Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mayıs 2024
- 656
- 274
- 18
- 19
yeterli artış olmuş bence tekrar kan vermenize gerek yok bir kaç gün sonra kadın doğuma giderseniz kese gözükecektir.Selam kızlar
Bat : 25 aralıktı
22 aralıkta 30,89 ile hamile olduğumu öğrendiğim.
23 aralıkta 60.17 çıktı
27 aralıkta 600 küsür çıktı
Artış nasıl sizce.
Sürekli gidip kan veremedim. Yarın vereceğim
- 22 Şubat 2019
- 531
- 215
- 103
- 28
600 beta seviyesi keseyi görmek için yeterli değildir hanımefendi , keseyi görmek için en az 1500 2000 2500 hcg değeri olması gerek .. 10 ay önceki gebeliğimde kadın doğuma randevu alıp gittiğimde 2015 çıkan değerime çok sınırdasın gel vajinal ultrasonla bakarsak anca görürüz oda bi ihtimal demişti doktor ve sadece kese ve yolk sac vardıyeterli artış olmuş bence tekrar kan vermenize gerek yok bir kaç gün sonra kadın doğuma giderseniz kese gözükecektir.
- 22 Şubat 2019
- 531
- 215
- 103
- 28
Merhabalar canım hayırlı olsun öncelikle Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin , öncelikle 2 günde 1 kan vermelisin her gün değil artış gayet iyi aşagıda dediğim gibi 1500 2000 2500 seviyeye ulaştığında herhangi kadın hastalıkları gebe polikliniklerinden randevu alıp gittiğinde keseni de susam tanesi kadar bebişinide görebilirsinSelam kızlar
Bat : 25 aralıktı
22 aralıkta 30,89 ile hamile olduğumu öğrendiğim.
23 aralıkta 60.17 çıktı
27 aralıkta 600 küsür çıktı
Artış nasıl sizce.
Sürekli gidip kan veremedim. Yarın vereceğim
- 11 Mayıs 2024
- 656
- 274
- 18
- 19
aynen o şekil biliyorum zaten ama konu sahibinin değeri 27 aralıkta 600 müş ve şuan çoktan binleri geçti ben de hemen bugün kadın doğuma gitmesini söylemedim zaten :)600 beta seviyesi keseyi görmek için yeterli değildir hanımefendi , keseyi görmek için en az 1500 2000 2500 hcg değeri olması gerek .. 10 ay önceki gebeliğimde kadın doğuma randevu alıp gittiğimde 2015 çıkan değerime çok sınırdasın gel vajinal ultrasonla bakarsak anca görürüz oda bi ihtimal demişti doktor ve sadece kese ve yolk sac vardı
Bugün tekrar kan verdim sonuç bekliyorum. Cuma günüde randevum var umarım kesemiz ve miniğimiz görünürMerhabalar canım hayırlı olsun öncelikle Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin , öncelikle 2 günde 1 kan vermelisin her gün değil artış gayet iyi aşagıda dediğim gibi 1500 2000 2500 seviyeye ulaştığında herhangi kadın hastalıkları gebe polikliniklerinden randevu alıp gittiğinde keseni de susam tanesi kadar bebişinide görebilirsin
Kan verdim bu sabah sonuç bekliyorum . Cuma günü de randevum varaynen o şekil biliyorum zaten ama konu sahibinin değeri 27 aralıkta 600 müş ve şuan çoktan binleri geçti ben de hemen bugün kadın doğuma gitmesini söylemedim zaten
- 11 Mayıs 2024
- 656
- 274
- 18
- 19
görünür canımm kalbini ferah tut 3000 ve üzeri olmuştur bence değerin haber ver mutlakaKan verdim bu sabah sonuç bekliyorum . Cuma günü de randevum var
4714,10 çıktıgörünür canımm kalbini ferah tut 3000 ve üzeri olmuştur bence değerin haber ver mutlaka
- 11 Mayıs 2024
- 656
- 274
- 18
- 19
dediğim gibi gitseydin keseyi çoktan görürdün :)4714,10 çıktı
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı olsun
Cuma günü çağırdı doktor o yüzden bulunduğumuz yerde özel yok maalesef başka şehire gidiyoruz. Devlet hastanesinde de sıra bulamıyorum.dediğim gibi gitseydin keseyi çoktan görürdün :)
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı olsun
- 11 Mayıs 2024
- 656
- 274
- 18
- 19
Allah yardımcınız olsun rabbim sorunsuz hamilelik geçirmeyi nasip etsinCuma günü çağırdı doktor o yüzden bulunduğumuz yerde özel yok maalesef başka şehire gidiyoruz. Devlet hastanesinde de sıra bulamıyorum.
Amin çok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun rabbim sorunsuz hamilelik geçirmeyi nasip etsin
- 22 Şubat 2019
- 531
- 215
- 103
- 28
İnşallah canımın içiBugün tekrar kan verdim sonuç bekliyorum. Cuma günüde randevum var umarım kesemiz ve miniğimiz görünür