- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Acaip_haller
Senin de gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah
rabbim kucağına alıp emzirmeyi, üzün bi ömürle büyütmeyi de nasip etsin inşallah
_CaNanSu_

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah inşallahBata son 5 günüm var
çatlatma iğnesinden sonraki 9. Günümdü bu gün
bekliyorum bakalım hayırlısıyla benim de bebem "anne yiaa ben de burdayım işte" der inşallah ☺
![]()
Senin de gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah ♥ rabbim kucağına alıp emzirmeyi, üzün bi ömürle büyütmeyi de nasip etsin inşallah![]()
_CaNanSu_ ♥
Aminnn inşallahinşallah canım inşallah
Uzun bir süreç var önümde,hayırlısıyla alırım kucağıma inşallah![]()
Aynen vallaİnşallah inşallah
Birşey kalmamış bata...
Heyecan dorukta tabiii değil mi
Hayırlısıyla gelsin inşallah![]()
Ayyyu Hakkaten dediğin Gibi oldu. İnşallah aynen öyle der sana da. Demesini bekliyorum :) rabbim tüm isteyen kardeşlere müjdeli haber nasip etsin inşallahAminn canımın içi aminn ♥sağlıkla ilerlesin inşallah annesi sabah ağlıyordun bak minik meleğin anne ben burdayım diyor
![]()
Aminn canımAyyyu Hakkaten dediğin Gibi oldu. İnşallah aynen öyle der sana da. Demesini bekliyorum :) rabbim tüm isteyen kardeşlere müjdeli haber nasip etsin inşallah
Aminnn inşallah♥
Aynen vallaçok heyecanlıyım ama hiç belirtim yok göğüs ağrısı dışında
ne akıntı ne başka bişi ☺ sadece bekliyorum gelecek inşallah hayırlısıyla bebeğim, inanıyorum
![]()
Kar perisi ne durumdasın canımAminn canımsenin dediğin gibi aynı zamanda gebe oluyomuşuz
![]()
Rabbim yüzünü güldürsün insallah yükseldigi keseyi görüp kalbi duyduğun günleri nasip eder rabbim25.5 çıktı. Adete 2-3 gün var. Bilmiyorum nasıl
Ayyy amin inşallah. Allah razı olsun kardeşm. Ben bugün kan tahlilim var inşallah iki katına çıkmıştırRabbim yüzünü güldürsün insallah yükseldigi keseyi görüp kalbi duyduğun günleri nasip eder rabbim ❤
İnsallah canımAyyy amin inşallah. Allah razı olsun kardeşm. Ben bugün kan tahlilim var inşallah iki katına çıkmıştır
Sonuçlar ne zaman inşAllah
Muhtemelen akşam çıkar sonuçlatSonuçlar ne zaman inşAllah
Canım 2 günüm var bata canım, ama sancılarım var bilmiyorum bekliyorum öyle. Hayırlısı bakalımKar perisi ne durumdasın canım
Anladım kuzum haber verirsinMuhtemelen akşam çıkar sonuçlat
Kız ben 9 günde idrar testi negatif ilacın etkisi geçmiş mi kanda çıkar o zamanBata son 5 günüm var
çatlatma iğnesinden sonraki 9. Günümdü bu gün
bekliyorum bakalım hayırlısıyla benim de bebem "anne yiaa ben de burdayım işte" der inşallah ☺
![]()
Okadar çabuk geçiyormu? E ben test yapayım o ZamanKız ben 9 günde idrar testi negatif ilacın etkisi geçmiş mi kanda çıkar o zaman
Valla negatif di meraktan yaptım bi dene yarın ilk idrarlaOkadar çabuk geçiyormu? E ben test yapayım o Zaman![]()
Noldu sonuçMuhtemelen akşam çıkar sonuçlat