- 14 Mayıs 2012
- 3.312
- 2.952
anammmmm geliniz diye aç bırakacak bu dolmik benigelin dediğin yemez içmez aaa olmaz öyle
tamam betülüm hadi görüşürüz ben belki akşama giremeyebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anammmmm geliniz diye aç bırakacak bu dolmik benigelin dediğin yemez içmez aaa olmaz öyle
tamam betülüm hadi görüşürüz ben belki akşama giremeyebilirim
Terbiyesiz ya bi daha yaklasamazaaa dengesizler. Ne anlarlar ki böyle kız avına çıkmakla anlamam canım. Dikkat et pek tekin gelmediler bana.
Ben de dersten geldim hava bi sicak bi soguk yorgunm da zatenn uzandim simdiNapıyım canım ya klasik ev işlerimi halletim derse akşam başlamayı düşünüyorum. Oturdum birazcık. sen napıyorsun?
Ben de dersten geldim hava bi sicak bi soguk yorgunm da zatenn uzandim simdi
Terbiyesiz ya bi daha yaklasamaz
Ben de dersten geldim hava bi sicak bi soguk yorgunm da zatenn uzandim simdi
Hemen cevapliyorumm:) 19yasimi bitirdim dishekimi asistanligi okuyorum evet erkek arkadsimla benim hatta albumum de var bakarsan:)inşaALLAH dikkat et.
Aşığımaşık ne okuyorsun? Kaç yaşındasın? Profil fotondaki erkek arkadaşınla sen misin?
Ne çok soru sormuşummmm
canım benim blümün çok güzel maşaALLAH... Hemen bakıyorum. ALLAH nazarlardan saklasın çok yakıştırımHemen cevapliyorumm:) 19yasimi bitirdim dishekimi asistanligi okuyorum evet erkek arkadsimla benim hatta albumum de var bakarsan:)
Aminn cok tesekkur ederimmm:) bende sizleri tanimak istiyorum buraya üye olduğumdan beri kendimi çok iyi hissediyorum çok sicak bi yer :)[/QUOTE][QUOTEçok teetulyakup, post: 37157241, member: 384260"]canım benim blümün çok güzel maşaALLAH... Hemen bakıyorum. ALLAH nazarlardan saklasın çok yakıştırım
aayyy çok sağol canım beim. Sende çok sıcaksın. Bende kendimi tanıtayım.İnşallah iybetulyakup, post: 37157428, member: 384260"]Aminn cok tesekkur ederimmm:) bende sizleri tanimak istiyorum buraya üye olduğumdan beri kendimi çok iyi hissediyorum çok sicak bi yer :)
BAK BANA HERŞEY YAP AMA PEPECE DURMAanammmmm geliniz diye aç bırakacak bu dolmik beni
Canım biraz geç oldu ama günaydınnnnnnnnnGunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Dururum tamam mı?BAK BANA HERŞEY YAP AMA PEPECE DURMA
BİZDE ÖYLE GELİN HANIM İŞİNE GELİRSE ARTIK
Staj ders kosturmaca askim yanimda diilKızlar nasılsınız bu gün giremedim , aşkımlaydım sonra bir arkadaşımla buluştum
sizden naber canlarım
Canım aşkın nerede kiStaj ders kosturmaca askim yanimda diil
Memleketnde daha gelmedi okula bayrami da gecirip oyle gelicek biliyo musun iki aydir gormuyorum kokusunu duymuyorum [/QUOTE]Memleketinde ulyakup, post: 37177774, member: 384260"]Canım aşkın nerede ki