Canim benimde beyaz akintim oldu. Bugun test yaptim silik cikti. Hamile olup olmadigimdan emin degilim ama eger test dogruysa regl ve hamilelik belirtileri arasinda hic fark yok :)
Benimde bugun net belli olacak .16 30 da tahlil sonucunu alacagim. Gec dollenme degilse kesin cikar. Ben supheli iliskiden yola cikarak gec dollenme yasadigimi dusunuyorum. Kanda o yuzden cikmadi.Ne güzel önce negatifi görüp sonra pozitif olması Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim bata son 4 gün tahlil için hala erken mi bilmiyorUm
Tekrar test yaptim yine silik Bugun 16 30 da kan testi sonucu cikacak. Ultrasonda da henuz gorunen bisey yok.Silikse hamilesindir bende de oýle olmustu 2 gün gecmis tekrat test yaptin mi ?
İdrar testlerine güvenmiyorum ben özellikle erken gebelik testlerine kanda çıkar inşallahTekrar test yaptim yine silik Bugun 16 30 da kan testi sonucu cikacak. Ultrasonda da henuz gorunen bisey yok.
Ne bileyim reglim de epey gecikince ben olumlu hissettim. Her tekrarlamamda silik cikiyor. Iyi dileklerin icin sagol.İdrar testlerine güvenmiyorum ben özellikle erken gebelik testlerine kanda çıkar inşallah
Tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Umut verdin. Sen dogum yaptin mi?Bendede ultrasonda gorunmemisti ama kanda 450 lerde cikmisti, hayirlisi olsun insallah . silik testler genelde yanilmiyor cunkü olmayan bisey cikmaz guźel haberler alirsin insallah :)
Yok ben 36. Haftadayim bekliyoruz :)Tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Umut verdin. Sen dogum yaptin mi?
Test sonucun çıktı mı canımTekrar test yaptim yine silik Bugun 16 30 da kan testi sonucu cikacak. Ultrasonda da henuz gorunen bisey yok.
Evet canim 212Test sonucun çıktı mı canım
Evet canim 212
Gunum gecmisti canim 7 8 gun civari. Umarim sana da nasip olur en dogru zamanda.Çok sevindim darısı başıma inşallah bata kaç gün vardı yada geçmiş miydi günün
Ayy cok az kalmis.. Nasil gececek bu kadar zaman bilemiyorum benYok ben 36. Haftadayim bekliyoruz :)
Amin inşallah sağlıkla kucağına alırsınGunum gecmisti canim 7 8 gun civari. Umarim sana da nasip olur en dogru zamanda.
Ay çok sevindim senin sonucuna da hayirlisi olsun bak hissetmisim:)) inan öyle bir geciyor ki ben nasil geccek derken dogum geldi çatti tadini cikar muhtemelen 2 gun sonra tekrar test isteyecek doktorun insallah 2 ye katlar :))Ayy cok az kalmis.. Nasil gececek bu kadar zaman bilemiyorum ben
Istemedi haftaya gel ultrasona bakalim dedi. Biraz yogun ve ilgisizdi zatenAy çok sevindim senin sonucuna da hayirlisi olsun bak hissetmisim:)) inan öyle bir geciyor ki ben nasil geccek derken dogum geldi çatti tadini cikar muhtemelen 2 gun sonra tekrar test isteyecek doktorun insallah 2 ye katlar :))
Istemedi haftaya gel ultrasona bakalim dedi. Biraz yogun ve ilgisizdi zaten