Regle göre kaç haftalık peki?Canım benim beta bugün 3096 civarı çıktı sadece minicik kese gözüktü bebek gözükmedi ama doktor çağırdıysa bir bildiği vardır aksatma. Mesela 6 tüp kan verdim bütün değerlerim incelendi senin de erkenden incelenmesi iyi olur
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta kaçken doktora gidilmeli, gittiniz?
- Konu Sahibi xbsrax
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #beta #hafta kaset test
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah hayırlı haberlerle dönerizSon adet tarihiniz 27 martmış. Benim de 22 Mart. Cuma günü gideceğim ben de inşallah. Hayırlı haberlerle gelelim inşallah
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
İnşallah teşekkür ederimGideceğim muhakkak. Hayırlı olsun bebisinizi sağ sağlım kucaginiza alın inşallah
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
Regle göre 6 ama doktorum 5 haftalık ancak var küçük daha dedi ileri zamanda tam görürüz ne kadarlık olduğunu dediRegle göre kaç haftalık peki?
Hayırlı olsun rabbim sağ sağlım nasip etsin bizlereRegle göre 6 ama doktorum 5 haftalık ancak var küçük daha dedi ileri zamanda tam görürüz ne kadarlık olduğunu dedi
- 14 Kasım 2020
- 6.202
- 6.331
- 148
1 hafta gecikme sonrası çağırmıştı beni doktorum. Beta en az 1500-1600 olmalı vajinal yoldan gözükmesi için. Bu arada hafta son adet tarihine göre belirlenir.Merhabalar, beta kaç çıkınca ilk kadın doğum muaynenizi oldunuz? Çok dusukken bir şey gozukmeyecegi için gitmek istemiyorum, beklenilen süre zarfında stres yaparım kendimi tanıyorum. Gebelik haftasına göre hesap ediyor programlar ancak ne zaman döllenme oldu ne zaman tutunma oldu bilemiyoruz tabiki şuan. 6 haftadan sonra gidilirse kese kalp atışı bir ihtimal duyuluyormuş, ancak ben betaya göre haftami tahmin etmeye çalışacağım :) bilgilerinize ihtiyacım var. Birde artimed kaset testler kaç haftalık gebeliği tespit edebiliyor en erken? Reglime 4 gün varken çift çizgi gördüm. Teşekkür ederim şimdiden hepinize
Beni de Perşembe günü çağırdı gecikmeden 6 7 gün sonrasına denk gelecek bakalım. Salı günü beta vericem tekrardan umarım sağlıklı ilerler. Son adet tarihine göre 4 hafta ya tekabül ediyor1 hafta gecikme sonrası çağırmıştı beni doktorum. Beta en az 1500-1600 olmalı vajinal yoldan gözükmesi için. Bu arada hafta son adet tarihine göre belirlenir.
- 15 Eylül 2022
- 2.502
- 1.656
- 63
- 32
Valla ben hemen gitmiştim heyecandan ama dediğiniz gibi ilk birşey yapılmıyor sadece beta icin kan isteniyor gidin kan verin betanizin yükselişini takip edin 6 haftada gitmeniz yeterli olur ama folik asit icmiyorsaniz şimdiden gitmenizde fayda var çünkü zaten 12 haftada kesiyorlar hamile.kalmadan en az üç ay önce başlamanız gerekiyordu çünküMerhabalar, beta kaç çıkınca ilk kadın doğum muaynenizi oldunuz? Çok dusukken bir şey gozukmeyecegi için gitmek istemiyorum, beklenilen süre zarfında stres yaparım kendimi tanıyorum. Gebelik haftasına göre hesap ediyor programlar ancak ne zaman döllenme oldu ne zaman tutunma oldu bilemiyoruz tabiki şuan. 6 haftadan sonra gidilirse kese kalp atışı bir ihtimal duyuluyormuş, ancak ben betaya göre haftami tahmin etmeye çalışacağım :) bilgilerinize ihtiyacım var. Birde artimed kaset testler kaç haftalık gebeliği tespit edebiliyor en erken? Reglime 4 gün varken çift çizgi gördüm. Teşekkür ederim şimdiden hepinize
