- 23 Ocak 2025
- 16
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi nohutbebek
-
Canim benim yumurta çatlar ve o gun sperm ile karşılaşır ise döllenme olur ve rahime yerleşir tutunur ve bu yerleşme en az 4 -5 gün sürüyor ve rahime tutulduktan sonra embriyo beta hcg yavaş yavaş yükseliyor ve en az kanda çıkması için çatladığı günden sonra bir hafta geçmesi testte 10 gün geçmesi gerek ki çıksın..cok aceleci davranıyorsun:) En erken öğrenen biri olarak ben tam ovulasyon olduğu günden 10 gün sonra kaset testte öğrenmiştim çok hafif silik çizgi ile . Doktorlar adet ilk gününden hesaplıyor ve 3 hatalık hamilesin demişlerdi.Merhaba, 29 yaşındayım. 5 Ocak-9 ocak 2025 regli oldum. 13 ve 14 ocakta korunmasız cinsel ilişkiye girdik. Döngü uzunluğumu tam bilmiyorum ama 28-29 gün gibi düşünebiliriz adetlerim düzenli. 15 ocakta doktora gittim vajinal ultrason çektirdim henüz o gün çatlama yoktu ne zaman çatlar bilemeyiz dedi bugün de olabilir yarın da dedi. 22 ocakta kontrole gittim bir kaç gündür sol kaşığım ağrıyordu. Ve çatlamış yumurtam ama ne zaman çatladı bilemeyiz dedi yine. Bugün 23 Ocak kan testi verdim biliyorum biraz erken ama… reglime 11 gün var ( döngüm 29 gün kabul edersek) beta hcg 0.4 bunun pozitife dönme ihtimali yükselme şansı var mı nolur yardım edin! Bu arada sol kasık ağrım hala var.Bu arada yüksek ihtimalle (kasık ağrımı da göz önünde bulundurursam 17,18 yada 19 ocakta çatlamış olabilir) ama öyleyse neden bhcg 0.4 çıktı yükselmesi gerekmezmiydi. Çok istiyoruz çocuk nolur yardım edin psikolojim çok bozuldu. Cevap bulamıyorum…
Sakin olun ama çok erken şuan kan vermeniz 11 gün varmış adettin ilk günü bile negatif çıkıp 10.gunu pozitif çıkan bir sürü kişi gördük çok çok erken biraz sabırlı olun inşallah rabbim nasip ederMerhaba, 29 yaşındayım. 5 Ocak-9 ocak 2025 regli oldum. 13 ve 14 ocakta korunmasız cinsel ilişkiye girdik. Döngü uzunluğumu tam bilmiyorum ama 28-29 gün gibi düşünebiliriz adetlerim düzenli. 15 ocakta doktora gittim vajinal ultrason çektirdim henüz o gün çatlama yoktu ne zaman çatlar bilemeyiz dedi bugün de olabilir yarın da dedi. 22 ocakta kontrole gittim bir kaç gündür sol kaşığım ağrıyordu. Ve çatlamış yumurtam ama ne zaman çatladı bilemeyiz dedi yine. Bugün 23 Ocak kan testi verdim biliyorum biraz erken ama… reglime 11 gün var ( döngüm 29 gün kabul edersek) beta hcg 0.4 bunun pozitife dönme ihtimali yükselme şansı var mı nolur yardım edin! Bu arada sol kasık ağrım hala var.Bu arada yüksek ihtimalle (kasık ağrımı da göz önünde bulundurursam 17,18 yada 19 ocakta çatlamış olabilir) ama öyleyse neden bhcg 0.4 çıktı yükselmesi gerekmezmiydi. Çok istiyoruz çocuk nolur yardım edin psikolojim çok bozuldu. Cevap bulamıyorum…
28 günde bir adet görüyorsan muhtemelen 14. Gün yumurtlama oluyor. Öyleyse sen 17-18-19-20 Ocak gibi ovulasyon günlerin. Bu günleri ve öncesini değerlendirdiysen olur inşallah canım inşallah. Ama hemen testte çıkmaz, bat tarihi gelene kadar sabırla beklemen lazımMerhaba, 29 yaşındayım. 5 Ocak-9 ocak 2025 regli oldum. 13 ve 14 ocakta korunmasız cinsel ilişkiye girdik. Döngü uzunluğumu tam bilmiyorum ama 28-29 gün gibi düşünebiliriz adetlerim düzenli. 15 ocakta doktora gittim vajinal ultrason çektirdim henüz o gün çatlama yoktu ne zaman çatlar bilemeyiz dedi bugün de olabilir yarın da dedi. 22 ocakta kontrole gittim bir kaç gündür sol kaşığım ağrıyordu. Ve çatlamış yumurtam ama ne zaman çatladı bilemeyiz dedi yine. Bugün 23 Ocak kan testi verdim biliyorum biraz erken ama… reglime 11 gün var ( döngüm 29 gün kabul edersek) beta hcg 0.4 bunun pozitife dönme ihtimali yükselme şansı var mı nolur yardım edin! Bu arada sol kasık ağrım hala var.Bu arada yüksek ihtimalle (kasık ağrımı da göz önünde bulundurursam 17,18 yada 19 ocakta çatlamış olabilir) ama öyleyse neden bhcg 0.4 çıktı yükselmesi gerekmezmiydi. Çok istiyoruz çocuk nolur yardım edin psikolojim çok bozuldu. Cevap bulamıyorum…
Yani hangi tarihte test yapmam lazımCanim benim yumurta çatlar ve o gun sperm ile karşılaşır ise döllenme olur ve rahime yerleşir tutunur ve bu yerleşme en az 4 -5 gün sürüyor ve rahime tutulduktan sonra embriyo beta hcg yavaş yavaş yükseliyor ve en az kanda çıkması için çatladığı günden sonra bir hafta geçmesi testte 10 gün geçmesi gerek ki çıksın..cok aceleci davranıyorsun:) En erken öğrenen biri olarak ben tam ovulasyon olduğu günden 10 gün sonra kaset testte öğrenmiştim çok hafif silik çizgi ile . Doktorlar adet ilk gününden hesaplıyor ve 3 hatalık hamilesin demişlerdi.
