Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta az artınca doktorlar kimyasal ya da dış gebelikten şüpheleniyor.Kızlar betam az artmış benim gibi olup sonradan sağlıklı yükselen varmi
Beta pazartesi 800bugun 1200 haftam aslında 6 haftaya gircem ama geç döllenme olmuş kese görülmesi sadece rahmin çok güzel kalınlaşmış dediBetanız kaç çıktı, kaç haftalıksınız? Kese görüldü mü?
Dış gebelik ultrason da belli olmuyormuyu bana dış gebelik le ilgili bir şey söylemediBeta az artınca doktorlar kimyasal ya da dış gebelikten şüpheleniyor.
İçini ferah tut bi hafta sonra falan tekrar test ver o zaman belli olur hormonlara göre de değişiyor bazen
Bilmiyorum ultrasonda belli olup olmadığını ama beta yavaş yükselince öyle diyo genelde doktorlar ama dediğim gibi ferah tut içini sen zamanla belli olur hormonlara bağlı biraz daDış gebelik ultrason da belli olmuyormuyu bana dış gebelik le ilgili bir şey söylemedi
Beta artışın düşük gibi duruyor ama keseyi i, yolk sacı gördükten sonra inşallah bebişi de görürsün. Benimde 23 aralık betam 4166, 25 aralık 5067 ydi, sağlıksız diye düşündüm, kese çünkü 5+3 te küçük dendi. Bu gün 6+2 de elhamdülillah bebeği ve kalp atışını gördük. Beta konusunda- emin olmamakla beraber - kese yerleşip oluşum başladıktan sonra artışı çokta önemli olmayabilir.Beta pazartesi 800bugun 1200 haftam aslında 6 haftaya gircem ama geç döllenme olmuş kese görülmesi sadece rahmin çok güzel kalınlaşmış dedi
Düşük yaptım sayılırBeta artışın düşük gibi duruyor ama keseyi i, yolk sacı gördükten sonra inşallah bebişi de görürsün. Benimde 23 aralık betam 4166, 25 aralık 5067 ydi, sağlıksız diye düşündüm, kese çünkü 5+3 te küçük dendi. Bu gün 6+2 de elhamdülillah bebeği ve kalp atışını gördük. Beta konusunda- emin olmamakla beraber - kese yerleşip oluşum başladıktan sonra artışı çokta önemli olmayabilir.
Düşük yaptım sayılırBilmiyorum ultrasonda belli olup olmadığını ama beta yavaş yükselince öyle diyo genelde doktorlar ama dediğim gibi ferah tut içini sen zamanla belli olur hormonlara bağlı biraz da
Şimdi miDüşük yaptım sayılır
Yaptım düşük artık benle değilŞimdi mi
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim yeniden nasip edicektir lütfen üzme kendini rabbim kolaylıkla nasip etsin hepimizeYaptım düşük artık benle değil
Amin bir olsaydı iki olsaydı ücuncu de önlem yoktu ona çok üzülüyorum yani hiç bir doktor bakmadıÇok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim yeniden nasip edicektir lütfen üzme kendini rabbim kolaylıkla nasip etsin hepimize
Evet çok yanlış olmuş gerçekten şuan da tedavi göremez misin iyi bir doktor bulup onun kontroluyle yumurta takipi gebelik herseyle aynı kişi ilgilense iyi bir sonuç alınır diye düşünüyorumAmin bir olsaydı iki olsaydı ücuncu de önlem yoktu ona çok üzülüyorum yani hiç bir doktor bakmadı
Çok geçmiş olsun lütfen üzülme Allah bekletir bekletir en güzelini verir dualarım seninleYaptım düşük artık benle değil
Allah tan hep bı umudum var aslında bir ikiye çok üzülmedim ne yalan söyleyeyim ama bu sonuncusu beni mahfetti diyebilirim çünkü doktorlara gittim hep önlem alınsın istedim ama hiç kimse bir şey yapmadı ama yine küçük bir umut var içimde kanamam bitince bı gorüncem doktoraÇok geçmiş olsun lütfen üzülme Allah bekletir bekletir en güzelini verir dualarım seninle
Merak etme Her şeyin bir zamanı vardır Eğer sen gerçekten içten istiyorsan iyi bir anne olacaksan Allah bunu biliyordur görüyordur mutlaka sana en güzelini verecektir Sen kendine iyi bir doktor bul onun gözetimi altında dur hamile kaldığın zaman da sürekli ona gitsin seni takip etsin kendini çok da üzme stres yapma böyle şeyler strese de bakar benim yengem de çocuk için uğraşıyor İki kere düşük yaptı pes etmedi şimdi Tedavi görüyor Merak etme Her şeyin en iyisi olur zamanla senin kalbinde temiz hiç canını sıkma Dualarım seninle her şey gönlünce olsun:)Allah tan hep bı umudum var aslında bir ikiye çok üzülmedim ne yalan söyleyeyim ama bu sonuncusu beni mahfetti diyebilirim çünkü doktorlara gittim hep önlem alınsın istedim ama hiç kimse bir şey yapmadı ama yine küçük bir umut var içimde kanamam bitince bı gorüncem doktora