Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir de benim önceki hamileliğimde dr hiç keseyi beğenmedi.. İlaç için rapor yazacaktı bekleyelim gebelik tam kesinleşsiin kese iyi değil dedi. Çok şükür sağlıkla doğdu çocuğum.
Bir de benim önceki hamileliğimde dr hiç keseyi beğenmedi.. İlaç için rapor yazacaktı bekleyelim gebelik tam kesinleşsiin kese iyi değil dedi. Çok şükür sağlıkla doğdu çocuğum.
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde 6 haftalikti . Doktora gittiğimde keseyi gördüğü için kan almaya gerek duymadı. 2 hafta sonra da kalp atışı için gitmiştim
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde 6 haftalikti . Doktora gittiğimde keseyi gördüğü için kan almaya gerek duymadı. 2 hafta sonra da kalp atışı için gitmiştim
Boyleyse sknti yok demekki neden bukadar takiyorsun anlamuyorum hamilelik incesi de kafani bunlarla hep mesgul ediyordun biraz rahat olmaya calis derim . Insallah sknti yoktur Allah korusun smdi olmasa da ilerde olur bebegn lutfen biraz baska seylere de odaklanin sag lk herseyn basi herseyin vakti saati vardir
Takıp ta üzme canım kendini hayırlısıyla hiç bi sıkıntı yoktur inşallah. Bazı doktorlar çok seviyo böyle korkutmayı. Rabbim korusun bebeğini de seni de dualarımdasın. Kötü şeyler düşünme
Takıp ta üzme canım kendini hayırlısıyla hiç bi sıkıntı yoktur inşallah. Bazı doktorlar çok seviyo böyle korkutmayı. Rabbim korusun bebeğini de seni de dualarımdasın. Kötü şeyler düşünme