• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hgc testi sonuç

Bakıyorum ama sonuçtan bişey anlamiyorum İnternetten de baktım kafam daha çok karıştı adet olmam 25 gün geçti normalde de öyle oluyodum düzensiz diye gittim doktora o da kan tahlili yaptı böyle çıkmış pazartesi sonuca bakicak
Ooo masallahhhh canımm gebesin valla gitsen bebisi bile gorebilirsin sen 😍😍😍

36bin çıkmış sonuç işte çocuk doğacak 1 2 güne 😂 hemen doktora git canım şöyle düşün değerim 2000ken kese gördüm yani 😂

36bin çıkmış sonuç işte çocuk doğacak 1 2 güne 😂 hemen doktora git canım şöyle düşün değerim 2000ken kese gördüm yani 😂
Doktora gittim dün adet düzensizliği var bende 25 gün gecikti ilaç yazsin da adet oluyum diye oda kan tahlili yaptı pazartesi gel adet söktürücü yazalım dedi muayene falan etmedi bende bugün sonuca baktım böyle yazıyo bilmediğim için burdan sormak istedim çoğu arkadaşıma sordum yok gebelik dediler

Doktora gittim dün adet düzensizliği var bende 25 gün gecikti ilaç yazsin da adet oluyum diye oda kan tahlili yaptı pazartesi gel adet söktürücü yazalım dedi muayene falan etmedi bende bugün sonuca baktım böyle yazıyo bilmediğim için burdan sormak istedim çoğu arkadaşıma sordum yok gebelik dediler
Canım o arkadaşların bilmiyormuş demekki içini ferah tut 36bin değerin pozitifin çok çok üst

Net hamilesiniz 6 7 haftalık var kalp atışları başlamıştır büyük ihtimalle

Yeni sonuçlarım çıkmış ne demek acaba bunlar?

Eklentiler

• Screenshot_20220904-110919_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20220904-110919_e-Nabz.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 43
Son sonuçlar da gebe olmayan falan yaziyo ya kafam karıştı teşekür ederim 🙂🙏
Yarin gidince kalp atışını bile duyabilirsiniz, cok net hamilelik yani değer de çok yüksek bebekte kese de oluşmuştur muhtemelen, bu betaya gebe değilsin diyen arkadaslariniz nasil diyor anlayamadım valla heralde sonuc okumayi bilmiyorlar , degeriniz 36 bin kusur ben 29 la gebelik ogrendim🤣🤔

Yarin gidince kalp atışını bile duyabilirsiniz, cok net hamilelik yani değer de çok yüksek bebekte kese de oluşmuştur muhtemelen, bu betaya gebe değilsin diyen arkadaslariniz nasil diyor anlayamadım valla heralde sonuc okumayi bilmiyorlar , degeriniz 36 bin kusur ben 29 la gebelik ogrendim🤣🤔
Bende bilmediğim için sordum hiç biri gebelik var demedi en son sonuçlara da süt hormonu adet olmayınca yüksek çıkiyo dediler kafam iyce karıştı 😒

Bende bilmediğim için sordum hiç biri gebelik var demedi en son sonuçlara da süt hormonu adet olmayınca yüksek çıkiyo dediler kafam iyce karıştı 😒
Onlar hatalı o kadar netim ki bu konuda hani değerini 36 bin gitseniz bebeği bile görebilirsiniz 😁 gebeliktede prolaktin yükselir bu arada

Back