- 21 Kasım 2015
- 16
- 6
- 29
-
- Konu Sahibi kubraguvenozturk
Insallah canım benim valla iki senedir ugrasiyoruz insallah bukez guler yüzüm. Ilkdefa degerlerim 6.3 çıktı çünkü. Yarin belli olucak hersey dualarinizi eksik etmeyin nolurMüjdeli haberlerini bekliyoruz
Bhcg 5 ten yukarı ise hamilesiniz
Insallah. Cok dikkat etmeye calisiyorum. Rabbim bukez yuzumu guldurur insallah. Benim ve isteyen herkesin. İçime su serptiniz vallahi. Allah razi olsunİmsallah hamilesindr canm . Rabbim emeklerini boşa cevirmesin yat dinlen fazla yorma kendini
ayy keşke o gün ve bugun test yapsaydın canım yükseldiyse görürdün, inşallah bebişin seninledir güzelce tutunsun annesine :) güzel haberlerini bekliyorum :)Insallah. Cok dikkat etmeye calisiyorum. Rabbim bukez yuzumu guldurur insallah. Benim ve isteyen herkesin. İçime su serptiniz vallahi. Allah razi olsun
Allah ım senden de razı olsun . Olmasa bile üzülmek yok Rabbim bizden daha iyisini bilir biz bizim için neyin hayırlı neyin hayırsız oldugunu bilemeyizInsallah. Cok dikkat etmeye calisiyorum. Rabbim bukez yuzumu guldurur insallah. Benim ve isteyen herkesin. İçime su serptiniz vallahi. Allah razi olsun
Rabbim emeklerini bosa cıkarmasın insallah kendini sıkıntıya sokma sakın buralarda takılıp sakın moral bozma canm her insanın bünyesi farklıdırBenim ikinci tüp bebek denemem bugün transferin6. Günü 12. Günü bekliyorum Allah izin verirse inşallah sizlerde benim için dua edin lütfen
Allah yardımcın olsun canm benm insallah duyarsında sende bizde seviniriz senin adınaCok tesekkur ederim iyi niyetiniz icin cuma gunu gidicez kalp atislari icin dualarinizi eksik etmeyin
Amin inşallah canim tsk ederim her bünye farklı ve her belirti bünyeye göre değişiyor bunu biliyorum 8 yılda cok fazla tecrübe edindim sanırım ama bildiğim birşey varki Allah dilerse olurRabbim emeklerini bosa cıkarmasın insallah kendini sıkıntıya sokma sakın buralarda takılıp sakın moral bozma canm her insanın bünyesi farklıdır