beta iki kat artmıyor - ama kese göründü

Canim peki 2 kat seklindemi artti degerlerin insallh saglikla kavus bebegine benim başlangic degeri 12 cok düşük o yüzden kimyasal üzerinde daha ckk duruyorlar canim. 147 senin transfer sonrasi kacinci gün degerin

Ilac vermek istemiyorum yan etkisi var dedi yakin takip edip duruma göre bakcaz dedi. Cok cok sinirli bi ihtimal saglikli gebelik olmasi çünkü degerler normal degerlere göre cok düşük
Ne demek yan etkisi var ya nasil doktormus o oyle? Bence değerin 2 kat artıyor sikinti yok sadece bebeğin sağlıklı olması için takviye lazim. Baska doktora git bence

Ne demek yan etkisi var ya nasil doktormus o oyle? Bence değerin 2 kat artıyor sikinti yok sadece bebeğin sağlıklı olması için takviye lazim. Baska doktora git bence
Yani tamamen rahmin temizlenmesi icin ilac vermek istemiyorum folik asit ve progesterona devam et dedi. Kimyasal gebelikte kendiliginden düşmesini bekleriz dedi

Yani tamamen rahmin temizlenmesi icin ilac vermek istemiyorum folik asit ve progesterona devam et dedi. Kimyasal gebelikte kendiliginden düşmesini bekleriz dedi
Him anladım. Cok mu peki kanaman

Merhaba canım umarım mesajımı görürsün
Bende adetim 2 gün geçince Salı günü beta 509 yine salı günü PROGESTERON 43 çıktı.
Perşembe 911 sence artışım nasıl

Selam arkadaşlar lütfen yardım edin bana iki kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay da adetimin ilk günü kan da test yaptım 83.44 çıktı 48 saat sonra 164.1 ve sonra aynı şekil 48 saat sonra 197.1 doktorm sağlıksız gebelik yada dış gebelik olabilir dedi ilaç kullanıyordum bıraktırdı doktorm 4 gün gün sonra çağırdı bu akşam lavabo da peçetye kahve kırmızı geldi ve dedim düşüyor ped taktım ama kaç saattir kanama yok sadece öde kahve rengi hafif lekeler lütfen yardımcı olurmusunuz bu belirsizlik bitirdi beni

Merhaba şu an ne durumdasınız? Gebelik devam ediyor mu? Beta yükselişimde 6. Haftamda sıkıntı yaşadım.bel ağrım çoook fazla.araştırmaktan çok yoruldum.gözlerim ağrıyor artık...ben umutlu değilim ama yine de sormak istedim size?

Merhabalar benim adet duzensizligim var hafif lekelenmelerim oldu dedim hasta olacagim herhalde dedim bu arada ev tasiyoruz cok yoruldum. Sonra eskiden kalma test buldum yaptim cift cizgi cikinca heyecanlanmama firsat vermeden kanamam basladi. Korktum doktora gittim bhcg 230 cikti. Dinlen 4 gun sonra gel dedi. Eve geldim siddetli karin agrisiyla kanamam artti ve bir parca geldi. Korktum düşük mü yaptim diye sonra birden kesildi. 4. Gun tekrar kan verdim 201.5 olmus. Düşük yaptiysam degerimin daha fazla düşmesi gerekmez miydi uzerinden 4 gün gecmis. Ve daha kötüsü dis gebelik mi yasiyorum bilmiyorum hamilelik belirtilerim uyku halim vs devam ediyor. Okumadigim sayfa kalmadi. Normale doner mi acaba. 2 kat yukselse bile kese gorulmeden kalp atisi duyulmadan hersey olabilir.

Merhaba

Aynı sorunları bende yaşıyorum dikkatimi çekti sizin önce yuzde 55 sonra 41,5 sonra 30 artmış.. Biraz da olsa benimkine benziyor..Benim Önce 150 idi 5+3 iken gittim kese gibi bişey göründü ama net değil o yüzden saat oalrakta bakarsak tam 5,5 gün sonra test yapıldı 342,50 çıkınca ben şok oldum..2 gün sonra tekrarladık sırayla her 48 saatte bir 588,60 -- 960,70--1531 çıktı şuan 6+4 teyim..Kese görünürmü bilmiyorum.Çok endişeliyim.Dış gebelikten endişe ettim bende..Benim artışım öncekinde bakarsak yuzde 35 e denk geliyor sonra 71,5 sonra 63,5 sonra yüzde 59 şeklinde oldu artış var artışta azalış var...Şuan gebeliğiniz sağlıklı gidiyor dimi sizinde...İnşallah hepimizi kucağımıza alırıız...

canlarim,bacilarim guzelll kk hatunlari beta olayina bu kadar takilmamanizi rica ediyorum..eger sanci,kanama,agri,sizi yoksa sadece biraz zaman gecmesini bekleyin daha vucut hamilelik olayina alismaya calisirken,sizde strese girip vucut dengesini bozmayin sadece biraz zaman taniyin kendinjze ve bebeginize..zaten sagliksizsa bir sekikde vucut onu atmak istiyor rahat olun ve bu surecin keyfini cikarin lutfenn insallah dileyen herkese Rabbim pasalar,prensler nasip etsin

Aynı şeyi bende yaşadım canım ilk gebelik kimyasal ikinci dış gebelik oldu. Benim ilaçla düşürüldü. Sonra korunma bittikten sonra 1 yıldır deniyorduk olmuyordu. Tam infertiliteye gideceğim ay hamile kaldım. Şimdi beta henüz 588 kese oluşur inşalalh. Cuma günü gideceğim nasipse. Ilk beta 304 tu. 3.gün sonraki beta 588 yüzde 93 bir artış var ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Rabbim yeniden nasip etsin inşallah sana da.

İnşallah güzel haberler alırsın canım. Her zaman ayni şeyi yaşayacağız diye birşey yok güzel düşün güzel olsun

İnşallah güzel haberler alırsın canım. Her zaman ayni şeyi yaşayacağız diye birşey yok güzel düşün güzel olsun
Ya ne bileyim doktor 600 civarı olmalı dedi ama 588 sonucunu görünce moralim düştü. Arkadaşlar labaratuar farklıydı diyor ama işte kese bebiş girmeden kalp atışı duymadan bitmeyecek bu endişe

Sanki aynı benim şuan yaşadıklarımı anlatmışsınız. Bende pazartesi günü gidicem, doktor yükselmediyse kürtaj dedi. Sizin son durumunuz nedir şuan?

Çok sevindim canım sen bana umut oldun ALLAH yavruna kavuştursun adete bir gün kala 252 cıktı beta hcg inşALLAH benımde ıkı katı artar

Merhaba yazınızı okudum hersey yolundami naptiniz

Kese göründükten sonra betanın anlami yok ayri kurumlarda kan tahlili yapilşnca sonuç değişebiliyo ben de böyle bi konu açmiştim sonradan yükseliş bi arkadaşim da kimsyasal olabilir falan filan dedi neden insanın moralini bozuyorlar anlamıyorum bu insanlar drlar herkese kulak asmamak lazım cidden umarim sağlikla devam eder rabbim esirgesin inşallah

Merhaba kan değerlerime bakabilir misiniz rica etsem doktor bana da dış gebelik ve kimyasal gebelik olabileceğini söyledi endişeliyim (Pazartesi kan değerim 44.32 Çarşamba kan değerim 84.13 Cuma kan değerim 117.51 Pazar kan değerim 200.5) yardımcı olursanız sevinirim❤

inşallah kimyasal olur canım takip yaptır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…