beta iki kat artmıyor - ama kese göründü

Merhaba bende transfer oldum 8,gün test yaptırdım 9.9 çıktı 12 günde yükselirmi bilmiyorum dua edin lütfen

Allah bağışlasın kaç yaşında? Etmezmiyim, sen de bana et kucağıma alana kadar çok korkucam bu gebelikte belli. Kimyasal gebeliğin için bi sebep var mıymış peki?
Merhaba kızlarrr benide bilgilendirin lütfen transferin 8 günü test yaptırdım 9.9 çıktı 12 günde artarmı çok merak ediyorum

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip rabbim Benimde transferin 8 günü test yaptırdım 9.9 çıktı 12 güne yükselirmi acaba

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip rabbim Benimde transferin 8 günü test yaptırdım 9.9 çıktı 12 güne yükselirmi acaba
Merhaba arkdaşım, çok teşekkür ederim Ne yazık ki transfer değerlerinden hiç anlamam Normalde kaç olması lazımmış peki? Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Reactions: plz
Çok geçmiş olsun Allah anne olmayı isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bir de şu listeyi buldum Tüp Bebek Tedavim 'Tuttu mu'?
Bu listeye göre 8. Günde maksimum 5 olmalı, seninki 2 katı Ya da ben mi yanlış yorumladım? Dediğim gibi bilmedim bi konu tüp bebek
İnşallah dediğin gibi olur hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım bunu söylemen bile içimi ferahlattı teşekkür ediyorum

Merhaba bişey sormak istiyorum belki bi bilginiz vardır 3.gün embriyosu 8.gün test yaptırdım 9.9 çıktı sizce 12.güne artış olurmu

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhaba bişey sormak istiyorum belki bi bilginiz vardır 3.gün embriyosu 8.gün test yaptırdım 9.9 çıktı sizce 12.güne artış olurmu
Canim benim de 5. Gün embriyosuydu. Dün 8. Günümdü test yaptık 12 cikti. 10 üzeri gebelik sayiliyor fakat doktor yüksek ihtimalle sagliksiz gebelik olabilecegini söyledi. Pazartesi 12. Gün oluyor tekrsr bakalim dedi. Ben de senin gibiyim değerini burdan yaz canim

İnşallah iyi artış olur değerinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbimBende Pazartesi öğrenicem yazarım buraya

Merhaba test yaptırdın mı inşallah sonuç istediğin gibi olur rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Bende test yaptırdım sonucu bekliyorum

Merhaba test yaptırdın mı inşallah sonuç istediğin gibi olur rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Bende test yaptırdım sonucu bekliyorum
Canim test yaptirdim sonuc 38 cikti. Doktor artisin iyi olduğunu ama yine de cok umutlanmamak gerektiginu söyledi. Sen naptin canim

Canim test yaptirdim sonuc 38 cikti. Doktor artisin iyi olduğunu ama yine de cok umutlanmamak gerektiginu söyledi. Sen naptin canim
Benim sonuç yarın çıkacak bekliyorum İnşallah daha iyi sonuçlar alırsın dualarım sana bana bizim gibi umutla bekleyenlere

Canım ne yaptın sonuçların iyimi
Canim degerlero yaziyorum 8. Gün 12
10. Gün 38
12. Gün 88
14. Gün 162 oldu. Kimyasal diyor doktor cok küçük bi ihtimal normal gebelikte olablir. Ama kanama oldu bugün kanamanin 5. Günü epey azaldi. Sen ne yaptın canim

10. Gün 38
12. Gün 88
14. Gün 162 oldu. Kimyasal diyor doktor cok küçük bi ihtimal normal gebelikte olablir. Ama kanama oldu bugün kanamanin 5. Günü epey azaldi. Sen ne yaptın canim
2 kat artmış 2 günde nasıl kimyasal demiş ki doktorun? Kanama için ilac vermedi mi

2 kat artmış 2 günde nasıl kimyasal demiş ki doktorun? Kanama için ilac vermedi mi
Ilac vermek istemiyorum yan etkisi var dedi yakin takip edip duruma göre bakcaz dedi. Cok cok sinirli bi ihtimal saglikli gebelik olmasi çünkü degerler normal degerlere göre cok düşük

10. Gün 38
12. Gün 88
Merhaba bence değerlerin normal kimyasal olduğunu sanmıyorum kanamada bi sıkıntı yoksa gebesin canım Benim değerler ilk günler düşüktü biraz umutsuzdum dün 147 oldu doktorum iyiye gidiyor dedi yarın da kan vericem yükselmeye göre devam ederiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…