• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz çamaşırlar için kullanabileceğim deterjan önerileriniz

Aslında bu durumdan rahatsızsan çok zor değil çamaşır makinesi için tesisat kurmak.Gider olarak banyondaki lavabo giderine çiftli giriş takıp kullanabilirsin.Su girişi içinde bir tesisatçı çok kolay halleder.Ve masraflıda olmaz.

evde makineyi koyacak alanda yok acikcasi :1::1:yani makinenin yanina birde kurutma makinesi lazim,gerci assagida asacak alan var ama olsun:26:

yok canim estagfurullah bende biliyorum seni arkadas listemdesin:38:sende haklisin canim,ilk geldigimde bende sasirdim ama yapacak birsey yok ilk zamanlar bayagi zorlaniyordum ama alistim artik napim,
evim bana ait olsa alirim makine kurarim ama kiraciyim evdede makine tesisati yok e masrafada gerek yok nasip olurda evimiz olursa anca o zaman INSALLAH:nazar::1:

İnşlalah Allah tüm kiracılara ev sahibi olmayı nasip etsin.Bizde kiracıyız ev sahibininde fikri önemli o yüzden her zaman istediğin değişikliği yapamıyorsun.

Bende kullanıyorum beyazlar için canım. Çokta memnunum. Direkt çamaşır makinesine koyarak kullanıyorum ben ama senin dediğin şekilde başka bir kabın içinde çamaşırların içine ekleyerekte kullanabilirsin.
canim okumussundur makine sadece bana ait degil ya ayri kapta bekletirim...cevap icin cok tessekurler:42:
Yaa cnm makına senın degılmıs pardooon ya:(sende elde beklet cnm dedıgın gıbı sonra makınaya atarsın..ya bu arada baskalarının koıyafetlerıylemı atıyosunuz ayıptır sorması..

ayri kapta bekletmek en iyisi,yok canim beraber atmiyoruz makinaya herkezin camasir gunu ayri ay bide baskalarinin kiyafetiyle beraber atsam makinaya bayginlik geciririm herhalde:27::27:

İnşlalah Allah tüm kiracılara ev sahibi olmayı nasip etsin.Bizde kiracıyız ev sahibininde fikri önemli o yüzden her zaman istediğin değişikliği yapamıyorsun.

AMINNNN:nazar:burdada aynen oyle canim...evden cikacagin zamanda en ufak cizikten para kesiyorlar yani birde tesisati kursak izin varmi yokmu bilmiyorum ama kiracilardan kimsede yok makina demekki izin yok :26:

Son düzenleme:
canim okumussundur makine sadece bana ait degil ya ayri kapta bekletirim...cevap icin cok tessekurler:42:

ayri kapta bekletmek en iyisi,yok canim beraber atmiyoruz makinaya herkezin camasir gunu ayri ay bide baskalarinin kiyafetiyle beraber atsam makinaya bayginlik geciririm herhalde:27::27:

Allah sıze en yakın zamanda guzel basınızı sokacagınız bır yuva nasıp etsın cnm..sabır oncelıkle..bu arada yıne soyluyoruum domestos candır:))) operımmm ıyı geceler

Allah sıze en yakın zamanda guzel basınızı sokacagınız bır yuva nasıp etsın cnm..sabır oncelıkle..bu arada yıne soyluyoruum domestos candır:))) operımmm ıyı geceler

iyi dileklerin icin tessekur ederim cok sükür bu evimdende memnunum kirada olsa basimi sokacak bi evim var ALLAH bu karda kista basini sokacak bi yer bulamayanlara yardim etsin INSALLAH(AMIN):nazar:anladim canim domestos candir :D ev alma domestos al,komsu komsunun domestosuna muhtactir,domestossuz ev meyvesiz agaca benzer haha :D :D :27::27:
iyi geceler canim:3::3:

Konu "Faydalı bilgiler" başlığına taşındı.
Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösteriniz.

