Kullanilmaz mii Ooooo hem de nasil kullanilir ben kullaniyorum valla hem de oyle memnunum ki.kar gibi yapiyor o beyazlari inan bayilacaksin sonuca:)
bendeki domestosun yesil olanindan dag esintisi yaziyor oda olurmu yani :44::44:
Canim ben camasir makinasinda kullaniyorum yaklasik 4 senedir ayni sekilde yikiyorum bir sorun yasamadim ne camasirlarda ne de makina da sikinti olmadi sukur
cevap icin tessekurler canimKullanılır.Ama çamaşır makinesinde değil ayrı bir kabın içerisinde bekleteceksiniz sanırım dimi o şkeilde olur
Olur tabi canim benim,ben her modelini kullandim hepsi de guzel rahatlikla kullanabilirsin
cevap icin tessekurler canimbende oyle yapmayi dusunuyorum makineye koyamam,cunku butun bina ayni makinede yikiyoruz makine iyi durulanmaz felan baskasinin camasirlarina zarar versin istemem
tamam canim cok tessekur ederim cevap icin,ama ben makinede degilde ayri bi kapta bekletip durulayip sonra atarim makinaya
Nasıl yani bütün bina aynı makinedemi yıkıyorsunuz:44:Öğrenci olmadığına göre bu nasıl mümkün oluyor sakıncası yoksa:44::44::44:
Tweety guzel civciv oyle de olur,canin nasil istiyorsa oyle kullan canim benim,apartmanin camasirhanesi falan mi var anlayamadim ayip olmazsa merak da ettim acikcasi
ben turkiyede degilim canim,avrupa ulkelerinde genelde boyledir...
bende memnun degilim halimden ama yapacak birsey yok
yok canim estagfurullah bende biliyorum seni arkadas listemdesinAnladım.İlk defa duydum o yüzden şaşkınlığımı mağzur gör tatlım.Gerçekten çok ilginç geldi çünkü bebiş topikinden tanıyorum ve öğrenci olmadığınıda biliyorum şaşırdım.Birşey daha öğrenmiş oldum
aynen oyle canim,camasirhane var ve tek bir makina evlerde makine tesisati yok,yani anca ev alirsan tesisati kurarsin kiraciysan masrafa gerek yok
Cnm mesela esımın gomleklerının yakasına azıcık dokuyorum sonra normal yıkama bolumunede azıcık yanı 1cay bardagı dokebılırsın makınayı ılk calıstırdıgın anda yapıcaksın bunu ama su alırken..sonracıgımaa mıss gıbı bembeyaz beyazların olacak..ama zannımca bunu her seferınde yapma sarartırsın beyazlarını..arada yaparsın..domestos candıır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?