• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta sonucu 🥹

gixmooo10

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
395
219
18
32
Selam kızlar
Bat : 25 aralıktı
22 aralıkta 30,89 ile hamile olduğumu öğrendiğim.
23 aralıkta 60.17 çıktı
27 aralıkta 600 küsür çıktı
Artış nasıl sizce.
Sürekli gidip kan veremedim. Yarın vereceğim ❤️🍀

Selam kızlar
23 aralıkta 60.17 çıktı
Artış nasıl sizce.
yeterli artış olmuş bence tekrar kan vermenize gerek yok bir kaç gün sonra kadın doğuma giderseniz kese gözükecektir.

yeterli artış olmuş bence tekrar kan vermenize gerek yok bir kaç gün sonra kadın doğuma giderseniz kese gözükecektir.
600 beta seviyesi keseyi görmek için yeterli değildir hanımefendi , keseyi görmek için en az 1500 2000 2500 hcg değeri olması gerek .. 10 ay önceki gebeliğimde kadın doğuma randevu alıp gittiğimde 2015 çıkan değerime çok sınırdasın gel vajinal ultrasonla bakarsak anca görürüz oda bi ihtimal demişti doktor ve sadece kese ve yolk sac vardı 🤗

Selam kızlar
23 aralıkta 60.17 çıktı
Artış nasıl sizce.
Merhabalar canım hayırlı olsun öncelikle Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin🤲🏻❤️ , öncelikle 2 günde 1 kan vermelisin her gün değil artış gayet iyi aşagıda dediğim gibi 1500 2000 2500 seviyeye ulaştığında herhangi kadın hastalıkları gebe polikliniklerinden randevu alıp gittiğinde keseni de susam tanesi kadar bebişinide görebilirsin 🤗🥹🥰🥰

600 beta seviyesi keseyi görmek için yeterli değildir hanımefendi , keseyi görmek için en az 1500 2000 2500 hcg değeri olması gerek .. 10 ay önceki gebeliğimde kadın doğuma randevu alıp gittiğimde 2015 çıkan değerime çok sınırdasın gel vajinal ultrasonla bakarsak anca görürüz oda bi ihtimal demişti doktor ve sadece kese ve yolk sac vardı 🤗
aynen o şekil biliyorum zaten ama konu sahibinin değeri 27 aralıkta 600 müş ve şuan çoktan binleri geçti ben de hemen bugün kadın doğuma gitmesini söylemedim zaten :)

Merhabalar canım hayırlı olsun öncelikle Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin🤲🏻❤️ , öncelikle 2 günde 1 kan vermelisin her gün değil artış gayet iyi aşagıda dediğim gibi 1500 2000 2500 seviyeye ulaştığında herhangi kadın hastalıkları gebe polikliniklerinden randevu alıp gittiğinde keseni de susam tanesi kadar bebişinide görebilirsin 🤗🥹🥰🥰
Bugün tekrar kan verdim sonuç bekliyorum. Cuma günüde randevum var umarım kesemiz ve miniğimiz görünür 🥹

dediğim gibi gitseydin keseyi çoktan görürdün :)
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı olsun 🫂
Cuma günü çağırdı doktor o yüzden 🥹 bulunduğumuz yerde özel yok maalesef başka şehire gidiyoruz. Devlet hastanesinde de sıra bulamıyorum.

Back