Birazdan vericem 2 saate cıkar canımNaptın verdin mi testini
Hadi güzel olsun inşallah artışınBirazdan vericem 2 saate cıkar canım
İnsallah canımmmm hepimizin, kolaylıkla sağlıkla olsunnnnnnHadi güzel olsun inşallah artışın
137 olmuşHadi güzel olsun inşallah artışın
137 olmuş 10. GünümdeyimŞuan tek başına sayı önemli değil 2 gün sonraki sonuç önemli sakın stres yapmayın
Evettt sizinnn? Nerde oldunuz tedaviOhh misstüp bebek miydi senin de?
Benim de tüp bebek. Transferden sonra 18. gündeyim şu an. 4+4’teyiz. 10 aralıkta randevum var kesen görünümü ve kalp atışı için. Şehirdışında Kayseri’de yaptırdık. Sen nerde yaptırdımEvettt sizinnn? Nerde oldunuz tedavi
Oo maşallah hadi gözün aydın137 olmuş 10. Günümdeyim
Ben istanbul fulyada acıbademde oluyorummm bende hayırlısınla bi kalp atısı kese görsem sonra kendimi hamile gibi hissedicem :) bende pazartesi bi daha kan vercem ikiye katlanırsa 10 gun sonra kalp atısı.. sizinde kasıklarınız agrıyor mu regl olcakmıs gibiBenim de tüp bebek. Transferden sonra 18. gündeyim şu an. 4+4’teyiz. 10 aralıkta randevum var kesen görünümü ve kalp atışı için. Şehirdışında Kayseri’de yaptırdık. Sen nerde yaptırdım
Valla bu süreçte ben pek belirti yaşamadım, hatta kan verene kadar acaba olmadı mı acaba tutmadı mı diye endişem olmadı da değil. Çünkü herkes bi belirti sayıyor şuram ağrıyor buram ağrıyor diye. 10. gün kan vermiştim zaten. Sadece 9. gün çok ufacık sanki adet olacakmışım gibi bi sancım vardı minik minik. Onun dışında hiç belirtim olmadı açıkçası. 14. ve 16. günlerde de kan verdim. O aralarda bile bu sefer de artış oluyor mu acaba endişesi vardı hepBen istanbul fulyada acıbademde oluyorummm bende hayırlısınla bi kalp atısı kese görsem sonra kendimi hamile gibi hissedicem :) bende pazartesi bi daha kan vercem ikiye katlanırsa 10 gun sonra kalp atısı.. sizinde kasıklarınız agrıyor mu regl olcakmıs gibi
Kese görmeyip kalp atışını duymayınca ben de giremiyorum henüz hamilelik moduna :) Kendimi kaptırmak da istemiyorum onları görmeden zaten, artış fena görünmüyor ama yine de ne olur ne olmaz modundayımBen istanbul fulyada acıbademde oluyorummm bende hayırlısınla bi kalp atısı kese görsem sonra kendimi hamile gibi hissedicem :) bende pazartesi bi daha kan vercem ikiye katlanırsa 10 gun sonra kalp atısı.. sizinde kasıklarınız agrıyor mu regl olcakmıs gibi
Hakkınızda en hayırlısı olsun bende makedonyada yasıyorummm 1 aydır kaldım burda bebişin kslp atışlarına kadarda kalcam gbi duruyor inşallahh sağlıkla alalım kucagmzaaaaa yavrularımızııııııValla bu süreçte ben pek belirti yaşamadım, hatta kan verene kadar acaba olmadı mı acaba tutmadı mı diye endişem olmadı da değil. Çünkü herkes bi belirti sayıyor şuram ağrıyor buram ağrıyor diye. 10. gün kan vermiştim zaten. Sadece 9. gün çok ufacık sanki adet olacakmışım gibi bi sancım vardı minik minik. Onun dışında hiç belirtim olmadı açıkçası. 14. ve 16. günlerde de kan verdim. O aralarda bile bu sefer de artış oluyor mu acaba endişesi vardı hep
Sonuç olarak 10. gün 52, 14. gün 450, 16. gün 1170 olduk çok şükür artış güzel oldu. Ama yine de bu sefer de kese ve kalp atımını görmeyi/duymayı bekliyoruz biz de
Şehirdışında olunca her ikisi için de ayrı ayrı git gel yapamayacağız. 10 aralıkta randevumuz var, o zamana tam 6+0 olmuş oluyoruz. Belki önümüzdeki hafta burda bulunduğum şehirde doktora en azından kese için gitsem mi diye de düşünmüyor değilim yani kararsızım açıkçası
Ahh inşallahHakkınızda en hayırlısı olsun bende makedonyada yasıyorummm 1 aydır kaldım burda bebişin kslp atışlarına kadarda kalcam gbi duruyor inşallahh sağlıkla alalım kucagmzaaaaa yavrularımızıııııı
600 küsür cıktı benim 2. Betam sükürler olsunAhh inşallahTekrardan ikimiz için de hayırlı olsun
Ayy süper süper600 küsür cıktı benim 2. Betam sükürler olsun
Ben 19 kasımda 5. Gun embryosu transferi oldummm sizzzzAyy süper süper
İnşallah sorunsuzca kese ve kalp atımını da duyalım da sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizikaçıncı günün bugün?
Ben de 12 Kasım 3. gün embriyosu transferi olmuştum. 7 gün transfer günlerimiz arasında fark var ama senin embriyo iki gün önden gittiğinden aramızda 5 günlük bi fark varmışBen 19 kasımda 5. Gun embryosu transferi oldummm sizzzz
Şükürler olsun ben 10 gün sonra keseyi görmeye gidicem kalp atısını duyana kadar inanmıcam galba siz ne zaman gitceksnz doktora ve betanız kaçtıBen de 12 Kasım 3. gün embriyosu transferi olmuştum. 7 gün transfer günlerimiz arasında fark var ama senin embriyo iki gün önden gittiğinden aramızda 5 günlük bi fark varmış
Ben de 10 aralıkta gidicem inşallah kese ve kalp için. 22 Kasım 52, 26 Kasım 450, 28 Kasım 1170’ti değerlerim. Sonrasında da vermedim kan, gerek yok dedi doktorum. 10 aralıkta tam 6+0 olmuş oluyoruzŞükürler olsun ben 10 gün sonra keseyi görmeye gidicem kalp atısını duyana kadar inanmıcam galba siz ne zaman gitceksnz doktora ve betanız kaçtı