Şuan tek başına sayı önemli değil 2 gün sonraki sonuç önemli sakın stres yapmayınKızlar merhaba benim daha kan günüme 2 gün var ama ben dayanamayıp kan verdim transferimin 9. Gununde 67 cıktı sizce sağlıklı mı tabiki 2 gün sonrayı beklemem lazım saglıklı bi sonuc mu diye ben biraz aceleci davrandım
Çok teşekkür ederim yarın test vericem hayırlısıyla ve kolaylıkla artmış olmasını diliyorum..Hepimiz icin hayırlısı olsun insallaaahŞuan tek başına sayı önemli değil 2 gün sonraki sonuç önemli sakın stres yapmayın
Oh misssÖnemli olan düzenli artışı görebilmek, değere çok takılma. Benim şu an 17. Günüm. 10. günde 52 idi benim beta. 14. gün 450, 16. gün 1170
Güzel artışlar görürsün inşallahOh misssbakalım yarın benim ne cıkacak
Benimde iki gün önce 31di. Bugün 74 olduÇok teşekkür ederim yarın test vericem hayırlısıyla ve kolaylıkla artmış olmasını diliyorum..Hepimiz icin hayırlısı olsun insallaaah
Mutlaka, yazıcammGüzel artışlar görürsün inşallahSonucunu yaz mutlaka
Şükürler olsun kaçıncı gününüzBenimde iki gün önce 31di. Bugün 74 oldu
Bugün 8Şükürler olsun kaçıncı gününüz
ben regl olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor hatta gidip kontrl ediyorum bazen oldum mu diyeBugün 8
Pozitif bi sonuç tebrik ederim. İnşallah sağlıkla ilerler. Böyle erken olunca beklemek biraz zor oluyor 2 günde bi tekrarlayın. Bol bol dinlenin yorucu bi iş yapmayın çok fazla düşünmemeye çalışın.Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar merhaba benim daha kan günüme 2 gün var ama ben dayanamayıp kan verdim transferimin 9. Gununde 67 cıktı sizce sağlıklı mı tabiki 2 gün sonrayı beklemem lazım saglıklı bi sonuc mu diye ben biraz aceleci davrandım
Tesekkur ederim su an ne dırumdasınızzzCanım transfer sonrası 8. Gün 27yle öğrendim 10. Günü 44 12. Günü 110 14. Günü 302 18. Günü de 1300 dü
Sabahı zor ediyorum hepimiz sağlık ve kolaylıkla atlatalımmmmPozitif bi sonuç tebrik ederim. İnşallah sağlıkla ilerler. Böyle erken olunca beklemek biraz zor oluyor 2 günde bi tekrarlayın. Bol bol dinlenin yorucu bi iş yapmayın çok fazla düşünmemeye çalışın.Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Doktor kontrolüm var cuma günü inşallah yolundadır her şeyTesekkur ederim su an ne dırumdasınızzz
İnsallah merak etmeyinnnnDoktor kontrolüm var cuma günü inşallah yolundadır her şey