• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Betam artmamis yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de benim önceki hamileliğimde dr hiç keseyi beğenmedi.. İlaç için rapor yazacaktı bekleyelim gebelik tam kesinleşsiin kese iyi değil dedi. Çok şükür sağlıkla doğdu çocuğum.

Bir de benim önceki hamileliğimde dr hiç keseyi beğenmedi.. İlaç için rapor yazacaktı bekleyelim gebelik tam kesinleşsiin kese iyi değil dedi. Çok şükür sağlıkla doğdu çocuğum.
Cok Şükür tesekkur ederim yazdiginiz icin

Ben hamile olduğumu öğrendiğimde 6 haftalikti . Doktora gittiğimde keseyi gördüğü için kan almaya gerek duymadı. 2 hafta sonra da kalp atışı için gitmiştim

Ben hamile olduğumu öğrendiğimde 6 haftalikti . Doktora gittiğimde keseyi gördüğü için kan almaya gerek duymadı. 2 hafta sonra da kalp atışı için gitmiştim
Keseden ilave tupte bisey goruyorum demisti zaten iyi bir doktor deyilmiş o artıma normal demedi ya

Kontrole gittigim doktor yarın gel ultrasonla bidaha bakalım dedi kendi doktorum normal artmış 3gun sonra tekrarla dedi
Boyleyse sknti yok demekki neden bukadar takiyorsun anlamuyorum hamilelik incesi de kafani bunlarla hep mesgul ediyordun biraz rahat olmaya calis derim . Insallah sknti yoktur Allah korusun smdi olmasa da ilerde olur bebegn lutfen biraz baska seylere de odaklanin sag lk herseyn basi herseyin vakti saati vardir

Keseden ilave tupte bisey goruyorum demisti zaten iyi bir doktor deyilmiş o artıma normal demedi ya
Takıp ta üzme canım kendini hayırlısıyla hiç bi sıkıntı yoktur inşallah. Bazı doktorlar çok seviyo böyle korkutmayı. Rabbim korusun bebeğini de seni de dualarımdasın. Kötü şeyler düşünme

Back