BetaHcg degeri ACİL ACİL ACİL

kubraguvenozturk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
16
6
29
Arkadaslar Acil cevap verin nolur. Ben 14.gun önce aşılama yaptirdim. Pazar günü kan testi yaptim değerler 6.3 çıktı. Persembe tekrar yaptiricam. Başına böyle bisey gelip değerleri yükselen varmı? Yani sizce hamile olabilirmiyim??

İmsallah hamilesindr canm . Rabbim emeklerini boşa cevirmesin yat dinlen fazla yorma kendini

Insallah. Cok dikkat etmeye calisiyorum. Rabbim bukez yuzumu guldurur insallah. Benim ve isteyen herkesin. İçime su serptiniz vallahi. Allah razi olsun
ayy keşke o gün ve bugun test yapsaydın canım yükseldiyse görürdün, inşallah bebişin seninledir güzelce tutunsun annesine :) güzel haberlerini bekliyorum :)

Benim beta hcg degerim cok yavas ilerliyor iki katina cikmiyor doktorumda bu konuda bilgi vermiyor 7 haftalik gebeyim keseyi gorduk ama bebegi daha goremedik normalde bu haftalarda kalp atisini bile duymamiz gerekiyomus bu arada ilk tup bebek denemem di cok endise ediyorum

Eğer doktorunuz sizi rahatlatmiyor ve bilgi vermiyorsa size guvenebileceginiz farklı bir doktora gidin ama çok fazla endişeye kapılmadan olumlu olan tüm duygularinizla tutunun bebeginize inşallah en kısa zamanda duyarsınız kalp atışını ilk deneme tecrubesizlik oluyor bunu çok iyi biliyorum Allah yar ve yardımcınız olsun

Rica ederim ne demek Tüm dualar burda bebegini bekleyen onu özlemini çeken anne olmak için çırpınan herkesle birlikte olsun inşallah

Insallah. Cok dikkat etmeye calisiyorum. Rabbim bukez yuzumu guldurur insallah. Benim ve isteyen herkesin. İçime su serptiniz vallahi. Allah razi olsun
Allah ım senden de razı olsun . Olmasa bile üzülmek yok Rabbim bizden daha iyisini bilir biz bizim için neyin hayırlı neyin hayırsız oldugunu bilemeyiz

Benim ikinci tüp bebek denemem bugün transferin6. Günü 12. Günü bekliyorum Allah izin verirse inşallah sizlerde benim için dua edin lütfen
Rabbim emeklerini bosa cıkarmasın insallah kendini sıkıntıya sokma sakın buralarda takılıp sakın moral bozma canm her insanın bünyesi farklıdır

Rabbim emeklerini bosa cıkarmasın insallah kendini sıkıntıya sokma sakın buralarda takılıp sakın moral bozma canm her insanın bünyesi farklıdır
Amin inşallah canim tsk ederim her bünye farklı ve her belirti bünyeye göre değişiyor bunu biliyorum 8 yılda cok fazla tecrübe edindim sanırım ama bildiğim birşey varki Allah dilerse olur

ERA testi ( Endometrial Receptivity Assay) kaliteli embriyo transfer edilmesine rağmen gebelik sağlanamama durumunun açıklanmasında ve yeni tedavi yönteminin oluşturulmasına ışık tutan ayrıca bir genetik testtir. ERA testi hastalarda implantasyon penceresinin zamanının belirlenmesinde kullanılır.

Hamileysen neden istedi doktorun bilmiyorum keşke endisenlemek yerine sorsaydınız negatifte görse size bilgi vermesi gerekiyor hastanenuzle görüşün bence burda cevaplar kafanızı karıştırıp sizi panikletmesin olumsuzluklarla ugrasmayin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…