Adet gununuz bır hafta gectıkten sonra keseMerhabalar, beta kaç çıkınca ilk kadın doğum muaynenizi oldunuz? Çok dusukken bir şey gozukmeyecegi için gitmek istemiyorum, beklenilen süre zarfında stres yaparım kendimi tanıyorum. Gebelik haftasına göre hesap ediyor programlar ancak ne zaman döllenme oldu ne zaman tutunma oldu bilemiyoruz tabiki şuan. 6 haftadan sonra gidilirse kese kalp atışı bir ihtimal duyuluyormuş, ancak ben betaya göre haftami tahmin etmeye çalışacağım :) bilgilerinize ihtiyacım var. Birde artimed kaset testler kaç haftalık gebeliği tespit edebiliyor en erken? Reglime 4 gün varken çift çizgi gördüm. Teşekkür ederim şimdiden hepinize
görünür .Ondan 10 gun kadar sonrada kalp atısı duyulur
Folik asit kullanıyorum bir süredir ondan yana sıkıntı yok ta doktorum çağırdı Perşembe günü ultrason muaynesi için karından gözükür mu bilemiyorum dün beta 361 di çünküValla ben hemen gitmiştim heyecandan ama dediğiniz gibi ilk birşey yapılmıyor sadece beta icin kan isteniyor gidin kan verin betanizin yükselişini takip edin 6 haftada gitmeniz yeterli olur ama folik asit icmiyorsaniz şimdiden gitmenizde fayda var çünkü zaten 12 haftada kesiyorlar hamile.kalmadan en az üç ay önce başlamanız gerekiyordu çünkü
Regliden tam 1 hafta sonrasi için çağırdı doktorum, kese karın dan gözükür mu bilginiz var mı yoksa bu dönem de vajinal ultrasonda mi gözüküyorAdet gununuz bır hafta gectıkten sonra kese
görünür .Ondan 10 gun kadar sonrada kalp atısı duyulur
4+ larda ilk gittigimde gorunmemıstı 5+1 2 gibi gorunmustu galıba bır hafta sonra yanıRegliden tam 1 hafta sonrasi için çağırdı doktorum, kese karın dan gözükür mu bilginiz var mı yoksa bu dönem de vajinal ultrasonda mi gözüküyor
Anladım teşekkür ederim4+ larda ilk gittigimde gorunmemıstı 5+1 2 gibi gorunmustu galıba bır hafta sonra yanı
- 15 Eylül 2022
- 2.502
- 1.656
- 63
- 32
Sanmıyorum görünmez belki olursa alttan muaneyle görülürFolik asit kullanıyorum bir süredir ondan yana sıkıntı yok ta doktorum çağırdı Perşembe günü ultrason muaynesi için karından gözükür mu bilemiyorum dün beta 361 di çünkü
Gebeliğin ilk haftalarında Beta düşük olacağından kaynaklı beta hcg 500 değerlerinin üstüne çıktığında gidip görebilirsiniz genelde 1000 değerinden sonra kese gözükür 500 değerinden altındaysa da 500'lerde ise de alttan muayene ile tekrar görülebilir ama kese görmek için 1000-1500 değeri en uygundur.Merhabalar, beta kaç çıkınca ilk kadın doğum muaynenizi oldunuz? Çok dusukken bir şey gozukmeyecegi için gitmek istemiyorum, beklenilen süre zarfında stres yaparım kendimi tanıyorum. Gebelik haftasına göre hesap ediyor programlar ancak ne zaman döllenme oldu ne zaman tutunma oldu bilemiyoruz tabiki şuan. 6 haftadan sonra gidilirse kese kalp atışı bir ihtimal duyuluyormuş, ancak ben betaya göre haftami tahmin etmeye çalışacağım :) bilgilerinize ihtiyacım var. Birde artimed kaset testler kaç haftalık gebeliği tespit edebiliyor en erken? Reglime 4 gün varken çift çizgi gördüm. Teşekkür ederim şimdiden hepinize
Benim 6500 dü ama sadece kese görüldü kalp atışı yoktuSizin 2000leri geçmiş olur kese falan gözükür heralde. Ama kalp atışı duyulmayabilir. Olumsuz düşünmeyin
- 6 Haziran 2022
- 273
- 320
- 23
- 30
- 6 Haziran 2022
- 273
- 320
- 23
- 30
Ksuura bakmayın yeni gördüm süreciniz ne durumda?Merhaba arkadaşlar son adet tarihi 28 mart. Dün yapılan kan testi sonucu betahcg 327. Sizce düşük bir değer mi son adet tarihine göre??