Hayir canim zaten 5+5teyiz bu gün 15093 degerim aslinda haftasina uygun ama artisi iyi deyilGebelik yaşamadım ama degerin onüçbin küsür mü? Virgül filan eksik yazıyor olabilir misin?
Kese görüldükten sonra bhcg bakılmaz. Niye istedi kan tahlilini doktorunuz. Bi anormallik mi gördüKizlar 2gun once 13032 cikan degerim bu gün 15093 cikti
Sadece dua edebilirsin canım inşallah bebeğin sağlıklı bir şekilde seninledir..Ne yapmam lazım bilmiyorum
Doktor once rahimde kese haftasina uygun düşük tehlikesi falan yok 1hafta sonra gel kalp atisini duyalim dedi sonra bana dediki tupte bisey gördüm ya sarı cisim ya da dis gebelik olabilir kan testini tekrarlaKese görüldükten sonra bhcg bakılmaz. Niye istedi kan tahlilini doktorunuz. Bi anormallik mi gördü
Canim kafana takma. Buyuk ihtimalle gec dollenme ve bebegini gorucen. Tupte bisey gorup tekrar beta istediyse 2.bi dollenme ve tupte kalmis olabileceginden suphelenmistir. Bence baska bi doktora daha gorun ve bu doktorun dedigi seyi soyle tupte bisey gorunecek miDoktor once rahimde kese haftasina uygun düşük tehlikesi falan yok 1hafta sonra gel kalp atisini duyalim dedi sonra bana dediki tupte bisey gördüm ya sarı cisim ya da dis gebelik olabilir kan testini tekrarla
Canım sen kendini kurup kurup üzülüp stress olacagına .git başka bir doktora eger gidemiyorsanda başka birşeylerle meşgul pl bak bebeğede yazık sanada çok stres yapıyorsun.InşaAllah kizlar
Folik asti baska bi vitamin kompleksi bu de düşük falan engelleyen duphaston kullaniyorum
Dış gebelikte yavaş değil ani ve düzensiz yükselme olur. Bunu sıkıntı etmeyin. Sırf bu durumu yaşamasın diye belli bi zamandan sonra annenin isteğiyle bile bakmaz çoğu doktor. Sizin doktorunuz niye bakmış ben anlam veremedim. Tüplerde bişey varsa direkt ona baksın bhcg’nin bu haftada bi önemi yok saçmalamışDoktor once rahimde kese haftasina uygun düşük tehlikesi falan yok 1hafta sonra gel kalp atisini duyalim dedi sonra bana dediki tupte bisey gördüm ya sarı cisim ya da dis gebelik olabilir kan testini tekrarla
Stres yapma canım kalp atışın görünmek üzere bence. Bazen böyle olabiliyor. Ya mübdi esması çek ferahla.Hayir canim zaten 5+5teyiz bu gün 15093 degerim aslinda haftasina uygun ama artisi iyi deyil
Doktorun hatası bi sorun yoktur merak etmeyin. Bu aşamada bhcg bakılmaz. Sağlıcakla kucağınıza alınSağolun kizlar biraz rahatladim o doktora gitmiycem 1hafta daha bekleyip kendi doktorum gelince ona giderim belki iki tane bebek vardır
Bana umut oldun benim bi tane kese gorulmustu vajinal bakinca ama tupte de bisey gozukuyo demistiCANİMMM Hiiiic üzülme aynisi bana oldu bi kaç gün önce
Beta verdim 14.600 çıktı 2 gün sonra 15.000 çıktı doktora gittim kese göremedim dedi dış gebelikten şüphelendi
Sonra 2 gün sonra vajinal usg bakti doktor 2 tane kese gördükdoktor kızdı bana 3.000 den sonra beta bakılmaz ins çıkış oynar dedi kese takibi haricinde bisey yapilmicak kan verme daha dedi
Hiç canini sıkma kendini de bebeginide üzme
KEse varsa kan vermenin bi mantigi yok canim benim kontrol ne zamanBana umut oldun benim bi tane kese gorulmustu vajinal bakinca ama tupte de bisey gozukuyo demisti
Bana da farklı 4 dr böyle cümle kullandı..tüpte bişey görünüyor rahimde de görünüyor dedi. Kist kalıntısı falan sa olabilirm.benim düşük olduğu için önce rahimdekini temizledilrr hcg hala yükselinve tüpteki keseymiş dediler. Çok sonra büyüdükçe kese oldığu net belli oldu.bence senin dış gebelik değildr. Kese rahimde işte. İkizse biri tüpte olabilir ya da kist kalıntısı..benim adet gecikmesinden 20 gün sonra yani 7 haftalıkken 350 çıktı hcg. Dış geber likte hcg az az ilerlerAma tupte bisey gozukuyo demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?