Merhabalar, beta kaç çıkınca ilk kadın doğum muaynenizi oldunuz? Çok dusukken bir şey gozukmeyecegi için gitmek istemiyorum, beklenilen süre zarfında stres yaparım kendimi tanıyorum. Gebelik haftasına göre hesap ediyor programlar ancak ne zaman döllenme oldu ne zaman tutunma oldu bilemiyoruz tabiki şuan. 6 haftadan sonra gidilirse kese kalp atışı bir ihtimal duyuluyormuş, ancak ben betaya göre haftami tahmin etmeye çalışacağım :) bilgilerinize ihtiyacım var. Birde artimed kaset testler kaç haftalık gebeliği tespit edebiliyor en erken? Reglime 4 gün varken çift çizgi gördüm. Teşekkür ederim şimdiden hepinize
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta kaçken doktora gidilmeli, gittiniz?
- Konu Sahibi xbsrax
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #beta #hafta kaset test
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Valla ben de normalde biraz geç gidip direk kan atışını duyma taraftarıydım ama yaşadığım olumsuz tecrübelerden sonra direkt gidip en azından şu an için sağlıklı bir gebelik mi bilmek isterim. Benim da haftaya cuma randevum var. 6+2 ile gideceğim mesela. Bundan önceki gebeliğim dış gebelikti. Ondan önce kimyasal ve kalp durması oldu. O yüzden bir an önce gidip en azından dış gebelik mi değil mi bilmem gerek.Merhabalar, beta kaç çıkınca ilk kadın doğum muaynenizi oldunuz? Çok dusukken bir şey gozukmeyecegi için gitmek istemiyorum, beklenilen süre zarfında stres yaparım kendimi tanıyorum. Gebelik haftasına göre hesap ediyor programlar ancak ne zaman döllenme oldu ne zaman tutunma oldu bilemiyoruz tabiki şuan. 6 haftadan sonra gidilirse kese kalp atışı bir ihtimal duyuluyormuş, ancak ben betaya göre haftami tahmin etmeye çalışacağım :) bilgilerinize ihtiyacım var. Birde artimed kaset testler kaç haftalık gebeliği tespit edebiliyor en erken? Reglime 4 gün varken çift çizgi gördüm. Teşekkür ederim şimdiden hepinize
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Benim de kalp atmadığı için olmak zorunda kaldığım bir kurtajım var. Bu yüzden geri tutuyorum kendimi sanırım. 4 haftalıkken gittim, 5 hafta da falan kese gözüktü 8 haftaya doğru kürtaj oldum. Kötü deneyimlerimiz geçmişte kaldı, güzel günler bizim olsun ben regle 3 4 gün kala ögrendigim için zaten çok küçük gitsem de bir şey belli olmayack diye düşündüğümden de aksatıyorum birazValla ben de normalde biraz geç gidip direk kan atışını duyma taraftarıydım ama yaşadığım olumsuz tecrübelerden sonra direkt gidip en azından şu an için sağlıklı bir gebelik mi bilmek isterim. Benim da haftaya cuma randevum var. 6+2 ile gideceğim mesela. Bundan önceki gebeliğim dış gebelikti. Ondan önce kimyasal ve kalp durması oldu. O yüzden bir an önce gidip en azından dış gebelik mi değil mi bilmem gerek.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- 31 Mart 2023
- 323
- 785
- 23
1000 i geçince kadın doğuma gittim. Sağlık ocağındaki doktor Zırt pırt kan vermene gerek yok anormal durum olmadıkça 1000 üstünde olunca git kadın doğuma demişti. sanırım iki defa 4 gün aralıklarla kan verdim gittiğim gün kese gördüm .15 gün sonra kalp sesi duydum.
Beklemek iyi oluyor benim geç döllenmeyms erken gidip kalp sesi duymasaydim çok stres yapardım.
Tabi bu yazdıklarım anormal ağrı, kanama, lekelenme olmayan durumlar için. Benim hafif kasık ağrılarım dışında birşey yoktu. Bekleyebildigim kadar bekledim
Beklemek iyi oluyor benim geç döllenmeyms erken gidip kalp sesi duymasaydim çok stres yapardım.
