Merhaba arkadaşlar şuanda 5+3 haftalık hamileyim dün betahcg 2737 çıktı bugün kontrole gittim batından yani karından ultrasonla baktı kese çok küçük dedi ister istemez canım sıkıldı. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim sizin beta kaçtayken kese gözüktü ve vajinalmi yoksa karındanmı bakıldı lütfen beni bu stresten kurtarın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Betehcg kese acil yardım lütfen
- Konu Sahibi Glcn19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
Canım ister istemez stres oluyorum okadar tedavi olmamam rağmen doğaldan gebe kaldım o yüzden tedirginimStres yapacak bir durum yok, asıl stres bebeğe zarar verir
Gayet normal gözükmemesi veya küçük olması.
Doktorunuz ne diyorsa ona kulak verin, burada kimse onun kadar iyi bilemez.
- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 29
İlk betam 5300 du karından gözüktü ama bizimde küçüktü.Bebek oluşmuş muMerhaba arkadaşlar şuanda 5+3 haftalık hamileyim dün betahcg 2737 çıktı bugün kontrole gittim batından yani karından ultrasonla baktı kese çok küçük dedi ister istemez canım sıkıldı. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim sizin beta kaçtayken kese gözüktü ve vajinalmi yoksa karındanmı bakıldı lütfen beni bu stresten kurtarın
İnşallah benim bebeğimde benimle olur pek bir negatif konuştu gibi geldi ptesi gidip beta vereceğim salı günü tekrar kontrolüm varİlk betam 5300 du karından gözüktü ama bizimde küçüktü.Bebek oluşmuş mu
- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Doktorlarin bazıları çok saçmalıyor. Bize de haber verin ama karından çok zor bu değerlerde ancak vajinal ultrason ile görülebilir .İnşallah benim bebeğimde benimle olur pek bir negatif konuştu gibi geldi ptesi gidip beta vereceğim salı günü tekrar kontrolüm var
- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 29
Allah'tan ümit kesilmez her şey gönlünüzce olsunİnşallah benim bebeğimde benimle olur pek bir negatif konuştu gibi geldi ptesi gidip beta vereceğim salı günü tekrar kontrolüm var
- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 29
Aynen 5000 üstü karından görülür ondanda kötü görmüş olabilirDoktorlarin bazıları çok saçmalıyor. Bize de haber verin ama karından çok zor bu değerlerde ancak vajinal ultrason ile görülebilir .
- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Ya karşısındaki hasta zaten bir sürü yıpratıcı süreç geçirmiş tabi geçmişini bilmeyebilir ama hamilelikte her anne zaten strese giriyor acaba nolacak diye ,niçin bu kadar insanların modunu düşürüp olumsuz konusuyorlar anlamıyorum.Aynen 5000 üstü karından görülür ondanda kötü görmüş olabilir
- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 29
Onlar fazla soğukkanlı bizdende bunu bekliyolar ama tabiki olmuyoYa karşısındaki hasta zaten bir sürü yıpratıcı süreç geçirmiş tabi geçmişini bilmeyebilir ama hamilelikte her anne zaten strese giriyor acaba nolacak diye ,niçin bu kadar insanların modunu düşürüp olumsuz konusuyorlar anlamıyorum.
- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
Korkmayın karından görünmesi için daha erkenCanım ister istemez stres oluyorum okadar tedavi olmamam rağmen doğaldan gebe kaldım o yüzden tedirginim
Herkesin gözükmez bu haftalarda ve bu değerlerde
Doktorla ilgili sıkıntınız varsa en başından değişin
Gebelik sürecindeki en önemli seylerden biri doktor çünkü
Sağlıkla ilerler umarım
Ah canım bulunduğum ilde doğru düzgün bir Dr yok ne yazıkki eşimin tayini nedeni ile doğudayım elimizde olanlarla hayatımızı devam ettirmek zorunda kalıyoruz ne yazıkki Dr daha çok genç çok fazla tecrübesi olduğunu düşünmüyorum ama burda bulunan doktorlara göre daha iyi diyorlar ve öylece ona gittimKorkmayın karından görünmesi için daha erken
Herkesin gözükmez bu haftalarda ve bu değerlerde
Doktorla ilgili sıkıntınız varsa en başından değişin
Gebelik sürecindeki en önemli seylerden biri doktor çünkü
Sağlıkla ilerler umarım
Kesinlikle ne yazıkki onlar kadar rahat olamıyoruz birazda hasta psikolojisinden anlamaları gerek ama yok ne yazıkkiOnlar fazla soğukkanlı bizdende bunu bekliyolar ama tabiki olmuyo
Yaşadıklarımı anlattım geçirmiş olduğum histeroskopiler tedaviler doktor mağduriyetlerim ama ne bileyim konuşması olumlusuydu olumsuzmuydu bende anlamadımYa karşısındaki hasta zaten bir sürü yıpratıcı süreç geçirmiş tabi geçmişini bilmeyebilir ama hamilelikte her anne zaten strese giriyor acaba nolacak diye ,niçin bu kadar insanların modunu düşürüp olumsuz konusuyorlar anlamıyorum.
İnşallah öyledir canım rabbim bir mucize verdi sağlıkla devam ettirir inşallahAynen 5000 üstü karından görülür ondanda kötü görmüş olabilir