- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 34
- Konu Sahibi busemakilic
-
Tamamiyle aynı durumdayım. Bende 23 ünde yumurtlama gördüm. Yumurtlama dan bi gün öncesini değerlendirebilmiştim. Bir kaç gün sonra süt kesiği gibi değil bildiğin süt gibi yoğun bi akıntım oldu. Hala da devam ediyorkızlar selam :)
25 Temmuz pazar günü yumurtlama 26 Temmuz pazartesi ovülasyon testinde çatlama gördüm. değerlendirdim..
ancak dün gece çamaşırımda inanılmaz fazla ve beyaz bir akıntı vardı. Ve ilk defa bu şekilde bir akıntı gördüm. Keşke resim ekleyebilsem ama uygun olmaz.
Enfeksiyon olarak düşündüm ama hiç bir şekilde enfeksiyon belirtileri yok .
sadece bugün cok hafif kasık batması ve sağ gögsüme batmalar oldu . Bu kadar erken gebelik belirtisi olabilir mi ? ( bata 10 gün var )
şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
Benim 10 gün kala başlamıştıkızlar selam :)
25 Temmuz pazar günü yumurtlama 26 Temmuz pazartesi ovülasyon testinde çatlama gördüm. değerlendirdim..
ancak dün gece çamaşırımda inanılmaz fazla ve beyaz bir akıntı vardı. Ve ilk defa bu şekilde bir akıntı gördüm. Keşke resim ekleyebilsem ama uygun olmaz.
sadece bugün cok hafif kasık batması ve sağ gögsüme batmalar oldu . Bu kadar erken gebelik belirtisi olabilir mi ? ( bata 10 gün var )
Yaaa başka belirtilerin var mıydı acabaBenim 10 gün kala başlamıştıhatta öğrenmiştim
oo cok erken öğrenmişsin :) valla 3. ay artık tedirgin oluyorum bende korkuyorum var mı yok mu acaba neden oluyor yerleşme olabilir mi yada döllenmeBenim 10 gün kala başlamıştıhatta öğrenmiştim
Umudunuzu kaybetmeyin, bende de reglime 1 hafta kala falan belirtilerim başlamıştı hatta daha fazla da olabilir, sol kasıgımda batmalar oluyordu göğüslerimde normale göre çok farklıydı erken gebelik testleri 3 gün öncesine kadar çıkıyor ama reglinin geçmesini beklemeni tavsiye ederim, umarım güzel haberler alırsın canımkızlar selam :)
Enfeksiyon olabilirsabah gögsüme bıcak saplanır gibi ara ara ağrılar girdi . Birde sağ kasığıma batma oluyor ara ara sora vc ye gıttım yıne beyaz akıntı var .
Enfeksiyon da kaşıntı idrarda yanma ve akıntıda koku olur . Enfeksiyon değil belki gebeliktr değilEnfeksiyon olabilir
Evet haklısınızUmudunuzu kaybetmeyin, bende de reglime 1 hafta kala falan belirtilerim başlamıştı hatta daha fazla da olabilir, sol kasıgımda batmalar oluyordu göğüslerimde normale göre çok farklıydı erken gebelik testleri 3 gün öncesine kadar çıkıyor ama reglinin geçmesini beklemeni tavsiye ederim, umarım güzel haberler alırsın canım
Her enfeksiyon vermez o belirtiyi tek el akıntı vardı benım ve bakteri cıktı. Gebelik ihtimali de vatEnfeksiyon da kaşıntı idrarda yanma ve akıntıda koku olur . Enfeksiyon değil belki gebeliktr değil
Sut kesiği, krem.gibi bi akıntı mı?sabah gögsüme bıcak saplanır gibi ara ara ağrılar girdi . Birde sağ kasığıma batma oluyor ara ara sora vc ye gıttım yıne beyaz akıntı var .
Mantarda nasil oluyor?Enfeksiyon da kaşıntı idrarda yanma ve akıntıda koku olur . Enfeksiyon değil belki gebeliktr değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?