Tabi bu yazdıklarım anormal ağrı, kanama, lekelenme olmayan durumlar için. Benim hafif kasık ağrılarım dışında birşey yoktu. Bekleyebildigim kadar bekledim
Son düzenleme:
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Doğru. Kalp durması için yapacak bsey yok zaten. Ben de özellikle kimyasaldan ve dış gebelikten korktuğum için gidiyorum. Sizin kaç haftalıktı?Benim de kalp atmadığı için olmak zorunda kaldığım bir kurtajım var. Bu yüzden geri tutuyorum kendimi sanırım. 4 haftalıkken gittim, 5 hafta da falan kese gözüktü 8 haftaya doğru kürtaj oldum. Kötü deneyimlerimiz geçmişte kaldı, güzel günler bizim olsun ben regle 3 4 gün kala ögrendigim için zaten çok küçük gitsem de bir şey belli olmayack diye düşündüğümden de aksatıyorum biraz
361 çıktı beta. Son regl tarihim 27 Mart, nasıl sizceArtımed teste guvenmeyip baska marka denemenizi oneririm yalanci gebelik cikartiyor
Beta 361 çıktı son regl 27 martti. Nasıl sizce? Doktor Perşembe cagirdiBende daha geç gitme taraftarıyım ama bundan çnce bir sağlıksız gebeliğim oldu o yüzden bulabildiğim ilk randevuya şimdi gidiyorum 6 haftalığız bizde inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz bence sende aksatma en azından kan testlerin yapılır canım
- 5 Ekim 2020
- 13.373
- 35.915
- 548
- 36
Merhabalar, beta kaç çıkınca ilk kadın doğum muaynenizi oldunuz? Çok dusukken bir şey gozukmeyecegi için gitmek istemiyorum, beklenilen süre zarfında stres yaparım kendimi tanıyorum. Gebelik haftasına göre hesap ediyor programlar ancak ne zaman döllenme oldu ne zaman tutunma oldu bilemiyoruz tabiki şuan. 6 haftadan sonra gidilirse kese kalp atışı bir ihtimal duyuluyormuş, ancak ben betaya göre haftami tahmin etmeye çalışacağım :) bilgilerinize ihtiyacım var. Birde artimed kaset testler kaç haftalık gebeliği tespit edebiliyor en erken? Reglime 4 gün varken çift çizgi gördüm. Teşekkür ederim şimdiden hepinize
Betaya baktırdım ilk 2700dü. Ondan 1 hafta sonra gittim. Gittiğimde 8 haftalıktı. Her şey görüldü.
Sık gitmek istemediğim için pandemiden dolayı aile hekimim bu şekilde yönlendirdi.
361 çıktı beta son regl 27 Mart geç döllenme mi erken mi bilmiyorum regl günü çıkan sonuç buydu. Doktor Perşembe cagirdi bilmiyorum hayırlısı olsun hakkımızda1000 i geçince kadın doğuma gittim. Sağlık ocağındaki doktor Zırt pırt kan vermene gerek yok anormal durum olmadıkça 1000 üstünde olunca git kadın doğuma demişti. sanırım iki defa 4 gün aralıklarla kan verdim gittiğim gün kese gördüm .15 gün sonra kalp sesi duydum.
Beta 361 haftaya perşembeye çağırdı doktorum bir şey gozukmeyecek bence ama çağırdı işte. Umarım aksi bir şey olmazBetaya baktırdım ilk 2700dü. Ondan 1 hafta sonra gittim. Gittiğimde 8 haftalıktı. Her şey görüldü.
Sık gitmek istemediğim için pandemiden dolayı aile hekimim bu şekilde yönlendirdi.
- 5 Ekim 2020
- 13.373
- 35.915
- 548
- 36
Beta 361 haftaya perşembeye çağırdı doktorum bir şey gozukmeyecek bence ama çağırdı işte. Umarım aksi bir şey olmaz
Sizin 2000leri geçmiş olur kese falan gözükür heralde. Ama kalp atışı duyulmayabilir. Olumsuz düşünmeyin
Kürtaja girdiğim 7 haftalık civarıydı ortalama. Bu şuan inşallah sağlıklı ilerler. Beta 361 çıktı regle göre 4 haftalık ama betaya gör kaç haftalık bilmiyorum Perşembe cagirdi doktorDoğru. Kalp durması için yapacak bsey yok zaten. Ben de özellikle kimyasaldan ve dış gebelikten korktuğum için gidiyorum. Sizin kaç haftalıktı?
İnşallah gidince bir şeyler görürüz. Dualarinizda bana da yer verir misinizSizin 2000leri geçmiş olur kese falan gözükür heralde. Ama kalp atışı duyulmayabilir. Olumsuz düşünmeyin
- 5 Ekim 2020
- 13.373
- 35.915
- 548
- 36
İnşallah gidince bir şeyler görürüz. Dualarinizda bana da yer verir misiniz
Allah yardımcınız olsun tamamına ersin inşallah
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Son adet tarihiniz 27 martmış. Benim de 22 Mart. Cuma günü gideceğim ben de inşallah. Hayırlı haberlerle gelelim inşallahKürtaja girdiğim 7 haftalık civarıydı ortalama. Bu şuan inşallah sağlıklı ilerler. Beta 361 çıktı regle göre 4 haftalık ama betaya gör kaç haftalık bilmiyorum Perşembe cagirdi doktor
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
Canım benim beta bugün 3096 civarı çıktı sadece minicik kese gözüktü bebek gözükmedi ama doktor çağırdıysa bir bildiği vardır aksatma. Mesela 6 tüp kan verdim bütün değerlerim incelendi senin de erkenden incelenmesi iyi olurBeta 361 çıktı son regl 27 martti. Nasıl sizce? Doktor Perşembe cagirdi
Amin inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versinAllah yardımcınız olsun tamamına ersin inşallah
Gideceğim muhakkak. Hayırlı olsun bebisinizi sağ sağlım kucaginiza alın inşallahCanım benim beta bugün 3096 civarı çıktı sadece minicik kese gözüktü bebek gözükmedi ama doktor çağırdıysa bir bildiği vardır aksatma. Mesela 6 tüp kan verdim bütün değerlerim incelendi senin de erkenden incelenmesi iyi olur