- 7 Aralık 2022
- 189
- 29
- 28
- 23
- Konu Sahibi dilaraylmaz
-
Ama kan vermemimin üzerinden 11 gün geçti o aklıma takıldıKanda çıkmadıysa yokturhava değişimi üşütme vs. bu aralar hepimiz gecikiyoruz galiba
Evet olabilir belkide ama yinede insan regl olana kadar acabamı diye düşünüyor 2 gündür alsammı falan diye içim içimi yediHer gecikme hamilelik değildir. Ben de bu ay şüpheliydim günüm de geçti test yaptım ama negatif hani olsun diye beklemiyorum illa ama şüpheli durum oldu gecikmem de var ama olabilir bazen gecikme olabiliyor eğer oruç tuttuysanız ramazanda o döngüyü birqz etkileyebiliyor
Aaa baya olmuş kan vereli sen. Keşke bugün kan verseydin tekrar ama ben de çok merak ettim şimdiAma kan vermemimin üzerinden 11 gün geçti o aklıma takıldı
Evet adetim 5 gündür gecikiyor ben adete 6 gün kala kan verdim o yüzden diyorum acabamı diyeAaa baya olmuş kan vereli sen. Keşke bugün kan verseydin tekrar ama ben de çok merak ettim şimdi
Evet ama baya gecikmeniz olmuş idrarda çıkması lazım idrar testini en son ne zaman yaptınızEvet olabilir belkide ama yinede insan regl olana kadar acabamı diye düşünüyor 2 gündür alsammı falan diye içim içimi yedi
Onuda pazartesi günü yaptım bat Salı gösteriyordu daha da yapmadım olurum herhalde diye olmadımEvet ama baya gecikmeniz olmuş idrarda çıkması lazım idrar testini en son ne zaman yaptınız
Yumurtlama gününü falan falan biliyor musun? Eğer geç döllenme değilse adete 1gün kala yaptığında çıkardı diye düşünüyorum geçen ay bende 4gün gecikmeyle regl oldum. Her adette yeni bi düzene giriyoruz ve o aya göre belirliyor aslında vücudumuz. Rabbim en yakın zamanda nasip etsin sanadaOnuda pazartesi günü yaptım bat Salı gösteriyordu daha da yapmadım olurum herhalde diye olmadım
Amin inşallah adetlerim düzensiz benim uygulama göre yumurtlama 24 Mart gösteriyor değerlendirdim de bu aradaYumurtlama gününü falan falan biliyor musun? Eğer geç döllenme değilse adete 1gün kala yaptığında çıkardı diye düşünüyorum geçen ay bende 4gün gecikmeyle regl oldum. Her adette yeni bi düzene giriyoruz ve o aya göre belirliyor aslında vücudumuz. Rabbim en yakın zamanda nasip etsin sanada
Hmm anladım o zaman elinizde güvenilir bir idrar testi varsa yapıp pozitif görürseniz kan verin bence ben idrar testi yapıyorsunuz negatif çıkıyor diye düşündümEvet ama baya gecikmeniz olmuş idrarda çıkması lazım idrar testini en son ne zaman yaptınız
Uygulamalar malesef net sonuç vermiyor o tahmini bi yumurtlama gösteriyor. Ovulasyonla takip etseniz sizin içinde daha iyi olur. Mesela benim bugün yumurtlama günüm ovulasyon takibi yapıyorum uygulamadada yumurtlama günüm ama her ay denk gelmiyor. Benim düzenli. Ovulasyon yapsan en azından ne zaman yumurtladığını bilirsin. 12gün sonra da test yaparsın kafanda soru işareti kalmaz. Uzun ve meşakkatli bi yol bizler için rabbim kimseyi evlat varlığıyla da yokluğuyla da sınamasınAmin inşallah adetlerim düzensiz benim uygulama göre yumurtlama 24 Mart gösteriyor değerlendirdim de bu arada
Yok canım o gecikmeden önce yapmıştım 1 gün kala daha yapmadım araya hafta sonu girdi merkeze uzak oturuyorum gidip gelemiyorum pazartesiye kadar olmazsam alıp yaparım ya bişey daha sorsam ayak üşümesi neden peki bu benim ikinci gebeliğim ama oğlumda hatırlamıyorum böyle şeylerHmm anladım o zaman elinizde güvenilir bir idrar testi varsa yapıp pozitif görürseniz kan verin bence ben idrar testi yapıyorsunuz negatif çıkıyor diye düşündüm
Amin en mantıklısı bi emin olmak için test yapmam negatifse zaten adeti beklemek benim bi oğlum var 2 için uğraşıyorum 1 yıldır ama olmuyor hayırlısı diyelimUygulamalar malesef net sonuç vermiyor o tahmini bi yumurtlama gösteriyor. Ovulasyonla takip etseniz sizin içinde daha iyi olur. Mesela benim bugün yumurtlama günüm ovulasyon takibi yapıyorum uygulamadada yumurtlama günüm ama her ay denk gelmiyor. Benim düzenli. Ovulasyon yapsan en azından ne zaman yumurtladığını bilirsin. 12gün sonra da test yaparsın kafanda soru işareti kalmaz. Uzun ve meşakkatli bi yol bizler için rabbim kimseyi evlat varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın
Ben onu hiç hatırlamıyorum gebeliğimde benim öğrenene kadar öyle aman aman bir belirtim de yoktu 6. haftadan sonra mide bulantıları kasık ağrıları falan başladı havalar soğuk kanınız düşmüş olabilir yani ayak üşümesini hamilelikte hiç duymadımYok canım o gecikmeden önce yapmıştım 1 gün kala daha yapmadım araya hafta sonu girdi merkeze uzak oturuyorum gidip gelemiyorum pazartesiye kadar olmazsam alıp yaparım ya bişey daha sorsam ayak üşümesi neden peki bu benim ikinci gebeliğim ama oğlumda hatırlamıyorum böyle şeyler
Evet canım inşallah ilk idrarla yaparsan daha iyi sonuç alırsınAmin en mantıklısı bi emin olmak için test yapmam negatifse zaten adeti beklemek benim bi oğlum var 2 için uğraşıyorum 1 yıldır ama olmuyor hayırlısı diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?