• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Betehcg kese acil yardım lütfen

Glcn19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
679
284
53
37
Merhaba arkadaşlar şuanda 5+3 haftalık hamileyim dün betahcg 2737 çıktı bugün kontrole gittim batından yani karından ultrasonla baktı kese çok küçük dedi ister istemez canım sıkıldı. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim sizin beta kaçtayken kese gözüktü ve vajinalmi yoksa karındanmı bakıldı lütfen beni bu stresten kurtarın

Stres yapacak bir durum yok, asıl stres bebeğe zarar verir
Gayet normal gözükmemesi veya küçük olması.
Doktorunuz ne diyorsa ona kulak verin, burada kimse onun kadar iyi bilemez.

Stres yapacak bir durum yok, asıl stres bebeğe zarar verir
Gayet normal gözükmemesi veya küçük olması.
Doktorunuz ne diyorsa ona kulak verin, burada kimse onun kadar iyi bilemez.
Canım ister istemez stres oluyorum okadar tedavi olmamam rağmen doğaldan gebe kaldım o yüzden tedirginim

Merhaba arkadaşlar şuanda 5+3 haftalık hamileyim dün betahcg 2737 çıktı bugün kontrole gittim batından yani karından ultrasonla baktı kese çok küçük dedi ister istemez canım sıkıldı. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim sizin beta kaçtayken kese gözüktü ve vajinalmi yoksa karındanmı bakıldı lütfen beni bu stresten kurtarın
İlk betam 5300 du karından gözüktü ama bizimde küçüktü.Bebek oluşmuş mu

Aynen 5000 üstü karından görülür ondanda kötü görmüş olabilir
Ya karşısındaki hasta zaten bir sürü yıpratıcı süreç geçirmiş tabi geçmişini bilmeyebilir ama hamilelikte her anne zaten strese giriyor acaba nolacak diye ,niçin bu kadar insanların modunu düşürüp olumsuz konusuyorlar anlamıyorum.

Ya karşısındaki hasta zaten bir sürü yıpratıcı süreç geçirmiş tabi geçmişini bilmeyebilir ama hamilelikte her anne zaten strese giriyor acaba nolacak diye ,niçin bu kadar insanların modunu düşürüp olumsuz konusuyorlar anlamıyorum.
Onlar fazla soğukkanlı bizdende bunu bekliyolar ama tabiki olmuyo

Canım ister istemez stres oluyorum okadar tedavi olmamam rağmen doğaldan gebe kaldım o yüzden tedirginim
Korkmayın karından görünmesi için daha erken
Herkesin gözükmez bu haftalarda ve bu değerlerde
Doktorla ilgili sıkıntınız varsa en başından değişin
Gebelik sürecindeki en önemli seylerden biri doktor çünkü
Sağlıkla ilerler umarım 🌸

Korkmayın karından görünmesi için daha erken
Herkesin gözükmez bu haftalarda ve bu değerlerde
Doktorla ilgili sıkıntınız varsa en başından değişin
Gebelik sürecindeki en önemli seylerden biri doktor çünkü
Sağlıkla ilerler umarım 🌸
Ah canım bulunduğum ilde doğru düzgün bir Dr yok ne yazıkki eşimin tayini nedeni ile doğudayım elimizde olanlarla hayatımızı devam ettirmek zorunda kalıyoruz ne yazıkki Dr daha çok genç çok fazla tecrübesi olduğunu düşünmüyorum ama burda bulunan doktorlara göre daha iyi diyorlar ve öylece ona gittim

Yaşadıklarımı anlattım geçirmiş olduğum histeroskopiler tedaviler doktor mağduriyetlerim ama ne bileyim konuşması olumlusuydu olumsuzmuydu bende anlamadım

Back