece beyazlar için..
ya arkadaşlarr
önce elinizle yıkayin kendi iç çamaşirini sonra makineye atin tertemiz oluyor annemden öğrenmişim bunu.

Günlük çamaşırlar, eşimin atletleri, havlular falan 90da yıkanıyor.
Hatta düz basic beyaz tişörtlerimiz var bolca onlar da yıkanıyor.
Birikmeme meselesi bizde de var, çamaşırla havluyu aynı makineye atmam. Kullanım sıklığına göre ne zaman atlet biterse don biterse o zaman yıkıyorum. Bazen 5 bazen 10 gün sürüyor havaya göre.

Makinaya atmadan once biraz suyun icine elma sirkesi atip icinde bekletin, hem mikroplar falan kirilacaktir

aynisini bende yapıyorum ne tesadüf:)
çalışan bayan olduğum için haftada yıkıyorum bende.:)
cuma akşamdan başlayip üç makine yıkıyorum cumartesi sabah eşimi isşe gönderirken asıyorum.
akşama kadar kuruyo zaten hava sicak ise.
akşam da ütü

Bir şeyler soracaktım,gülersiniz diye sildim iyi mi?
Oyyyy ne cahilim...

Bence sizde çamaşırları eşin yıkıyordur:)
Eşin gözümde mükemmel koca olduğundan öyle geldi bana, hayır bana noluyosa.
Hadi sor sor çok merak ettim.

Benim çamaşır günüm yok ya.
Kafama göre yıkıyorum.
Ütüye zaten karşıyım kendi kıyafetlerimden ütülenecek şeyi aldıysam da giymem, eşim de dışarıda ütülettirir ya da kendisi yapar.

Konuyla alakasız ama günlük ped kullanmayan hanımlar rahatsızlık duymuyor musunuz nasıl rahat ediyorsunuz.
İllaki akıntı v.s. oluyor o ıslaklık hissi olmuyor mu?
evet oluyor evet çok rahattı ama artık bende alışkanlık yapamya başlamıştı günde 2-3 kere bile tazelediğim oluyordu
ki her daim akıntısı olan biriydim.
ama bıraktım
5aydır kullanmıyorum
başta daha çok oldu akıntım ama inatla günlük ped değilde çamaşır değiştirdim
olan çamaşırıda özellikle siyah seçtim ama çıkardıklarımı ayrı koyup yarım yükte yüksek isida yıkadım

öyle öyle iki ay sonra
bende akıntı azaldı şimdi sadece yumurtlama dönemimde oluyor onuda dediğim gbi sık çamaşır değiştirerek bertaraf ediyorum

günlük ped olmayınca kendimi çıplak gibi hisseiyordum

Evet. Kağıt havlu rahatsız etmiyor mu peki. Bende denemiştim bi zaman ama çok rahatsız olmuştum.
Belkide ben alıştığım için bilemiyorum ama ben rahatsızlık duymuyorum.
Ped konusunda orkid yaprak deo çok ince ve hava alıyor gibi sanki.

Bir şeyler soracaktım,gülersiniz diye sildim iyi mi?
Oyyyy ne cahilim...

ha ha aynen kendimi ben de şu an öyle hissediyorum
Şimdi bende utanacak ne soracak olabilir ki diye merak ettim iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…