Ama çatlama tarihini ve döllenme gününü bilmiyorum kiÇatlama üzerinden döllenme gerçekleştiyse en az 12 gün geçmesi lazım ki kana gecsin sonra da 14. Gün gibi idrara geçer. Gebelik olmuşsa bile henüz kana geçmediği için kanda gözükmez
Amin inşallah çok istiyorumSakin olun ama çok erken şuan kan vermeniz 11 gün varmış adettin ilk günü bile negatif çıkıp 10.gunu pozitif çıkan bir sürü kişi gördük çok çok erken biraz sabırlı olun inşallah rabbim nasip eder
o kadar istiyorum ki…Yani adete daha 11 gün var, gecikme yok, bu şekilde hiçbir şey söyleyemeyiz. Doktor bile söyleyemez bizi geçtim
Amin inşallah ben 0,4 görünce korktum hiç mi yükselmez dedim 1 gibi bişey bile olmamışSakin olun ama çok erken şuan kan vermeniz 11 gün varmış adettin ilk günü bile negatif çıkıp 10.gunu pozitif çıkan bir sürü kişi gördük çok çok erken biraz sabırlı olun inşallah rabbim nasip eder
Ederiz tabiki rabbim hepimize nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim nolur dua edin sizde çok istiyorum
Amin inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlarEderiz tabiki rabbim hepimize nasip etsin inşallah
En erken 30 ocakta bir kaset test evde deneyin .. ovulasyon kitleri satılıyor onlar sayesinde ovulasyon günü biliniyor eğer bu ay hamile olmazsan diğer aylar bu kitler ile dene. Ayrıca ilişkiyi tam ovulasyon günleri girin en son 14 ocakta mi oldu ilişkiniz sonrası 17 18 ocakta da olmalıydıYani hangi tarihte test yapmam lazım
Yani ovülasyondan sonra hamile kaldığını bilsen de adet ilk günden sayılıp 3 haftalık hamile olmuş sayılıyorsun. Sanırım bunun mantığı yumurtanın gelişmeye başlaması da gebelik sayılıyor çok garip gelmiştir bu bana hepCanim benim yumurta çatlar ve o gun sperm ile karşılaşır ise döllenme olur ve rahime yerleşir tutunur ve bu yerleşme en az 4 -5 gün sürüyor ve rahime tutulduktan sonra embriyo beta hcg yavaş yavaş yükseliyor ve en az kanda çıkması için çatladığı günden sonra bir hafta geçmesi testte 10 gün geçmesi gerek ki çıksın..cok aceleci davranıyorsun:) En erken öğrenen biri olarak ben tam ovulasyon olduğu günden 10 gün sonra kaset testte öğrenmiştim çok hafif silik çizgi ile . Doktorlar adet ilk gününden hesaplıyor ve 3 hatalık hamilesin demişlerdi.
Döllenme gününü zaten net bilemezsiniz. En erken çatlama tahmininiz olarak 17 Ocak yazmışsınız onu baz alarak söylüyorum henüz çok erken.Ama çatlama tarihini ve döllenme gününü bilmiyorum ki
14 ocakta ve 13 ocakta oldu bir kaç kez 17 sinde oldu ama orada içeri boşalmadıEn erken 30 ocakta bir kaset test evde deneyin .. ovulasyon kitleri satılıyor onlar sayesinde ovulasyon günü biliniyor eğer bu ay hamile olmazsan diğer aylar bu kitler ile dene. Ayrıca ilişkiyi tam ovulasyon günleri girin en son 14 ocakta mi oldu ilişkiniz sonrası 17 18 ocakta da olmalıydı
Sol kasığımda Ağrı var 4 gündür14 ocakta ve 13 ocakta oldu bir kaç kez 17 sinde oldu ama orada içeri boşalmadı
sol yumurtalığımda 4 gündür regli ağrısı gibi hafif ağrı barDöllenme gününü zaten net bilemezsiniz. En erken çatlama tahmininiz olarak 17 Ocak yazmışsınız onu baz alarak söylüyorum henüz çok erken.
Regl de de aynı hamilelik belirtileri olur . Belliki siz çok stres içindesiniz piskolojik olabilirSol kasığımda Ağrı var 4 gündür
sol yumurtalığımda 4 gündür regli ağrısı gibi hafif ağrı bar
Yumurta çatlıyor olabilir ovülasyon günlerinde kadıkta ağrı olur geneldeSol kasığımda Ağrı var 4 gündür
sol yumurtalığımda 4 gündür regli ağrısı gibi hafif ağrı bar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?