- Konu Sahibi milkabeyaz
-
cnm çok erken yapmışsın,döllenmeden 10-12 gün sonra kesin sonuç verir...boş yere moralını bozma cnm
kimileri ilişkinin ertesi günü bile yükseliyor bu değer demişticanımı sıkan,tam da yumurtlama döneminde yapmıştık,denk getirdik diye düşündük.değer o kadar düşük çıktı ki büyük bi hayal kırıklığı yaşadık...yine de teşekkür ederim arkadaşım..umarım sen haklı çıkarsın ama benim içim hiç rahat değil.doktor yüzüme karşı direkt ' GEBELİK YOK' diyince rengim değişti,hala kendimi toparlayamadım...ilgin için çok teşekkür ediyorum
bencede cok erken ben 6 ay boyunca hep yumurta takıbı yaptım bu ay bosvermıstım bebiş hıc aklımda deıldı ve eımle 2 yada 3 kez ılıskıye gırdık ama hamıleyım ne sık ılıskı ne yumurta takıbı hersey hıkaye hepsı beyınde bıtıove Rabbım ne zaman alnına yazdıysa ozaman cıkıp gelıo bebek hıc yılmadan bol bol dua et hep hayırlısını ıste goreceksın Rabbım bırgun duanı gerceklestırecek
kızlar vallaha bu kan testlerini verdiğimiz parayla ....................
küçük bi servet yapardıkkaydirigubbakcemile3
üzülme canım arkadaşlarımın dediği gibi daha çookkk erken sonuç için
Ben de ümitlenmiştim bu ay, kan testi sonucu bende de olumsuzdu ama erken yaptım diye öyle çıktı dedim kendi kendime ama geldi sonunda kırmızılarhem 4 gün erken geldi hem de ilk iki gün sökemedi ve üçüncü günü hayatımın en zor gününe çevirdi 3-4 saat kıvrandım resmen sancıdan, sanırım üşütmüşüm ve mide bulantım da o yüzdenmiş, çünkü hala sürüyor... Belirtiler adet için de hamilelik için de aynı olunca bir de benim gibi acemiyse insan, ayrımına varamıyor ne yazık ki... Kısmet, bakalım ne zaman nasip olacak bize de bebiş :)
kızlar şimdi de ayrı bir sorun...adetime 1 hafta var,ama küçük bir kanama gibi bişey oldu.umarım olumsuz bişey anlamına gelmiyordur bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?