- 26 Ağustos 2015
- 13
- 2
- 31
-
- Konu Sahibi damlacengel
Bende dusukten sonra col umutsuzdum moralini yuksek tut oluyorBende çok heyecanlıyım değerim daha 92 adetim 1 gün geçtikten sonra baktırmıştım 2 gün geçti tekrar gidiyorum bende 1 yıl bekledim içim ferah ama yineden insanda endişe oluyor inşallah değerim yükselir
Canım ben keseyi de,bebeği de ,kalp atışını da vajinal ultrasonla gördüm,sorun edecek birşey yok,bence baktır bi an önce için rahat eder en azındanCumartesi vajinal olarak duyulmasi gerektigini soyledi doktorum sizce baktirmalimiyim yoksa 2 hafta bekleyip normal ultrasonla mi baktirayim?
Tesekkur ederim bakalim bugun yine beta baktirdim sonuc ne olacak :)Canım ben keseyi de,bebeği de ,kalp atışını da vajinal ultrasonla gördüm,sorun edecek birşey yok,bence baktır bi an önce için rahat eder en azından
Ayrıca betanı sıkıntı etme %66 artış var ise sorun yoktur,zaten beta artışı herkesin gebeliginde farklılık gösterir ,kimisi %66 artar,kimisi 2 kat,kimisi 5-10 kat ,sen takıma bunlara,bebişinin keyfini çıkar :) :)
Canım senin adetlerin düzenlimiydi benimki değil bide polikist over o yüzden benimde bugün 8 gün geçikti 19 temuzzda oldum en son oda 3 gün sürdü şildi bekliyorum 31 ine kadar olmzsa baktıracam sen nasıl aldın peki benim adetlerim düzensiz olduğu için anlayamıyorum çekimserim yaniBende çok heyecanlıyım değerim daha 92 adetim 1 gün geçtikten sonra baktırmıştım 2 gün geçti tekrar gidiyorum bende 1 yıl bekledim içim ferah ama yineden insanda endişe oluyor inşallah değerim yükselir
Canım bence normal inş sağlıkla ilerler kucağında sevdirsin rabbim senin kaç gün geçmişti adetinSlm kızlar bir şey soracaktım ben 5 haftalık hamileyim ve kan değerim 3872 sizce normal mi , ikiz olabilir mi ?
6 gün geçti ama şöyle söyleyeyim 3 gün geçtiğinde yaptırdığım teste 900 çıktı spnra aradan 3 gün geçtikten sonra (yani dün akşam ) 3872 çıktı ve çoğul gebelik olabilir dedi.Aklımın karışma sebebi değerim o kadar yüksek mi kiCanım bence normal inş sağlıkla ilerler kucağında sevdirsin rabbim senin kaç gün geçmişti adetin
Çoğulda olabilir tekte canım ama değerin çok gazel katlamış ben 5 haftalıkken baktırmıştım geçen sene bayağı geçmişti ama 8640 çıkmıştı bi hafta sonrada vajinal ultrasonda kalp atışını gördük bu gebelik değeri herkeste farklı canım onun için tadını çıkar doktoruna güven benim adetim düzensiz olduğu için çekimserim ben 8 gün gecikti pazartesiyi bekleycem bakalım6 gün geçti ama şöyle söyleyeyim 3 gün geçtiğinde yaptırdığım teste 900 çıktı spnra aradan 3 gün geçtikten sonra (yani dün akşam ) 3872 çıktı ve çoğul gebelik olabilir dedi.Aklımın karışma sebebi değerim o kadar yüksek mi ki
Yarın akşam gideceğim işte bakalım ultrasonda belli olur dedi her şeyin hayırlısı , senin için de hayırlısı olsun cnmÇoğulda olabilir tekte canım ama değerin çok gazel katlamış ben 5 haftalıkken baktırmıştım geçen sene bayağı geçmişti ama 8640 çıkmıştı bi hafta sonrada vajinal ultrasonda kalp atışını gördük bu gebelik değeri herkeste farklı canım onun için tadını çıkar doktoruna güven benim adetim düzensiz olduğu için çekimserim ben 8 gün gecikti pazartesiyi bekleycem bakalım
Benim adetlerim çok düzenli ondan anladım idrar yaptım silik çıkmıştı dünden gittim değerim yükselmiş hayırlısı bakalımCanım senin adetlerin düzenlimiydi benimki değil bide polikist over o yüzden benimde bugün 8 gün geçikti 19 temuzzda oldum en son oda 3 gün sürdü şildi bekliyorum 31 ine kadar olmzsa baktıracam sen nasıl aldın peki benim adetlerim düzensiz olduğu için anlayamıyorum çekimserim yani
Amin inş canımYarın akşam gideceğim işte bakalım ultrasonda belli olur dedi her şeyin hayırlısı , senin için de hayırlısı olsun cnm