• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Betüşün Zayıflama Günlüğüü

btlbetul

Boy:1,58 Başlangıç : 75,6 - G : 75,6
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
14.516
25.748
798
Merhabalar efenim,

Bu da benim nacizane günlüğüm olsun. Yıllardır diyet yaparım bir günlüğü hakediyor bu çabam sanırım.... Ne kadar kafiyeli oldu. Öncelikle tarihçemden bahsedeyim. Ömrüm boyunca 60 - 62 arası dolandım. 2005 te bir yetti gari deyip açlık grevine girdim bir yılda 14 kilo verdim ve 47 lere düştüm. Tasası millete düştü ayy çok kötü oldun yok hasta gibi görünüyon bilmem ne.... Benim tabi popo da dümdüz bişi haline geldi. En son bir gün kot alırken arkadaş bana bakıp bakıp yerlere yattıydı senin popon niye yok diye. Sonra hekez bana yedirmeye başladı sanki somaliden gelen aç insan muamelesi gördüm. Sonra iştahım açıldı açıldııı açıldıııı. 2010 da verdiğim tüm kiloları almıştım artık. ve böyle giderse aldığım kiloları ikiye katlıcam. bir dönem gene normal insan boyutuna dönsemde gidenlerden hep daha fazlasını aldım. Çabalarım hüsranla sonuçlandı Bir süre sonra saldım çayıra mevlam kayıra dedim demez olaydım.....

Şimdi günlük tutup kendimi dizginlemeye çalışacağım. İnşallah....

Boyum tam olarak bilmiyorum ama mezura ile ölçtüm 1.58 çıktı aaayyy ben kısaymışım :((( hep 1.60 felan varımdır diyodum. Ondan kilolu duruyom zaten yoksa 1.70 boy olsa filinta gibi olurum bee :))) Neyse bakalım başlayalım gene. Bu sefer sonuçlandırmak dileğiyle.... Haydi bakalım Bismillah...

Back