- Konu Sahibi milkabeyaz
-
ben bunun bi sorun değil de iyi bir haber olduğunu düşünüyorum:Saruboceq:
milkam hiç stres yapma ne zamandır istiyosunuz
Milkabeyaz çok teşekkür ederim canım, amin inş. en hayırlısı olur hakkımızda hep :)
İlaç kullanma, ben kendi soğuk algınlığımı da eşiminkini de doğal yoldan tedavi ettim geçenlerde; 1 tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı toz zencefili karıştır macun kıvamında oluyor zaten sabah aç karnına ve gece yatmadan hemen önce iç. Antibiyotik gibi :) Boğaz enfeksiyonlarına iltihaplara birebir. Ama genel grip varsa onda da bir su bardağı kaynar suya yarım çay kaşığı sahter (dağ kekiği, biberiye gibi ince ince bir ot, doğu bölgesinden mümkünse, ege bölgesindekiler çok etkili değil) bol limon ekleyip 5-10 dk demlemeye bırak ve sabah akşam iç canım. Hem zencefilin de balın da faydaları hala tam çözülemedi o kadar çok ki :) Şimd,den geçmiş olsun kaydirigubbakcemile5
:)))))))))))) Olsun iyi ol da canım, zaten önemli olan ilaç değil de, hamile kaldığında vücudunda kalıntısının kalmaması. Onun için de bildiğim bişi var :))))) Kaç kilo isen 40a böl günde o kadar litre su iç; ilaç kalıntılarını döküyormuş, halama doktoru söylemişti. Örneğin, 80 kg bir insanın günde 2 litre su içmesi gerekiyor bu hesaba göre[80kg/40=2Litre su]
Allah en hayırlı zamanda bizi müstakbel bebişlerimize, müstakbelbebişlerimizi bize hayırlı kılsın ve bizi birbirimize öylece kavuştursun inş. AMİİİNNN!!!! :)) kaydirigubbakcemile3
arkadaslar Beta HCG 0,20 nedemek ben ikidefa bebegimi kaybettim bende faktör bes mutuvasyonu var alltan muayene sakıncalımı yardımcı olrsanız sevinirim
offf ya burdaki sağlık ocağı idrar testi yapıyor oda adetin gecerse kan testi yapmıyorlar özellerdede pahalı yada bana pahalı geliyor 30 40 tl bilmiyorum.
ateşime bakıyorum 3gündür 36.7 çıkıyor eğer yükselme olursa o sabah idrar testi yapıcam ayın 1inede daha çok var.
inş adet olmamamda doktor testi tekrarlar ve seninki gibi olur kesin gebelik olur böyle ortada kalmak daha zormuş be.
ateş yükselmeside gebelik belirtisimi :)) bilmyrdm ..sağlk ocğn senn adet gününü kayıtmı ediyo cnm :)) ben her ay yaptryrm dr sormyo bile :))
sorarsada hep 2 gün geçdi diyrm uzatrsa adetm düzensz diyrm napaym duramyrm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?