Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beya HCG değerime bakar mısın lütfen :(
- Konu Sahibi Arasdefne
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2018
- 3.679
- 1
- 5.309
- 158
Böyle olup yükselende var, 2 gunde %60 gibi bir oranda artması lazımmış pazar pazartesi tekrar yapin, bize de haber verin güzel sonuçlar alırsınız inşallahArkadaşlar merhaba, beta HCG değerime bakar mısınız çok mu düşük dün yaptım testi ve dün beklenen adet günümdü yardımcı olur musunuz
İnşallah canım yarın da vericem bakalım ne olucakBöyle olup yükselende var, 2 gunde %60 gibi bir oranda artması lazımmış pazar pazartesi tekrar yapin, bize de haber verin güzel sonuçlar alırsınız inşallah
- 6 Mart 2018
- 3.679
- 1
- 5.309
- 158
Bekliyorum inşallah artmış olurİnşallah canım yarın da vericem bakalım ne olucak
- 28 Ağustos 2020
- 8.373
- 37.071
- 498
İnşallah,Bekliyorum inşallah artmış olur
- 3 Kasım 2021
- 421
- 277
- 18
Canım hiç düşük diye kafanı bulandırma 5 ve üzeri gebelik var demek bende 5,81 ile öğrenmiştim sağlıklı değilmiş benimki o ayrı ama herkesin öyle olcak diye bişey yok önemli olan iki günde iki kat artması yarım tekrar aynı yerde kan ver artışa bak çok yeni daha hiç stres yapma bebişin sıkı sıkı tutunsun sanaArkadaşlar merhaba, beta HCG değerime bakar mısınız çok mu düşük dün yaptım testi ve dün beklenen adet günümdü yardımcı olur musunuz
Ben aşılama da yaptırdım aşılamaya göre düşük bir değer denildi o yüzden endişeliyim açıkçası ama yarın netleşir durum, yarın da kan testi vericem çünküBat gününde kan vermişsiniz düşük olması normal. Standart değeri yok ki. Geç döllenme olabilir. İlk değere göre yorum yapmak doğru değil. Yükselişi takip edin.
Aynen stres en büyük düşman çok haklısınız, Amin inşallah çok teşekkür ederimCanım hiç düşük diye kafanı bulandırma 5 ve üzeri gebelik var demek bende 5,81 ile öğrenmiştim sağlıklı değilmiş benimki o ayrı ama herkesin öyle olcak diye bişey yok önemli olan iki günde iki kat artması yarım tekrar aynı yerde kan ver artışa bak çok yeni daha hiç stres yapma bebişin sıkı sıkı tutunsun sana
- 25 Aralık 2021
- 162
- 59
- 28
- 29
- 25 Aralık 2021
- 162
- 59
- 28
- 29
Nasıl değeriniz artmış mı inşallah artmıştır yaArkadaşlar merhaba, beta HCG değerime bakar mısınız çok mu düşük dün yaptım testi ve dün beklenen adet günümdü yardımcı olur musunuz
Malesef sabah adet oldum, o yüzden kan testi vermedim (Nasıl değeriniz artmış mı inşallah artmıştır ya
- 25 Aralık 2021
- 162
- 59
- 28
- 29
Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin hepimize inşallah canımMalesef sabah adet oldum, o yüzden kan testi vermedim (
- 25 Aralık 2021
- 162
- 59
- 28
- 29
Progesteron ve folikasit kullandınız mı takviyeMalesef sabah adet oldum, o yüzden kan testi vermedim (
Kullandım ama bir işe yaramadı, nasipte olmayınca olmuyor işteProgesteron ve folikasit kullandınız mı takviye
- 25 Aralık 2021
- 162
- 59
- 28
- 29
Evet gayet iyi hayırlı olsunKızlar bu testim değerler iyi mi sizce ilk hamilelik adet tarihim bugün yarın falandı
Teşekkür ediyorum Sat 6 Mayıstı dört haftalık mı hamileyim ben şimdi kadın doğum doktoruna bir hafta sonra falan gitsem bişey olur mu acelesi var mı yaniEvet gayet iyi hayırlı olsun