- 14 Mayıs 2012
- 3.312
- 2.952
Hoşgeldinnnn :)Ben de geldim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldinnnn :)Ben de geldim:)
Ben de geldim:)
bak hevimtamam betülcüm ben bi ikisine de bakayım hemen
kız onlar yemek için değil bakmak içinBizden sonra moda olurmuş. Acıkırsam kmse görmeden ağzıma atarım dolmaları
hoşgeldiiiiiiiiinnnnBen de geldim:)
Aaaa dolmiğim o kadar oynarsak enerjim kalmaz kikız onlar yemek için değil bakmak için
pes yani senden korkulur demekki çaktırmadan kınalarıda yutarsın sen ööööö
aaaaaaaa demek adaşızz ne güzellBen de geldim adaşım
hoşgeldinn uysBen de geldim adaşım
tamam kuzum görüşürüz inşş ben yapamadım imzayı biraz daha karıştırayım canımKızlar ben şimdilik çıkıyorum akşama görüşürüz nasipse tamam mıı ?
gelin dediğin yemez içmez aaa olmaz öyleAaaa dolmiğim o kadar oynarsak enerjim kalmaz ki
Yemem lazımmmm
hoşgeldinn uys
Hosbulduk herkese:)23herkese:)ost: 37151186 .!.:hoş geldinnnnnn.... asigimasikk
Hosbulduk herkese:)23herkese:)ost: 37151186 .!.:hoş geldinnnnnn.... asigimasikk
Nasilsinizz napiyosunuzzhoşgeldiiiiiiiiinnnn
aaa dengesizler. Ne anlarlar ki böyle kız avına çıkmakla anlamam canım. Dikkat et pek tekin gelmediler bana.Kizlar otobüse bincektm duragin arkasında bi gayrimenkul var bu adam hic usanmadan beni kesiyo az önce geldi gayet hossun güzelsin kimseye pas vermiyosun edeplisin falan dedi tesekkur ettim okuduğu bolumu falan anltti kaldim öyle sonra numaraya götürdü isi nisanliym dedm parmagmda sevgilimin taktgi yüzük vardi ozurdiledi gitti daha önce de bu adamn yaninda calisan bi adam tanismak istedi haberleri yok mu birbirlerinden yoksa hangimizi kabul eder pesindeler mi
Napıyım canım ya klasik ev işlerimi halletim derse akşam başlamayı düşünüyorum. Oturdum birazcık. sen napıyorsun?Hosbulduk herkese:)
Nasilsinizz napiyosunuzz
Hevim ben diyetteyim karıştırdım sanırımtamam kuzum görüşürüz inşş ben yapamadım imzayı biraz daha karıştırayım canım
o verdiğin diyet yapmak içinmiş canım.. :))