• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz çamaşırlar için kullanabileceğim deterjan önerileriniz

ben persil jel kullanıyorum bıde domestos tabı. gercekten ıse yarıyor hem bembeyaz olyuor hemde mıkropları oluyor beyazların iç çamaşırlarının. yanlız az once tuvalete domestos doktum ovdum falan mafoldum ya suan sankı burnuma gelıyo kokusu sanırım dokunuyo bana. ama domestos olmadanta hıjyenık olmuyo. ınsallah saglıga bı zararı yoktur.. suan cıgerlerım ne bıcım oldu sankı. ama makınada oyle bı koku olayı olmıyo

canim bende kullandiktan sonra bayagi kotu oluyorum midem alt ust oluyor basima agri giriyor ama onun kokusu olmadimi sanki temizlik olmamis gibi geliyor:52:

Hanımlar ben bu KK da kayboluyorum.

Ama ençokda bir arkadaşın ''domestos candır'' afına çok güldüm hakikaten bende heryerde kullanırım çamaşır makinasında, bulaşıl makinasınında deterjan yerine biraz koyarım sanki domestos koyduğumda daha bir temizlenmiş hissi veriyor, ama limon tuzu ile şekeride bir deneyeyim soncunu yazarım hoşçakalın.

beyaz çamaşırlar için amwayın beyazlatıcısı çok güzel piyasadaki ürünlere on basar çamaşır deterjanını da tavsiye ediyorum 1 kiloyla tam 40 yıka yapılıyor

Ben de Beyazlardan müzdaribim. Benim evdeki makinemde kosla oxi actionla ön yıkama yapıyorum. memnunum ama annemin makinede hiçbir faydası olmuyor. Aynı marka, hatta annemin makinesi benimkisinden daha gelişmiş olmasına rağmen beyazları sarartıyor.
Özellikle de beyaz havlular kirden sapsarı. yerleşmiş kirler için bir formül var mıdır acaba? Şöyle uygulayınca bembeyaz yumuşacık havlu olarak çıksalar:41: ne güzel olurdu.

Level UP Hypos Ultra kullan .Domestostan 3 kat daha etkilidir.Beyazlarını bembeyaz yapar.Yağ çözme ve mürekkep çıkarma özelliği de var.

Back