Ariel Professional çok güzel canım annem geçende perdeler için kullandı mükemmel bi sonuç elde etti.

kesinlikle süper bir deterjan benim annemde kullanır. bende öğrenci ewimde kullanıyorum . birde deterjanın içine bi miktar limon tuzu koyuorum ben arada bir sakız gibi oluyor annemden öğrendim onuda tawsiye edeerim

Son düzenleme:
kesinlikle süper bir deterjan benim annemde kullanır. bende öğrenci ewimde kullanıyorum . birde deterjanın içine bi miktar limon tuzu koyuorum ben arada bir sakız gibi oluyor annemden öğrendim onuda tawsiye edeerim

bildigin limon tuzumu :1::1:
bu arada her konuma cevap yaziyorsun cok tessekurler :42:

bildigin limon tuzumu :1::1:
bu arada her konuma cevap yaziyorsun cok tessekurler :42:

yardımcı oluyorsam ne mutlu bana:) evet canım bildiğin limon tuzu. beyaz çamasşırların lastik kısımlarında kesinlikle morarma grileşme olmasını önlüyor deterjana bi miktar at sakız gibi çıkarırsın makinadan:16:

yardımcı oluyorsam ne mutlu bana:) evet canım bildiğin limon tuzu. beyaz çamasşırların lastik kısımlarında kesinlikle morarma grileşme olmasını önlüyor deterjana bi miktar at sakız gibi çıkarırsın makinadan:16:

sagolasin canim cok tessekurler:38:

canımm bak bizim alt komşu kimyacı....eşiyle birgün konuşurken perdelere ve beyaz çamaşırlarına toz şeker koyduğunu söylemişti onada eşi söylemiş ve kadın sonuçtan çok memnun olduğnuda söyledi bizde denedik gerçekten perdeleri bembeyaz yapıyor ben amway deterjanlarının içine makineye koyarken iki emek kaşığı toz şekerde koyuyorum beyazlara ve perdeler sende bi dene bende şu limon tuzunu deniyeyim :))

canımm bak bizim alt komşu kimyacı....eşiyle birgün konuşurken perdelere ve beyaz çamaşırlarına toz şeker koyduğunu söylemişti onada eşi söylemiş ve kadın sonuçtan çok memnun olduğnuda söyledi bizde denedik gerçekten perdeleri bembeyaz yapıyor ben amway deterjanlarının içine makineye koyarken iki emek kaşığı toz şekerde koyuyorum beyazlara ve perdeler sende bi dene bende şu limon tuzunu deniyeyim :))

sekermii ay ben rahat edemem bocek mocek gelir eve :1::1::1:

İyiki açmışsın bu konuyu canım:38:
Bende aynı dertten muzdaribim:5: yazılanları denicem, bide gecen gün arkadaşım bingo soda etkili deterjanı tavsiye etti, aklında olsun oralarda bulabilirmisin bilmiyorum ama bende denicem:26:

İyiki açmışsın bu konuyu canım:38:
Bende aynı dertten muzdaribim:5: yazılanları denicem, bide gecen gün arkadaşım bingo soda etkili deterjanı tavsiye etti, aklında olsun oralarda bulabilirmisin bilmiyorum ama bende denicem:26:

tessekurler canim:38:
ben gecen deterjan diye soda almisim ondan azcik beyazlara atsam olurmu acaba :1:

ben persil jel kullanıyorum bıde domestos tabı. gercekten ıse yarıyor hem bembeyaz olyuor hemde mıkropları oluyor beyazların iç çamaşırlarının. yanlız az once tuvalete domestos doktum ovdum falan mafoldum ya suan sankı burnuma gelıyo kokusu sanırım dokunuyo bana. ama domestos olmadanta hıjyenık olmuyo. ınsallah saglıga bı zararı yoktur.. suan cıgerlerım ne bıcım oldu sankı. ama makınada oyle bı koku olayı olmıyo

Back