özel günleriniz bu kadar mı belirsiz, belirtisiz geliyor hanımlar
ne bileyim benim 20 yılı aşkındır özel günüm var
çamaşırıma yılda bir kere bile gelmemiştir
sabunla çitilerseniz soğuk su ile kolay çıkar, yani makinaya atarken hemen oracıkta azıcık, öyle saatlerce elimizde yıkamayacağız
eğer yüksek ısıya girerse pişeceği için çıkmaz
İyide gün ortasında nasıl çamaşır değiştirilir, günlük çamaşır değiştirilir ama gün içerisinde mümkün değil ki.bir kararsızlık da burada yaşıyorum işte,
dönem dönem kullanıyorum,
dönem dönem de sık çamaşır değiştirerek idare etmeye çalışıyorum, çok sağlıklı değil diyorlar biliyorsunuz, o bölgenin hava almasını engellediği için.
Konuyla alakasız ama günlük ped kullanmayan hanımlar rahatsızlık duymuyor musunuz nasıl rahat ediyorsunuz.
İllaki akıntı v.s. oluyor o ıslaklık hissi olmuyor mu?
yüksek ısıda zaten yıkayamıyorum, likralı kıyafetler kötü oluyor.
çamaşır suyu ve türevlerini kullanamıyorum, kronik astımım var.
dolayısıyla sadece özel gün lekesi değil bir çok lekeyi beyazlardan arındıramıyorum
özel günleriniz bu kadar mı belirsiz, belirtisiz geliyor hanımlar
ne bileyim benim 20 yılı aşkındır özel günüm var
çamaşırıma yılda bir kere bile gelmemiştir
sabunla çitilerseniz soğuk su ile kolay çıkar, yani makinaya atarken hemen oracıkta azıcık, öyle saatlerce elimizde yıkamayacağız
eğer yüksek ısıya girerse pişeceği için çıkmaz
Çamaşırınız neden kan lekesi oluyor ki? Kullandığınız tampon/ped mi kötü? Daha hiç iç çamaşırıma kan geçmemiştir 30 senedir.
İyide gün ortasında nasıl çamaşır değiştirilir, günlük çamaşır değiştirilir ama gün içerisinde mümkün değil ki.
Ben günün 9 saati dışarıdayım ve eve gidene kadar ortalama 3-4 kez değiştirmek gerekiyor.
Evet söylediğiniz doğru kuru nemden uzak olması gerekiyor ancak diğer türlü daha ıslak ve kötü kokulu olur.
Şimdi artık çok ince formda ve büyük oranda pamuktan üretilmiş pedler var.
İyide gün ortasında nasıl çamaşır değiştirilir, günlük çamaşır değiştirilir ama gün içerisinde mümkün değil ki.
Ben günün 9 saati dışarıdayım ve eve gidene kadar ortalama 3-4 kez değiştirmek gerekiyor.
Evet söylediğiniz doğru kuru nemden uzak olması gerekiyor ancak diğer türlü daha ıslak ve kötü kokulu olur.
İki günde bir miBen ped kullanmıyorum, iki günde bir çamaşır değiştirmek yeterli oluyor
Günlük ped kurtarıcı oluyor dışarıda. Gün içinde varolan akıntı ibadete engel olduğu için ben de dışarı çıkacağım vakit kullanırım. Ama evde en az beş vakit çamaşır değiştiriyorum. Zararlı olduğunu bende biliyorum ama en azından evdeyken kullanmıyorum. Yoksa dediğiniz gibi o ıslaklık hissi inanılmaz rahatsızlık veriyor banada.İyide gün ortasında nasıl çamaşır değiştirilir, günlük çamaşır değiştirilir ama gün içerisinde mümkün değil ki.
Bez yerine kağıt havlu kullansanız olmaz mı, bir zararı var mı kağıt havlunun, sonuçta hava geçiriyor.benim malesef çok hassas bir cildim var. 7 gün süren adetimde de sürekli ped kullanınca pişik ve tahriş yapıyor. O ile başlayan markadan K ile başlayan markaya geçmiştim. K daha pamuklu diye ama o da son çıkardıkları üründe daha plastikvari bir şeye döndü. Ben de bu sebepten az kanamalı günlerimi pedsiz geçirmek zorundayım malesef. Belki çok köylü işi gibi gelecek ama bez koyuyorum. Onlarda da biraz leke kalıyor. Annemleyken hayatta kalmazdıO sanırım biraz çamaşır suyu kullanıyordu ama onun makinesi eski tiplerden bol suyla yıkıyor.
Evdeyken de kağıt havlu kullanıyorum, bende yazacaktım ama dini konuya dönüştürmeyin v.s. diyen olur diye yazmadım.Günlük ped kurtarıcı oluyor dışarıda. Gün içinde varolan akıntı ibadete engel olduğu için ben de dışarı çıkacağım vakit kullanırım. Ama evde en az beş vakit çamaşır değiştiriyorum. Zararlı olduğunu bende biliyorum ama en azından evdeyken kullanmıyorum. Yoksa dediğiniz gibi o ıslaklık hissi inanılmaz rahatsızlık veriyor banada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?