• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Betam artmamis yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kese görünmüş zaten dış gebelik fln değil. Zaten 10 bini geçmiş kese görünmüş hala ne betasi bu nasıl doktor neden yaptırıyor. Düşük değerlerde ikiye katlar bu değerlerde artmaz düzgün zaten beta hiç bir sorun yok yani.

D
Kese gözüktüyse dış gebelik ihtimali yoktur benim bildiğim
Dış gebelik 1500 olduğu halde kese gözükmüyorsa olur
Diş gebelik değil ama boş gebelik olabilir çünkü değer 2 güne çok az artmış 2 katına yakın yükselse yine normal dicem ama hayırlısı olsun

Kese görünmüş zaten dış gebelik fln değil. Zaten 10 bini geçmiş kese görünmüş hala ne betasi bu nasıl doktor neden yaptırıyor. Düşük değerlerde ikiye katlar bu değerlerde artmaz düzgün zaten beta hiç bir sorun yok yani.
Bilmiyorum tupte bisey goruyorum demisti o yuzden ybeta verdirdi

Kesenin fotosu bakin kizlar normalmi?
Dis gebelik olsa boyle gozukurmuydu?
Beta 13032 olunca bakildi karindan gozukmedi vajinal bakinca görüldü
Kese görülmüş canım, bazen üstten gözükmez alttan muayene ederler. Ben sorun olduğunu düşünmüyorum. Kese göründükten sonra da beta değerine gerek yok aslında. Daha çok yeni o yüzden alttan görebilmiş olması normal geldi bana.

Kese görülmüş canım, bazen üstten gözükmez alttan muayene ederler. Ben sorun olduğunu düşünmüyorum. Kese göründükten sonra da beta değerine gerek yok aslında. Daha çok yeni o yüzden alttan görebilmiş olması normal geldi bana.
Ama tupte bisey gozukuyo demisti

Doktor once rahimde kese haftasina uygun düşük tehlikesi falan yok dedi sonra bana dediki tupte bisey gördüm ya sarı cisim ya da dis gebelik olabilir kan testini tekrarla

Canım stress olma dua et
Senin ellinden gelen bir şey yok.sadece üzme kendini çünkü psikolojide çok etkiliyor

Ha bide 1hafta sonra gel kalp atisini duyalim demisti

Stres yapma ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Kese görünmüş haftaya da bebek görünür bu böyledir. Haftaya git tekrar

Stres yapma ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Kese görünmüş haftaya da bebek görünür bu böyledir. Haftaya git tekrar
Umarim oyledir zaten yarin gidemem gidersem alırlar diye korkuyorum 😢

benim bukadarlik kesem 1500 lerde gorunmustu.13binlere gore baya kucuk geldi bana bebek gorunmeliydi diye dusunuyorum

Büyük ihtimalle geç döllenme kese çok küçük bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum değerin çokta az değy dış gebelik değl rahmde oluşmuş kese dış gebelik olsaydı görünmezdi.. sıkla canını yarın birdaha git bakalım değerin ne olmuş..

Ne olabilir boş gebelikmi😔
olabilir ama sakin kalin hersey olabilir herkesin gebeligi farkli oluyor.benim de cok az artiyordu dıs gebelik olabilir dendi ama kese bebek gorundu derken gelisimi durdu beta hcgnin duzgun artmamasindan dolayi psikolojik hazirlamistim onceden kendimi.sizde dedigum gibi sakin kalin en yakin zamanda tekrar baktirin

Bak canım suan kendini strese sokmana gerek yok sakin kal önce kendi doktorun dışında denilen biseyi bu kadar kafaya takma benim ablamin başına geldi kese göründüğü halde cok küçük bu haftaya büyümezse kürtaja gel demiş sonra başka doktora gitti ve o mucizeyi gördü doktor demiş suan da normal kalp atışı bile var her doktor kesinlikle işinin erbabı değil boşuna üzme kendini nacizane tavsiyem insaAllah minik seninledir korku kaybettirir unutma .

Back