beta ile ilgili yardim lutfen

damlacengel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
13
2
31
Merhaba arkadaslar ben 1 dusuk yaptim genetik testte kanimdaki yogun pihtilasmadan dolayi dusuk yaptigim anlasildi simdi yine gebeyim bu sefer doktor kontrolunde hergun verdigi igneyi yapiyor esim gobegimden ayri olarak aspirin folik asit ve 200 luk progesteron hapi kullaniyorum bugun doktora gittim kan testi yaptirarak 6 gun once 1200 cikmisti betam ama bugun 4850 cikti doktorum dusuk dedi ama bebegin kesesi beslenme kesesi rahim duvarimin cok guzel oldugunu bebekte bir sorun olmadigini soyledi 3 gun sonra vajinal bakip kalp sesini duymamiz lazim dedi suan bebegim 5 haftalik gozukuyor tam olarak sizce bir sorun varmidir yardimci olurmusunuz?

bence gayet güzel yükselmiş, bebekte keselerde falan da sorun yokmuş,
kendini boşa strese sokma
keyfini çıkar canım benim
hayırlı olsun

bence gayet güzel yükselmiş, bebekte keselerde falan da sorun yokmuş,
kendini boşa strese sokma
keyfini çıkar canım benim
hayırlı olsun
Anladim ama doktorlarin geneli tutturmus 2 gunde 2 kat yada 1,5 kat yukselmeli diye benim 6 gunde 1200 den 4850 ye cikinca ister istemez korktum

canım değerin bence de güzel içini ferah tut sen olumlu düşün olumlu olsun.hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

canım değerin bence de güzel içini ferah tut sen olumlu düşün olumlu olsun.hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
Amin Insallah Allah nasib ederde bu sefer kucagima alirim 2 gun sonra yani cuma gunu bidaha olcum yaptiracagim bakalim sonuc ne olacak birde cumartesi kalp atisi icin vajinal baktirayimmi yoksa biraz daha bekleyip ultrasonlami baktirayim?

Amin Insallah Allah nasib ederde bu sefer kucagima alirim 2 gun sonra yani cuma gunu bidaha olcum yaptiracagim bakalim sonuc ne olacak birde cumartesi kalp atisi icin vajinal baktirayimmi yoksa biraz daha bekleyip ultrasonlami baktirayim?
inşallah canım benim bence bekle çok acele etme benimde ilk gittiğimde kese küçük demişti dokltor 10veya 15 gün sonra gel dedi kalp atışına bakmak için ve ultrasondan baktı hiç vajinal muayene yapmadı

inşallah canım benim bence bekle çok acele etme benimde ilk gittiğimde kese küçük demişti dokltor 10veya 15 gün sonra gel dedi kalp atışına bakmak için ve ultrasondan baktı hiç vajinal muayene yapmadı
Bende oyle yapacagim buyuk ihtimal her hafta kendim beta bakicam 2. Hafta sonunda gidicem bakicam benim keseyi beslenme kesesini bebegi hep vajinal olarak bakip gordu suan 0,33 mm boyu

Canim betan normal geldi bana benim de aksine yuksekti kese kucuktu ki dogurmak uzereyim :) beta olcumu bile yanlis olabilir uzme bebisi :)

Insallah yarin biraz fazla yukselir test yaptiricam yine betanin hizli yukselmemesi bebegim gelismesine engel olurmu?
Atiyorum bugun 100 cikti gun asirida 200 olmasi lazim ama 140 olur 120 olur o zaman sikinti olur dis gebelikten suphelenilir senin sukur oyle az bir artis yok ve kimyasal gebelige gore de degerin iyi o risk de asilmis yani sikinti yapma kendine

Atiyorum bugun 100 cikti gun asirida 200 olmasi lazim ama 140 olur 120 olur o zaman sikinti olur dis gebelikten suphelenilir senin sukur oyle az bir artis yok ve kimyasal gebelige gore de degerin iyi o risk de asilmis yani sikinti yapma kendine
Anladim dis gebelik gozukmuyor rahimde kese ve bebek gozuktu icim rahatladi biraz tesekkurler insallah yarin yukselir

Cumartesi vajinal olarak duyulmasi gerektigini soyledi doktorum sizce baktirmalimiyim yoksa 2 hafta bekleyip normal ultrasonla mi baktirayim?
Icim rahatlasin diyorsan baktir benim kese dedigim gibi degere göre basta küçüktü karindan göremedik vajinal bakıldi bazilari düşük olur falan deyip korkutuyorlar ama doktorlar da kızıyor öyle deyince bile bile riske atmayiz hesabi

Yani vajinal bakim dusuge sebep olmazmi?

Yani vajinal bakim dusuge sebep olmazmi?
Şükür bende sorun olmadi hos eskiden elle bakilirmis raahmin asagida veya yukarida olmasi durumuna göre anlasilirmis hamile olup olunmadigi ama doktoruna danis bir hafta icinde karindan da duyulur yüksek ihtimal eger doktor da onaylarsa birkac gune karindan duyulacagini bekle biraz daha isterse prof. birsey olmayacagini ilan etsin insanin ici rahat olmali önce

Bencede ben yarin gidip bi beta baktirayim 1 hafta sonrada karindan ultrason icin gideyim tesekkurler verdigin bilgiler icin

Bende çok heyecanlıyım değerim daha 92 adetim 1 gün geçtikten sonra baktırmıştım 2 gün geçti tekrar gidiyorum bende 1 yıl bekledim içim ferah ama yineden insanda endişe oluyor inşallah değerim yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…