• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

betahcg kanda "0"iken "1" oldu

ch35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
82
1
36
Niğde
Merhaba arkadaslar. Kafam cok karisti. Oncelikle detay vereyim. Son adetimi 18 ocakta oldum.bebek istedikten sonra 28 ve 30 ocak ve 4subatta birlikteligimiz oldu. 15 subatta kanda betahcg baktirdim 0 cikti. Bugun yani 18 subatta baktirdim 1 cikti. Doktora gosterme firsatim olmadi. Sizce hamile olma olasiligim var mi?

Son düzenleme:
Maalesef ihtimal yok gibi görünüyor. Olsaydı (reglinize 3 gün varmış gibi duruyor) 30 lu değerlerin üzerinde çıkması gerekirdi..

bende umutlanmak istemiyorum ama bazı forumlarda okuduğuma göre bu şekilde geç döllenme olabiliyormuş. insan ihtimal arıyor belkide. yarın muayanem var. umarım sevinçli bir haber alabilirim Allah'tan hayırlısı..

hatta yine bu forumda bir arkadaşın yazdığı cevap şu şekilde : "Merhaba Arkadaşlar,bende adetim 5 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım.1.92 çıktı yani negatif,idrar testi de negatifti.doktor adet söktürücü verecekti,almadım.Bunun üzerine bi on gün sonra tekrar bir test daha yapayım dedim.Çünkü göğüslerim çok acımaya başlamıştı ve kasıklarım da ağrıyordu.sağlık ocağına gittim,orda idrar testi yaptırdım pozitif çıktı.Gözlerime inanamadım,bitane de eczaneden aldım o da pozitif çıktı.2gün sonra doktora gittim doktor yumurtlama geç olmuştur dedi.Tekrar kan testi yaptırdım 2028 çıktı.Şu an 6 haftalık hamileyim.Çok mutluyum.Allah tüm anne olmak isteyenlere yaşatsın bu duyguyu"

aklım karışıyor. sabretmek en güzelide işte bu merak olmasaaa...

canım moralını bozmak ıstemem ama zaten normal durumda bıle bende bır kc kez yaptırdıgımda 1.2 cıkar hep gebelık sansın yok ama ıstersen 10 gun daha dikkat et ve bırdaha yenıle ınsallah allahın mucızelerı bellımı olur

gec döllenme adetı duzensız gelen ınsanlar ıçın oluyo. mesela ben. adetınız duzenlı gelmıyorsa her daim gec dollenme ıhtımalı vardır

Benimde gecikme yapiyor bazen ama merak ediyorum en sonki supheli iliskim 4 subat buzamana kadar artmasi gerekmezmiydi.kasiklarimda belimde ve sagli sollu yumurtalik bolgemde agrilar oluyor. Eger adet gorursem hemen yazicam benim gibi umutlananlara ornek olmasi icin. Benim gibi bu test karmasasini yasayip hamile oldugunu ogrenen var mi aramizda ya da duyan...

Adet oldum kizlar. Dersim her belirtiyi hamilelik sanmamak , biraz sabirli olmak olsun Allah hakkimizda hayirlisini versin..

Back