Merhaba arkadaşlar şuanda 5+3 haftalık hamileyim dün betahcg 2737 çıktı bugün kontrole gittim batından yani karından ultrasonla baktı kese çok küçük dedi ister istemez canım sıkıldı. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim sizin beta kaçtayken kese gözüktü ve vajinalmi yoksa karındanmı bakıldı lütfen beni bu stresten kurtarın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Betahcg ye göre kese yardım lütfen
- Konu Sahibi Glcn19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim de 5.hafta vajinal 6.hafta karından bakıldı. Karından baktiginda çok zor görmüştük çünkü çok küçük henüz. Korkulacak bişey olsa doktor söylerdi zaten.Merhaba arkadaşlar şuanda 5+3 haftalık hamileyim dün betahcg 2737 çıktı bugün kontrole gittim batından yani karından ultrasonla baktı kese çok küçük dedi ister istemez canım sıkıldı. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim sizin beta kaçtayken kese gözüktü ve vajinalmi yoksa karındanmı bakıldı lütfen beni bu stresten kurtarın
İster istemez tedirgin oluyorum okadar çok tedavi oldumki hepsi negatif sonuçlandı ve hiç beklemediğim anda doğaldan gebe kaldım. Rahim duvarı olması gereken kalınlıkta değil hatta böyle bir rahimde tutunması bir mucize dedi çünkü 3 kere histeroskopi geçirdim en son tüp bebek tedavisi olduğum doktor bile tedavi ile şansın %30 demişti. Ptesi tekrar betahcg vereceğim salı günü kontrole çağırdıBenim de 5.hafta vajinal 6.hafta karından bakıldı. Karından baktiginda çok zor görmüştük çünkü çok küçük henüz. Korkulacak bişey olsa doktor söylerdi zaten.
- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Mucizeniz çok güzel şekilde gelmiş. Şuan çok erken bende vajinal baktirdigimda görmüştüm bu değerlerde ama karından çok zor .İster istemez tedirgin oluyorum okadar çok tedavi oldumki hepsi negatif sonuçlandı ve hiç beklemediğim anda doğaldan gebe kaldım. Rahim duvarı olması gereken kalınlıkta değil hatta böyle bir rahimde tutunması bir mucize dedi çünkü 3 kere histeroskopi geçirdim en son tüp bebek tedavisi olduğum doktor bile tedavi ile şansın %30 demişti. Ptesi tekrar betahcg vereceğim salı günü kontrole çağırdı
Doktorum vajinal muayeneyi uygun görmediği için bakmıyor haftaya netleşir dedi günler bana geçmeyecekMucizeniz çok güzel şekilde gelmiş. Şuan çok erken bende vajinal baktirdigimda görmüştüm bu değerlerde ama karından çok zor .
- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Sizi çok iyi anlıyorum bende sizin gibi vesveseli idim benim bebeğimde tüp bebek tedavisi gördüğüm halde negatifle sonuçlanmıştı ,özel bir klinikti . Devlette çok az bir ilaçla aşılama yaptırdım ve şuan 6 aylık inşallah size de nasip olurDoktorum vajinal muayeneyi uygun görmediği için bakmıyor haftaya netleşir dedi günler bana geçmeyecek
Ah ne güzel rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahSizi çok iyi anlıyorum bende sizin gibi vesveseli idim benim bebeğimde tüp bebek tedavisi gördüğüm halde negatifle sonuçlanmıştı ,özel bir klinikti . Devlette çok az bir ilaçla aşılama yaptırdım ve şuan 6 aylık inşallah size de nasip olur
Maşaallah Rabbim ol derse olur sende görüldüğü üzere. Hayırlı olsun sağ salim gelsin. Haftaya hem keseyi hem kalp atışını duyarsın inşaallahİster istemez tedirgin oluyorum okadar çok tedavi oldumki hepsi negatif sonuçlandı ve hiç beklemediğim anda doğaldan gebe kaldım. Rahim duvarı olması gereken kalınlıkta değil hatta böyle bir rahimde tutunması bir mucize dedi çünkü 3 kere histeroskopi geçirdim en son tüp bebek tedavisi olduğum doktor bile tedavi ile şansın %30 demişti. Ptesi tekrar betahcg vereceğim salı günü kontrole çağırdı
İnşallah canım inşallahMaşaallah Rabbim ol derse olur sende görüldüğü üzere. Hayırlı olsun sağ salim gelsin. Haftaya hem keseyi hem kalp atışını duyarsın inşaallah
Benimde vajinadan baktı 5+3 haftalıkım kesem 2-3mm cok küçük dedi. 4 gün sonra gittigimde 6+1 de karnımda kese gözüktü ama 7mm di henüz bebegi göremedik. 10 gün sonra gel desi Sğz gördünüz mü bebegiBenim de 5.hafta vajinal 6.hafta karından bakıldı. Karından baktiginda çok zor görmüştük çünkü çok küçük henüz. Korkulacak bişey olsa doktor söylerdi zaten.
Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız evet kalp atışlarınıda duyduk hamd olsun gebeliğim hala devam ediyorBenimde vajinadan baktı 5+3 haftalıkım kesem 2-3mm cok küçük dedi. 4 gün sonra gittigimde 6+1 de karnımda kese gözüktü ama 7mm di henüz bebegi göremedik. 10 gün sonra gel desi Sğz gördünüz mü bebegi
İnsallaah kaçıncı haftada duydunuz kalp atışınıHayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız evet kalp atışlarınıda duyduk hamd olsun gebeliğim hala devam ediyor
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Merhaba. Ben de ilk ultrason kontrolüne gittiğimde bebek 2 mm idi. Vajinadan baktı doktor. Çok rahat gördü o şekilde. Ama bu doktor kadın doğum doktoru değil de ultrason çeken doktor sadece. Bebek ne kadarlık dedik. Çünkü normalde son adet tarihim 30 marttı ama 10 haziranda öğrendik gebeliği ve 11 haziranda 3000 küsürlerdeydi değer. Neyse doktor da 4 haftalık olduğunu söyledi. Fransa’da yaşıyorum. Bu hafta Türkiye’ye göre 6 haftalık oluyor. Ama tam emin miydi onu bilmiyorum. Yarın kontrolümüz var tekrar. Bebeğim tam kaç haftalık merak ediyorum. Ultrason resimlerini ekledim. Senin 6 haftalıkken nasıl görünüyordu?Benimde vajinadan baktı 5+3 haftalıkım kesem 2-3mm cok küçük dedi. 4 gün sonra gittigimde 6+1 de karnımda kese gözüktü ama 7mm di henüz bebegi göremedik. 10 gün sonra gel desi Sğz gördünüz mü bebegi
Bu arada bebeğin kalp atışını da gördük. Duymadık ama
Eklentiler
6 küsürlerdeydi ama ultrasona göre 5+4 de duydukİnsallaah kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını
Evet kalp atışını da duymuştuk 6.haftada.siz de merak etmeyin sağlıklı ise 10 gün sonra hem duyar hem gorursunuz inşaallahBenimde vajinadan baktı 5+3 haftalıkım kesem 2-3mm cok küçük dedi. 4 gün sonra gittigimde 6+1 de karnımda kese gözüktü ama 7mm di henüz bebegi göremedik. 10 gün sonra gel desi Sğz gördünüz mü bebegi