• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonucunuz çok güzel çıkmış, çift transfer miydi? Eğer çift transferse ikiz olabilir:)

merhaba kızlar bugun test yaptırdım 11.gün test sonucum 976 çıktı değer neden bu kadar yüksek acaba ikizlikle alakasi varmi yada haftaliklami alakasi var bilemedim fikir verirmisiniz ?
bu arada rabbim isteyen herkeze versin :)
Hayırlı olsun ben 11 .günü 35 le ogredim ben şok çoğul dur her halde bilmiyorum ama hayırlısı olsun inşallah 🧿🥰🤲

merhaba kızlar bugun test yaptırdım 11.gün test sonucum 976 çıktı değer neden bu kadar yüksek acaba ikizlikle alakasi varmi yada haftaliklami alakasi var bilemedim fikir verirmisiniz ?
bu arada rabbim isteyen herkeze versin :)
Hayırlı olsun canım. Son durumun nedir ? İkiz miymiş 🥰

Hayırlı olsun ikiz gibi duruyor benim de perşembe günü testim var, doktordan iki tane istemiştim yaşım ve embriyo kalitesine bağlı olarak 1 taneyi uygun gördü.

Hayırlı olsun ikiz gibi duruyor benim de perşembe günü testim var, doktordan iki tane istemiştim yaşım ve embriyo kalitesine bağlı olarak 1 taneyi uygun gördü.
35 yaş altına bir tane transfer ediliyormuş canım genelde. Ama deneme sayın çok olursa o zaman iki embriyo transfer ediyorlar

Bi arkadaşım 9. Gün 180 ile öğrendi ikizdi onun hatta 3 üzdü bi tanesi devam etmedi ikiz doğurdu. Benim de 10. Gün 359 çıktı ama benim tek o değerin yüksekliği ile pek alakalı değil bence

Back