- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Canım seni anlayabiliyorum[/QUOTE]Memleketnde daha gelmedi okula bayrami da gecirip oyle gelicek biliyo musun iki aydir gormuyorum kokusunu duymuyorum
Of of
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım seni anlayabiliyorum[/QUOTE]Memleketnde daha gelmedi okula bayrami da gecirip oyle gelicek biliyo musun iki aydir gormuyorum kokusunu duymuyorum
Mrb hosgeldin evliligin icin tebrk ederim:) iltifatlarn icin de cok tesekkur ederimm:) sinava ben de calismadm valla ama ne rahatliksa bu uzerimdeki anlamadim[/QUOTE]MEB hoşgeldin evliliğin içintebrit: 37178283, member: 503262"]Kendimi tanitiyim 24 yasindayim 2senem bitti evliliktte 3e grdk hayirlisiyla
cocugumuz yok malesef yilbasindan sonra tedaviye baslicaz nasibimizde varsa insl olur
yarinda kaynanamlara gdicem
tek evli bnmiyim bu arada
@Asigimasik evet bu site cok sicak bi site insanlarida oyle :)
Cok guzelsin masallah sevglnlede uyumlusunuz :) nazar degmesin
bnde meslek lisesi meznuyum kpssye girdm ama duzgn calsamadm hatta hic calisamadm desem yeridir oylesne grmis gbiyin yani gren arkadaslara basarilar
Of of[/QUOTE]Canım seni anlayabiliyorum
Hoşgeldin aramızaKendimi tanitiyim 24 yasindayim 2senem bitti evliliktte 3e grdk hayirlisiyla
cocugumuz yok malesef yilbasindan sonra tedaviye baslicaz nasibimizde varsa insl olur
yarinda kaynanamlara gdicem
tek evli bnmiyim bu arada
@Asigimasik evet bu site cok sicak bi site insanlarida oyle :)
Cok guzelsin masallah sevglnlede uyumlusunuz :) nazar degmesin
bnde meslek lisesi meznuyum kpssye girdm ama duzgn calsamadm hatta hic calisamadm desem yeridir oylesne grmis gbiyin yani gren arkadaslara basarilar
Merhabalar arkadaşlar ben de tanıtayım kendimi 21 yaşındayım inşaat muhendisiyim bu ara işsizim, iş arıyorum şu anda mükemmel bir ev kızıyım temizlik yemek vs her şeyi yapıyorum bakalım iş hayatına atılınca napıcam 2 senemi bir öküzün bana duygularını açmasıyla heba ettim. Lisede 2,5 senelik bir sevgilim olmuştu çok kuçuktum ama bana bayağı bir şey katmış ki artık uzulemiyorum boş ver gitsin diyorum :) ve en güzeli de 3 tane kız kardeşim var
Gunaydinnnn
Canım benim sonunda kavuşmak var inşaALLAH bunu düşün ve rahatla tamam mı?beinşallah.. .!.:
BilmemNasil bi alinti yapmisim ben oyle
İyiymmm kahvalti yapiyorum gel birlikte yapalim sen nasilsinnBilmem
Nasılsın
Afiyet olsun canım sağol ben yaptım kahvaltımı ama çaya gelirimİyiymmm kahvalti yapiyorum gel birlikte yapalim sen nasilsinn
Gel kiz gel kac seker olsunAfiyet olsun canım sağol ben yaptım kahvaltımı ama çaya gelirim
Şeker kullamıyorum canımGel kiz gel kac seker olsun
Ne guzel ben hic icemem oyle [/QUOTE][QUgüzel benbetulyakup, öyle:: 37180269, member: 384260"]Şeker kullamıyorum canım
Anladım canım. Bende dikkat ediyorum kiloma ondan yoksa bende seviyorum[/QUOTE]Nsönüm el ben hic icemem oyle
Ben de bazen dikkat ediyorum bazen etmiyorum bakalim sonum ne olucak [/QUOTE]Anladım canım. Bende dikkat ediyorum kiloma ondan yoksa bende seviyorum
Geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar nerelerdesiniz? Ben yoğunluktan giremedim. Bir de dün gece bir yakınım tarfik kazası geçirdi. Yarın ameliyata alınacak. Dualarınızı esirgemeyin inşaALLAH...Merhaba arkadaslar iyi bayramlar evimdeyim
yarin anneme gitcz obur gun ankaraya ablamin nisanlisinin ailesine :)
yorgunum ama guzrl gecti bayram evimde dinleniyprum simdi