- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diş gebelik değil ama boş gebelik olabilir çünkü değer 2 güne çok az artmış 2 katına yakın yükselse yine normal dicem ama hayırlısı olsunKese gözüktüyse dış gebelik ihtimali yoktur benim bildiğim
Dış gebelik 1500 olduğu halde kese gözükmüyorsa olur
Bilmiyorum tupte bisey goruyorum demisti o yuzden ybeta verdirdiKese görünmüş zaten dış gebelik fln değil. Zaten 10 bini geçmiş kese görünmüş hala ne betasi bu nasıl doktor neden yaptırıyor. Düşük değerlerde ikiye katlar bu değerlerde artmaz düzgün zaten beta hiç bir sorun yok yani.
Kese görülmüş canım, bazen üstten gözükmez alttan muayene ederler. Ben sorun olduğunu düşünmüyorum. Kese göründükten sonra da beta değerine gerek yok aslında. Daha çok yeni o yüzden alttan görebilmiş olması normal geldi bana.Kesenin fotosu bakin kizlar normalmi?
Dis gebelik olsa boyle gozukurmuydu?
Beta 13032 olunca bakildi karindan gozukmedi vajinal bakinca görüldü
Ama tupte bisey gozukuyo demistiKese görülmüş canım, bazen üstten gözükmez alttan muayene ederler. Ben sorun olduğunu düşünmüyorum. Kese göründükten sonra da beta değerine gerek yok aslında. Daha çok yeni o yüzden alttan görebilmiş olması normal geldi bana.
Doktorunu degistr uydurmuş bence zaten düzgün artmaz beta bu değerde dış gebelik dgl yani kese zaten görünmüşBilmiyorum tupte bisey goruyorum demisti o yuzden ybeta verdirdi
Ne gözüktü dedi ama? Doğru düzgün bi açıklama yapmadı mı? Bence başka bi doktora git. Ben olsam öyle yapardım.Ama tupte bisey gozukuyo demisti
Bence git ultrason la tekrar bakılsın bide kan verdiğin her hep aynı yer aynı saatler olsun ultrasonda zaten sıkıntı yoksa daha beta baktırmaNe diyorsunuz ne yapmam lazim
Ayni yerde verdim ayni saatte ikisinideBence git ultrason la tekrar bakılsın bide kan verdiğin her hep aynı yer aynı saatler olsun ultrasonda zaten sıkıntı yoksa daha beta baktırma
Umarim oyledir zaten yarin gidemem gidersem alırlar diye korkuyorumStres yapma ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Kese görünmüş haftaya da bebek görünür bu böyledir. Haftaya git tekrar
olabilir ama sakin kalin hersey olabilir herkesin gebeligi farkli oluyor.benim de cok az artiyordu dıs gebelik olabilir dendi ama kese bebek gorundu derken gelisimi durdu beta hcgnin duzgun artmamasindan dolayi psikolojik hazirlamistim onceden kendimi.sizde dedigum gibi sakin kalin en yakin zamanda tekrar baktirinNe olabilir boş gebelikmi![]()