Kızlar destek olurmusunuz? Hamilelik haberini aldım ama sevinmem kursagımda kaldı 2 ay evvel doktora gittim ve polikist over oldugumu söyledi devlet hastanesi o nedir deyince yumurta tembelligi deyip gönderdi eşimle eylül ayında düzenli ilişkiye girdik normalde adetim hep 1 hafta ileri atıyor ortalama saglıkocagında kan verdigimde 2500 küsür cıkmıştı ve ordaki doktora göre 2/3 haftalık gebe olabilicegim söylendi 1/2 gün sonra hastaneye gittim doktor betama göre kesenin görünücegini söyledi kontrol etti görünmüyor dedi alttan muane edelimmi dedi vajinal ultrosunu kabul ettim 5.4 ml kese göründü hımm kese var ama betana göre cok kücük normalde en son adetım 21 agustosta başlayıp 26 sında bitmişti ordan hesaplıyorlarmış oysaki biz eşimle eylül ayının 5/den itiraben ilişkiye girmiştik doktorun hesabına göre biz ilişkiye girmedigimiz dönemden hesap yaparak 5 haftalık olmam gerektigini ve kesenin 5 haftaya göre gelişmedigini söyledi oysaki benim hesabıma göre ekim 2 sinde kontrole gitmiştim ortalama 20 gün öncesinden ilişkim olmuştu hesabıma göre 3 hafta ediyordu tekrardan beta bakıldı 4000 bin küsür oldugu biraz bekliyelim hemen kürtaj olmasın dedi 2 gün sonra tekrar gittim kese 5.9 olmuştu betada 6000 bin olmuştu ama doktor betayla kese uyuşmuyor o nedenle onu temizlemiz gerekiyor dedi başka doktora danışmalımıyım yoksa hemen keseyi aldırmalımıyım uzun oldu ama yardımcı olabilicek varmı